CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Manja, Pandai Menyanyi- Siti Nordiana Dijodohkan Dengan Shuib. Sesuai Tak?

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Su_annur replied at 15-1-2022 05:21 PM
Td da tengok tiktik live ibu shuib...upanyr ayash duduk dgn ibu shuib dekat johor memeng ibu dia jga ...

Eeeyeww menempel pakcik pedo tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols pulak rasa shuib sesuai dgn zulin aziz. Sebab zulin tu macam kelakar2 sikit dan pandai berniaga .. jadi takdelah sunyi je murung hidup shuib ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Doakan la diorg jumpa jodoh masing²
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:08 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 14-1-2022 07:26 PM
Eh..nana manislah. And she love herself for what she  is. Tak ada sibuk2 nak putihkan kulit even d ...

Setuju. Nana manis. Tak kalut nk cocok sana sini bagi putih, betulkan gigi. Harap kekal gitu lah.
Natural gitu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Su_annur replied at 15-1-2022 09:21 AM
Td da tengok tiktik live ibu shuib...upanyr ayash duduk dgn ibu shuib dekat johor memeng ibu dia jga ...

Masih lagi tinggal sekali ke family arwah. Mesti awkward kalo suib kahwin baru.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:12 PM | Show all posts
syura la eib..pandai masak, pandai nyanyi, pandai membawang
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak sheshuaiii..letih si nana nak layan jd content tauuu...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah dia pun ade cone neck keraihh.lantak la dia nak kawin ke menduda. Sibuk je nak atur hidup org yihhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:46 PM | Show all posts
nana tu walaupun duit dah berkepuk, x adanya nak g buat drip putih mcm ex kawan dia dulu.still sopan n ayu je wajah wanita melayu.kawan2 pun semua helok jer perangai.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 08:13 AM GMT+8 , Processed in 0.070467 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list