CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cintaerina

"Isteriku Dunia Akhirat"- Ucapan Ulang Tahun Buat Isteri Ke-50, Netizen Puji Dato Jalaludin Hassan Romantik

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 07:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Over la pulak, yang dah meninggal tu camana pulak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 14-1-2022 02:26 PM
teringat aritu program masak2..lupa plak nama program tu.
wife tok ni masak masakan kesukaan tok..
s ...

Hahahahha kenapa pulak tu....tak sedap ke...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 14-1-2022 05:00 PM
aku rasa dato ni dah pelupa

Hari tu aku tgk bts drama yg aedy amelia berlakun, bnyk kali betul ...

Entah lah kaka, dah tua gini dengan ada anak2 yang ditinggalkan oleh ibu mereka, macam tak sesuai komen dia gitu. Lagik2 masa arwah isteri meninggal, sampai pengsan ke apa tak ingat meols.  

Nak nikah lain tu oke je selepas isteri meninggal, tapi orang masih ingat apa yang dulu dipost disocmed...ahhgitteeww
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
kelip2_07 replied at 14-1-2022 12:50 PM
klu xmeratap hiba tu ok lg..nie meratap hiba berpuisi berjela2 tu ko tgk jerlah

Meratap2 hiba tu tahap2 acik nora jah. Yg ni siap tunggang ig arwah isteri nk lancarkan mv baru pon tunggang lg arwah tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 14-1-2022 05:12 PM
Yg penah kakok dgr plak ......ustaz kabo ...kalau perempuan kwen lain sebab suami dia meninggal .. ...

Patut la NH & FH kahwin 4 kali mesti sbb nk pilih yg terbaik dkt sana
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
AWEKSAMURAI replied at 14-1-2022 05:12 PM
Yg penah kakok dgr plak ......ustaz kabo ...kalau perempuan kwen lain sebab suami dia meninggal .. ...

Tp sat, tu kalau meninggal kan. Silap pulak iols klau soeb kahwin lain, sarah akan dpt bidadara ke atau share soeb dkt syurga?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagus dato, hargai isteri
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 14-1-2022 04:55 PM
Eh bila org tua ni kawin baru?

Aku masih teringat heols curang dgn pelakon wanita seksi dulu..last2 ...

Dia kawin tak lama lepas arwah wife dia meninggal. Terkejut jugk masa tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:56 PM | Show all posts
anony-mous replied at 14-1-2022 07:43 PM
Tp sat, tu kalau meninggal kan. Silap pulak iols  klau soeb kahwin lain, sarah akan dpt bidadara ...

kalau aku jadi Sarah , aku pilih bidadara yg rupa Hun Haqeem or Bamtah....kehkehkeh

siapa itu soeb???
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku lupa ni wife 2nd..wife pertama meninggal.. Nway happy birthday
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Muda lagi bininya cantik jugak.. ni pun set2 ratap hiba pastu laju dapat pengganti alasan xda sapa nak urus makan pakai..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 14-1-2022 04:55 PM
Eh bila org tua ni kawin baru?

Aku masih teringat heols curang dgn pelakon wanita seksi dulu..last2 ...

farisha irwayu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Category nova
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 14-1-2022 04:48 PM
sebab dia dah tua jadi bior je la. Tapi tu la, ingatkan dia memang taknak kawen dah lepas arwah wife ...

Ada je yg tak kahwin2 sbb sayang arwah isteri 1000 %Susah payah jaga anak2... Mmg ada... Tapi i ckp byk kang org kata jodoh...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo apak aku ada bini baru n cakap macam ni sbgi anak aku sedih..mujur apak aku hepi2 je single skang
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni nak masuk 3 cepik dah ko ckp camtu atokkk j wey.boya betul rentua ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
puan_rohayu replied at 14-1-2022 02:36 PM
Lelaki xpa kedua2 isteri nanti penemannya di syurga nanti insyaAllah.Tapi klu perempuan suami mati d ...

Bila baca cmmt kau ini aku dpt rasakan mcm tak adil org lahir sbagai perempuan sbb selalu ditindas. Lelaki boleh kahwin lebih, konon deserve to have more than ones. Perempuan? Apa pun takdak. Terus terpisah. Mcm hamba pun ada. Dunia irl tak adil.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
LoveSungmin replied at 15-1-2022 05:45 PM
farisha irwayu ke?

Bukan...retis tu tak silap aku ada kembar
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia gatal la ada kan kawin dgn retis mana tah muda boleh thn lawa masa dgn bini 1st masih ada… menangiss kononn.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 15-1-2022 08:01 PM
Bukan...retis tu tak silap aku ada kembar

Ridana dgn Ridani kan kembar tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:19 AM GMT+8 , Processed in 0.075420 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list