CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Maya Karin Nak Kahwin Dengan Ahli Politik Berpangkat Datuk?

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 14-1-2022 10:07 AM
Dia ni ke yg berlakon jd mak dlm ikan panadol tu ye? Mcm muka dia laa tapi takkan dia dah tua gitu?
...

Iklan panadol yang  " ...tapi ia akan berada dalam badan lamaa..." yang tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:40 PM | Show all posts
aduhaiii... malu lah retis cntik2 org gosip tiyak ashemm.. Bawa2lah pake deodorant. Ko org gelemr kot. Berurusan dgn ramai org plak. Aku pnh tserempak dgn ada 1 mamat ni. VIP lah. Fuhhh Hensem siutt. Tkesima bila aku tatap dia. Sekali bila lalu sebelah aku fuhhh bau tiyakk.. Cehh...  Masuk lif bau tiyak melekat.. adoiiiiii ptong stimm tull,
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 14-1-2022 11:44 AM
iolls tak penah bau lagi. Tapi sepupu iolls penah naik lrt dengan dia. Memang keti sheolls berbau  ...

My frenz pun keje dgn MIG jd kerani pun kata MK ni tak suke pakai deodorant. Igtkn msa tu dia trlupa ker..tp rupanya org dlm forum pun story benda sama
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Deodorant yang natural ada je… tapi takpelah orang lawa kan. Bau keti sanggup diredah jantan2 gersang.

I kenot la orang jenis busuk
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 14-1-2022 10:13 AM
Katanya chepit dan ketiak sheols bau asemmm... Soo datuk kepam janggut rebonding mana plak yang nak  ...

Lelaki ni x kisah la kalau cepik dan keti tu bervau ashem asalkan berlubaang kate nyehh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
untung jadi org cantik. tiak asyem cikpit hangit pun org x kisah. janji muka lawa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 15-1-2022 07:09 PM
My frenz pun keje dgn MIG jd kerani pun kata MK ni tak suke pakai deodorant. Igtkn msa tu dia trlu ...

Tapi kan...pandai ex laki maya ni simpan aib dia..xde pon bgtaw tak tahan bau ketiak ex wife kata mana2 socmed
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
buragazz replied at 14-1-2022 05:25 PM
Aku sorang ajer ke yang nampak dia ni makin lama makin tak lawa..

sama la sependapat,masa muda yes cantik sangat
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:53 AM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 15-1-2022 03:19 PM
Chegu bard tu mmg kaki gosip kaka sedari kecil. Jgn la pecaya apa dia kata. Dia msa darjah 5 menan ...

Larr kekdahnyer si bard ittuew.. Patutlah ader gelaran chegu, pandai bercerita ropanya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:18 AM | Show all posts
Pak.dolla replied at 14-1-2022 11:55 AM
HI a.k.a tok hans..logik x kalau dgn tok serani tu?

nak ke dia masuk islam?  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:19 AM | Show all posts
makita replied at 15-1-2022 09:03 PM
Tapi kan...pandai ex laki maya ni simpan aib dia..xde pon bgtaw tak tahan bau ketiak ex wife kata  ...

dia pernah mai opis bagi talk...  dah aku sengaja lalu belakang dia dekat2 sebab nak check betul ke komen keti dia busuk...  tapi wangi je aku bau...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by imanjannah at 16-1-2022 07:50 AM

klu betul ketiak dia berbau, x ada org beritahu ke dia ke ye? sian jugk klu dia x prasan, kat tempat keja meols ada sorang, kitaorg bagitahu dia elok2, mcm2 dia buat lepas tu utk hilang kan bau, so berbaloi la utk dia dan kitaorg
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:05 PM | Show all posts

kes sheols kena rijek sotan serombi pun sbb sotan komplen jenih tak mandi... mmg cerita pun dah basi ni sblm kawen poron star /escort girl tu la kan...

taste sotan serambi... mmg hanyirrr sangat
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kitty_catz replied at 16-1-2022 04:05 PM
kes sheols kena rijek sotan serombi pun sbb sotan komplen jenih tak mandi... mmg cerita pun dah bas ...

Kak bedah bertiang2 lagi wangi.

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
makita replied at 15-1-2022 09:03 PM
Tapi kan...pandai ex laki maya ni simpan aib dia..xde pon bgtaw tak tahan bau ketiak ex wife kata  ...

Matsalleh itu ke? Matsalleh mmg. Kalau bab kutuk, bukak aib mostly not their thing. They’ll just take it lightly.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 14-1-2022 10:04 AM
Berani ke kj menduakan nori terang2an

Kalau kj nak mampus, cubalah..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg pasti bukan dgn menteri kesihatan, menteri sihat takdak pangkat datuk
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 14-1-2022 10:02 AM
dengan KJ-nikhan kepham ke? boleh lah sama-sama berkepham tanpa deodorant... gittcheww..

Walaupun kj sekarang ni kepam, tapi badan kj tidaklah berbau kepam.. Kj pakai perfume dan deodorant
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
tasha replied at 14-1-2022 10:08 AM
Berapa umur maya ni? Masih cantik lgi wpun sheols sjns yg bukan menjaga kecantikan sgt....

42 atau 43 camtu kot
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
tikusmontok replied at 15-1-2022 06:30 PM
Iklan panadol yang  " ...tapi ia akan berada dalam badan lamaa..." yang tu ke?

Yg dlm iklan tu,yg vkp dialog tu muka dia mcm nabila huda
Mmg abil ke tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:13 AM GMT+8 , Processed in 0.078029 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list