CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Kalau Saya Busuk Hati Dengan Nana, Dari Dulu Lagi Saya Buat Macam Tu" - Syura

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
duduk dendiamlah zuraidah hoi..kau mmg busuk hati..motip mengumpat live tu apa? nak cerita dekat satu malaysia la kan? budussnya kau nih lepastu xmengaku hati busuk!  sebabtu sendu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 09:01 PM | Show all posts
dalam live tu paling aku meyampah, muka lelaki pondan tu n isteri lan
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Takde penyakit cari penyakit. Nasib le
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 14-1-2022 04:08 PM
kluster mahkamah ni zuraidah pernah masuk lagu candak...tp nana yg nyanyi masal AJL.. landak tak p ...

Syura pnh masuk ajl 17 dan 19. Pernah menang AIM album pop etnik. Dulu2 artis FMC ni dikira low class n susah nk lepas masuk AJL lah berbanding artis BMG, EMI, Sony, (SRC lain kes sbb ada tokti, kak ani, LH, anis suraya), so bila syura bjaya tu n nana hanya mampu lps ke semi jer setiap tahun, ada jugak meols terfikir apalah perasaan nana bila tgk member duet dia lbh bjaya masa tu. Tp xde plak news heshe bitter dgn syura ms tu. In fact lagu candak tu pn nana gantikan jer n bjaya masuk AJL21 sbb kes nk support lagu member pny pasal. Bila nana berjaya, yg lain pulak xleh plak nk berlapang dada. Choii.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 14-1-2022 09:30 AM
memang hati dia busuk lagi kepam dan berkeladak... kalau bedah sekalipun boleh nampak jantung heols  ...

Kaka duda xnak beliak mata hantar ain ke?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi risau jeee nana tak menanggg...
Lawyer diorang selalu menang kes....
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Aikiko at 14-1-2022 10:23 PM
mamajawie replied at 14-1-2022 02:38 PM
suweyyy nyehhhh disebabkan landak punya busuk terus lagu tokwi x msuk final ajl..padahal lagi seda ...


Memang suwei pun....
Klau org lain bawak maybe bole lpas final
Hish....iols menyumpah masa lan nyanyi lagu coz lg ni one of myfav.

Apa perasaan sheol and lan laki binik klau ada budak satu kelas duk ngumpat live anak2 dorg??
Camner eh es.anak2 lan yg special memasing ni bkk skolah ngan rambut karat tp maybe pakai tudung yg prmpuan so bolehla cover
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlu nana tak glamour, sendu... So ko x heran pon kan.. Bile org dah top, mula la nk tabur pasir... Patut nye dr dulu kalau ko nk kutuk... Time tgh sendu.... Nampak sgt busuk hati bile org dh glamer baru nk kutuk2...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 14-1-2022 08:54 AM
patutnya hari tu, mohon maaf je. habis cerita

Tak juga babe, nana minta permohonan maaf & juga sejumlah ganti rugi. Jadi kut kut mana pun end up dekat court juga.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:44 PM | Show all posts
orkidorkido replied at 14-1-2022 10:36 PM
Tak juga babe, nana minta permohonan maaf & juga sejumlah ganti rugi. Jadi kut kut mana pun end up ...

Tapi kalau masa tu depa buat permohonan maaf & bagitau takde duit, maybe boleh bincang lagi. Pandai2 la berlakon buat rasa bersalah gila.. Netizen pun mesti simpati. Nana pun maybe tak sampai hati gak la nak teruskan samaj. Ni tak, masing2 ego. Siap pasang lawyer nak fight. Memang tak rasa bersalah langsung.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde la minat sgt nana tu. Tp serius kesian dapat kawan tikam brlakang cmni. Lansolo ni dlu bukan sendu jgk ke. Start disebut2 balik sejak perform ms gv dgn nana? Ke aku yg xfollow dgn gosip tkini masa tu ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesimpulannya, jangan tunjuk sangat busuk hati tu dengan buat ig live. Budus punya zuraidah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
datinamanda replied at 14-1-2022 01:36 PM
Kesian soraa ni. Masuk masterchef jadi juara sendu. Masuk pulak DAA pun sendu. Lepastu gigih join Gv ...

repair muka pun sendu....
10 kali cntik muka asal
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:29 AM From the mobile phone | Show all posts
I baru tgk video tu kekdahnya. Tp i rasa apa yg 4 ekor tu ckp mcm betul jah. Yg salah sbb buat live ajak netizen mengumpat. Btw, syura lawa betul skrg xmcm awal2 kemunculan. Kulit dia lawa, hidung terletak. Ada adjust2 ke? Sorry yach i mmg jujur, kalau perangai x herlok tp lawa di mata i, tetap i ckp jah lawa. Kalau kerabat tp tetap x lawa, mmg i ckp xlawa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Benda biasa mngumpat membawang tp bodohnya sbb korg buat live dh la korg tu retisss
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
tak tgk pun live dorang jadi taktau apa yg diumpatkan, cuma nak ckp lain kali bodoh tu simpan, korang ramai yg kenal bila berjemaah mengata terang2an pakej boleh save live tu, sah2 benda tu semua org tau dan tak kan hilang dari google oii

sebab tu lah semua sendu, berdengki busuk hati, hitam betul hati dah disuruh minta maaf pun taknak, klu i jadi nana tak kawan pun takpelah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
pinkzara replied at 14-1-2022 08:54 AM
patutnya hari tu, mohon maaf je. habis cerita

Nana mintak 200k dan permohonan maaf hokey. Maaf shj xkan habis certita
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:06 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 15-1-2022 03:29 AM
I baru tgk video tu kekdahnya. Tp i rasa apa yg 4 ekor tu ckp mcm betul jah. Yg salah sbb buat live  ...

Iols pn rasa apa yg diumpatkan tu perkara benar…
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Syura ni janda kan..
baik nko gi ngurat si Soeb tu Syura, untung2 boleh tolong bayarkan kos saman nko nnti
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:10 AM | Show all posts
apa2 pon ko tetap sendu kak, macam2 pertandingan masuk tetap sendu di hujung nyawa, nampak aura kampung and aura sendu tu kuat sangat, dah elok2 kawen dengan cikgu dlu, cerai demi nak glamour balik, still tetappppp
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 12:02 AM GMT+8 , Processed in 0.685653 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list