CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Syifa Melvin Sambut Hari Jadi Dengan Safawi Rasid Ke? Sorok-Sorok Pula

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 03:46 PM | Show all posts
nampak kelibat baju merah jambu tu pantulan dari muka berminyak tu ker?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Perempuan bingitttttt
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Aduila sadisnnya komen2..hahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau sorok tu celebrate dlm gua haa baru betholll
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha first time aku dengar orang takut dengan bos sampai awek pun kena sorok. Depan bos kata si perempuan duk paksa, padahal dia sama gatal
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:09 PM | Show all posts
tengok muka dia nie teringat marketing produk dia yg tah hapa hapa tu. paling benci muka depa sebesar alam dkt tepi highway
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:12 PM | Show all posts
cikgojesss replied at 14-1-2022 10:58 AM
sapawi ni mulut berbau yach.. erkkkk

BTULKE..KNP X BUAT SCALING P DENTIST

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
NazRysha replied at 14-1-2022 11:37 AM
ewwww cmna tahu zisss
tgk pun nmpk busuk

aritu member iols nak bergambar ngan sapawi ni.. dia gi la berdiri sebelah budak tu n masa iols amik fon kat member iols tu heshe tengah gelak nganga molot
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Sapawi ni masih on perform ke skrg? Tak dengar nama sgt skrgni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak dapat pergi umrah terus tayang jambul??
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepala dia ni besar kan..tp mgkin badan dia mkin slim..tu nmpk menonjol saiz kepala..ari tu masa tembam..ok je..nmpk normal. Tp napa dh nmpk rambut sekarang ..sbb bf dtg ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:58 PM | Show all posts
Pompuan muka tua ni retis ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Safawi, kalau tak nak kahwin, jgn bagi harapan kat perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:08 PM | Show all posts
secocok jer nengok
moga bahagia selalu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakor komen masing²
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah pesen apa pulak pakai shawl nampak rambut gitu.. Nak berterbangan dh ke shawl tu.. Adoiii kaya kan ko ni. Beli la serkup tu murah je
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila tudung hanya perhiasan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
apa apa pub mia ahmad hit the jackpot dpt mizi walaupun mizi tu ada buat hal….
mizi hesem dr pawi eheheehehehehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:11 AM | Show all posts
awanysss: sorok2 sbb takut kena hencap dgn selatan ke haha


semestinya sebab sebelum ni kaw2 dia ni kena ngan jamaica…
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Euw. Kau sape dik???? Koser adik beradik kepam ni. Try hard sgt
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:23 AM GMT+8 , Processed in 0.102951 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list