CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Kalau Saya Busuk Hati Dengan Nana, Dari Dulu Lagi Saya Buat Macam Tu" - Syura

  [Copy link]
Post time 18-1-2022 05:25 PM | Show all posts
nape aku rasa mcm ada sorang batu api.. mneyampai2 kan cerita yg tak ketahuan betul ke tak
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:08 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 16-1-2022 10:55 PM
Aku dah tengok.  Pade aku 5 sekawan ney udah tak tertahan dok simpan busuk si ex-Achik tu sampe te ...

contoh apa yg nana buat kat dorang?

Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
syabee replied at 18-1-2022 05:25 PM
nape aku rasa mcm ada sorang batu api.. mneyampai2 kan cerita yg tak ketahuan betul ke tak

yg paling nmpk fitestone tu bini si lan
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 18-1-2022 08:08 PM
contoh apa yg nana buat kat dorang?

Tak ingat..  Ade je kat Youtube.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 03:47 PM | Show all posts
mmg betul rasa ada je yg batu api.kes si Lan ngan Kristal dulu pun berapa lama bergaduh, si zuraidah ni kata nana cuba sekat job dia, woi..job ko pun, nana yg banyak tolong. x ke pelik org suam2 kuku mcm ko org nak cantas.dah mmg ko x best pun.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak mustahil pun kalau Nana tu seperti mana yg diorg umpatkan, tapi si pengumpat tu takde perangai buruk kah? Sempurna sgt? Perangai dgn kwn² kita ni even dgn grup kengkawan baik, mesti ada perangai setiap mereka yg kdg buat kita nyampah. Satu hal ngumpat kawan berjemaah. Satu hal lagi plak share live majlis umpatan berjemaah dgn public.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 07:48 AM | Show all posts
kata NN perangai buruk abestu mengumpat org tu perangai yg mulia kaa ?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 17-1-2022 11:15 PM
Bini si lan nk explain pasal ramai tanya kenapa dia hntar makanan dkt syura je? Kenapa x nana seka ...

Zoey tu mmg nmpk sngt lah. Lepas nana menang gv mengekor aje kan. Lepastu dengan anju pulak .
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2022 09:14 AM | Show all posts
siasia replied at 27-1-2022 06:58 AM
Tak mustahil pun kalau Nana tu seperti mana yg diorg umpatkan, tapi si pengumpat tu takde perangai b ...

setuju.  sbb kita manusia tak sorang pun yg sempurna... semua ada bad & good side of us...  mengumpat mengata di belakang confirm semua kita ada buat..
cuma beza di sini... bila dorang buat live tontonan semua followers seluruh Malaysia... itu yg jd not acceptable.
sebab bila kita buat live macam tu, niat dah jd lain... supaya seluruh dunia tau dan sama2 mengutuk orang yg di kutuk..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 02:24 AM GMT+8 , Processed in 0.068870 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list