CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: JoyahMengayah

[Tempatan] Pesakit boleh mengadu di saluran rasmi, bukan media sosial. Setuju ke tak ni?

[Copy link]
Post time 14-1-2022 05:23 PM | Show all posts
so far, setakat ni tahap komunikasi ahli farmasi kat KKKL bagus bagus, depa boleh handle soalan soalan and cekap and very fasih berbahasa Melayu. Good.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Pffffffftt
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
edoraixora replied at 14-1-2022 04:49 PM
staf yg layan kasar tu kena tindakan tak

Iols tak pasti apa tindakan yg dikenakan. Tapi dlm aduan tu iols cadangkan dia diajar cara melayani pelanggan/pesakit, dan minta penyelianya memantau. Next appointment di klinik tu, dia masih ada. Iols tak pasti dia tahu tak iols yg buat aduan, tapi lebih baiklah cara dia layan iols dan pesakit lain.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:46 PM | Show all posts

tetiba plaks kuar kenyataan mcm ni..

pasai apa..

adakah depa panas bila rakyat yg kena AEFI beksin kobid ngadu n tular kat medsos (setelah dibolayan ole KayKayEmm)..

agaknya banyak kat medsos la ni rakyat ngadu sakit itu ini lepas beksin tAK
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ikut juga tahap severity kes ko.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
penat aku menyain surat maklumbalas pengadu yg mengadu ikot sispaa. korang kata takde tindakan pulak! mulot netizen ni mmg nak kena cili dgn sambal belacan!
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:07 PM | Show all posts
Edited by Lagubestbest at 14-1-2022 08:11 PM

I penah mengadu kat borang aduan website KKM klinik kesihatan servis lambat. 3 orang je dalam klinik tapi dekat-dekat nak pukul 4 baru klinik berfungsi. Memang KKM Putrajaya akan call balik tapi siap tanya encik pasti? ada bukti? kot-kot satu klinik tu semua orang dari nurses hingga doktor betul-betul tengah busy. lol merepek apa memang la mana ada bukti, dah klinik tu buka tapi takde sape je kosong je dekat dua jam, tak terfikir pulak nak g klinik kena bawak cctv record setiap moment, ayat pulak nada bunyi macam kalau tak sure nak proceed nanti kita pulak yang kena balik naik court bagai ke apa sebab buat tuduhan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Setakat ni..aduan iols pada gomen atau badan berkanun elok je dijawab dan ada tindakan susulan. X tau pasal apa aduan hangpa tak dilayan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Pukimak maleh koje ney sekor2 elok diviralkan aje..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 03:37 PM GMT+8 , Processed in 1.196665 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list