CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Syifa Melvin Sambut Hari Jadi Dengan Safawi Rasid Ke? Sorok-Sorok Pula

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
pekanwoohoo replied at 14-1-2022 02:36 PM
Apalah bengap sangat si Sapawi ni pun cari perempuan macam ni.

da dia oun bengap.. sekufu la tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
luvcomot87 replied at 17-1-2022 04:39 PM
Syida melvin eh.. sheols jadi biras anak najib(ank najib dari first wife).. yup she lawa jgk.. lai ...

yg kawen dgn ank iron lady ke.. spe ntah nama.. skrg laki dia bertepek sama2 dgn sam
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 09:13 PM | Show all posts
bukan ke ni kapel yg kena sound ngan TMJ ritu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:41 AM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 17-1-2022 08:55 PM
yg kawen dgn ank iron lady ke.. spe ntah nama.. skrg laki dia bertepek sama2 dgn sam

A'a die kawen dgn ank iron lady.. tp tu lah bole pulak si shafik kawen dgn syida.. kakak shafik,sharmila tu sgt la classy xde rempit2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 12:03 PM | Show all posts
Juniperberri replied at 17-1-2022 08:19 PM
Likewise, meluat tengok billboard diorang ni, lagi2 yg one of them buat mata juling tu, ko ingat c ...

yeeeee . bencinyaaa kalau lalu mesti nampak . apa perasaan dia tengok board sebesar tu mcm tu ? tak rasa cheep ke buat iklan mcm tuuuuuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 10:47 AM GMT+8 , Processed in 0.072904 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list