CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Manja, Pandai Menyanyi- Siti Nordiana Dijodohkan Dengan Shuib. Sesuai Tak?

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak payahlah nana….soeb ni ke hulur hilir ada photographer ngeko, tak ada privacy langsung
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
euwww..tak payah la Nana ooii
tak ada beban batu digalas
dah elok2 senang lenang hidup ber2 dgn anak lelaki , nak tambah beban jadi mak tiri 4org anak + fil pun duduk serumah
Tu belum lgi bekas family arwah pun dok mencapub.
A big no no no ok!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:06 AM | Show all posts
ada sekali tu aku baca anak Nana kata mama dia garang....   
Shuib nak yang manja... so memang tak termasuk dlam kategori nampaknya...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:08 AM | Show all posts
konpius jap. shuib ni nak cari bini ke nak cari maid?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 14-1-2022 11:04 AM
euwww..tak payah la Nana ooii
tak ada beban batu digalas
dah elok2 senang lenang hidup ber2 dgn anak ...

Kan.. iols rasa cam best je dia anak dh besar so ni fasa hanimun tau malam2 boleh tidur kul berapa pun sbb takde anak2 merengek2 minta susu memalam buta.
Umah dah tak bersepah bagai, anak dia pun dah tau nak siapkan diri semua laa.
Dia nak g memana keje jejauh pun tak risau nk bawak pun tak risau nak tinggalkan ngn sedara mara pun budak dah besar tahu je uruskan diri sendiri.


Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Memandai mandai  je nurtizen ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:48 AM | Show all posts
x payah..nana sendayan deserve better
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 14-1-2022 03:19 AM
Kan.. iols rasa cam best je dia anak dh besar so ni fasa hanimun tau malam2 boleh tidur kul berapa ...

Sat lagi jadi mcm siapa tu yg laki dia nama Bad Indigo tu
Ingatkn kawen boleh menyenangkan hidup, tau2 makin susah smpai kena kerja cuci pinggan.
setakat $$$ tu, rasa nya lebih dari cukup kot Nana n anak di sorg tu je.
silap2 menang kes saman..lagii la senang.
nak ber'me' time pun tak siapa nak kongkong
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqbun replied at 14-1-2022 02:00 AM
Arwah dlu terima soeb dgn muke pecah rumah,duit xde,sanding pon x mampu...smpi la soeb kaya raya.. ...

Arwah mmg mmg sgt tulus mencintai shamira ni..
Kalau di indonesia nun..mcm ashanty ..ms dia kawin dgn anang duda anak 2..ms tu anang mmg tgh susah, duit x cukup..ms anang pisah dgn krisdayanti..anang tak tuntut harta sepencarian langsung..anang keluar sehelau sepinggang..
Tp ashanty terima dia seadanya dan ashantty lebih sayangkan anak2.anang...haha gituw..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 14-1-2022 02:38 AM
hmm..vida sesuai kot..kaya, pandai nyanyi, kelakar pulak..

Betui le..mcm sesuai pulak..haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:07 PM | Show all posts
Nana klo nak cari laki mesti cam arwah faizal, muka sweet. Dulu gosip bercinta dgn manager nana pun dipandang sepi. Nikan soeb
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:10 PM | Show all posts
Harap kalau Soeb kahwin betul nanti jangan bini baru makan hati sudahlah. Confirm tiap segi sudut kena compare dengan arwah bini. Boleh mental dibuatnya
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sesuai.. nana tu mcm level lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Kemain ek netizen jd telangkai..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi siti Nana nak ke?
Anak2 shuib dan sarah bila besar makin cute lagi2 si matin. Kesian tgk diorang kecik2 dah hilang ibu. Tapi nampak diorang happy chill live kanak-kanak, masih belum faham erti kehilangan kot. Cuma kalau tgk kawan2 manja dgn ibu masing2 maybe akan rindu arwah ibu mereka. Kalau jadi ayah diorang kawin, harap dpt ibu tiri yg terbaik.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana lawa lah walaupun aura felda sendayan. Tak sesuai dengan soeb.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:22 PM | Show all posts
netizen ni suka atur hidup orang...
tak payah la Nana tapi kalau dah jodoh & kalau Nana dah memang setuju nak buat mcm mana? tapi nak hidup dengan keluarga arwah sarah a big no mcm takde privacy..kalau i pening kepala dengan anak 4 yg sedang membesar mesti mencabar habis..orang kawin nak tenang2 ni makin stress..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ashira tak terburu2 kawin ritu, mcm sesuai je kawin dgn soeb. Ashira manja dan pandai nyanyi, penyayang dgn anak tiri, dulu pun hidup susah sesuai la kawin dgn soeb yg kaya. Umur pun lebih kurang. Tapi nak buat cemana kan.. ashira dah berpunya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:31 PM From the mobile phone | Show all posts
charlizetheron replied at 14-1-2022 10:40 AM
nana dah selesa anak dah besar.  semua dah cukup.  gigih la nak menjodohkan orang bagai.

Kan..lgpun xyh la nana..kang ko kawin2 ngandung..jd content plak
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:33 PM | Show all posts
si soeb ni dok umah dgn sape selain anak2 dia?
kalau mak ko ade, pak mertua ada gatal nak gunakan alasan anak nak cari bini
harap bakal bini soeb halau mereka2 yg tak bkenan kat umah tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 06:29 AM GMT+8 , Processed in 2.556480 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list