CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MRO

Maya Karin Nak Kahwin Dengan Ahli Politik Berpangkat Datuk?

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 12:19 PM | Show all posts
Pak.dolla replied at 14-1-2022 12:16 PM
Itu pakcik teka ja..tpbkn ka itu tok hans sudah masuk pkr dan mau berenti dunia retis?

oh ye ke? meols lama tak follow politik tempatan..
sekadar menghencap ahli politik di forum je
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeeiiiii bau ketibus eeeyerrrkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:57 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 14-1-2022 10:13 AM
Katanya chepit dan ketiak sheols bau asemmm... Soo datuk kepam janggut rebonding mana plak yang nak  ...

dia kawan dgn datuk amir ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:59 PM | Show all posts
Prickford replied at 14-1-2022 11:44 AM
iolls tak penah bau lagi. Tapi sepupu iolls penah naik lrt dengan dia. Memang keti sheolls berbau  ...

lama dah ni kes tiak bau ni.. tp serius la muka lawa kot..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Berbau ni sbb pemakanan ke hormon ni ye..nmpk dia pun trima diri dia sbb tu xkesah org duk bercakap2 kot..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb bau bauan sheols nie sbb katanya sheols tak nak guna deodorant or any chemical products.. Go natural katanya.. Our body produce bau semulajadi so we need to appreciate that katanyaahhh!
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
prince_marhaen replied at 14-1-2022 10:02 AM
dengan KJ-nikhan kepham ke? boleh lah sama-sama berkepham tanpa deodorant... gittcheww..

Bukan kj . Kj takde datuk yaa kawan2. Orang lain ini.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 14-1-2022 10:04 AM
Berani ke kj menduakan nori terang2an

Royani dah book kayjay
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Prickford replied at 14-1-2022 11:44 AM
iolls tak penah bau lagi. Tapi sepupu iolls penah naik lrt dengan dia. Memang keti sheolls berbau  ...

Ayoo malu nya .. kesian dia, maybe dia tak sedar kut
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:09 PM | Show all posts
rbmy replied at 14-1-2022 01:57 PM
dia kawan dgn datuk amir ...

kalau dgn datuk amir labuan, dah lama jugak la i tahu dorang kawan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:25 PM | Show all posts
Aku sorang ajer ke yang nampak dia ni makin lama makin tak lawa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:53 PM | Show all posts
sian dah tua, lama2 peram buat apa
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:16 PM | Show all posts
newyork replied at 14-1-2022 10:57 AM
Hahaha kesian btul cik maya ni. Asal ada thread dia mesti kait ketiak masam.. serius ka ni? Ada sapa ...

Tol tu, asl ada artikel Maya Karin ni, msti psl ktiak dia lollll.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Sheols dolu berskandal dengan munturi beksin kan? Chegu bard dok perli2 munturi beksin dolu berskandal dengan hekan duyung masa pilihanraya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi cocoknya menteri vaksin dgn sheols.. sheols ni lawa n real.. xde nak propa pakai foundation berlapis, eyelash bagai… mmg natural beauty. dia in real life lawa ya.

sian sheols, asal ade benang je cite tiak bau
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by makita at 15-1-2022 03:16 PM

Kawen je la maya, nnti ada dah org nk sental ketiak dgn sabut kelapa. Satu abad dah org perkatakan tentang perkabaran bau ketiak kau neh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:19 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaSendin replied at 15-1-2022 01:24 PM
Sheols dolu berskandal dengan munturi beksin kan? Chegu bard dok perli2 munturi beksin dolu berskand ...

Chegu bard tu mmg kaki gosip kaka sedari kecil. Jgn la pecaya apa dia kata. Dia msa darjah 5 menang pertandingan bercerita taw..mmg pandai bercerita.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia pun happy2je single.. Xde royan sana sini..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 14-1-2022 10:13 AM
Katanya chepit dan ketiak sheols bau asemmm... Soo datuk kepam janggut rebonding mana plak yang nak  ...

I pon teringat cerita ni. Bukan sorang kan porumer yg ckp? Dlm 2 org mesti gen mat salleh kuat jenis xmandi berhari2. Skrg tgk muka sheol, boleh terbau2 kepam ketiak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
moga maya akan temui kebahagiaan kelak
in real life dia ni kategori lawa, kdg nmpk berlipstik kdg gitu jer, tang bau bdn x pasti sbb selalu nmpk dr jauh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:09 AM GMT+8 , Processed in 3.490730 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list