CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 04:08 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 15-1-2022 01:48 PM
Cinta jah sgt besar terhadap piyu. Smpai mama gimau pun terpaksa menunduk dgn kehendak love ank yg ...

Aku ghase2 la kan mamakentut tu tgh tggu msa nk adankan uke jahlop sbb x dgr nasehat kluarga..

msa nk akad nikah ari tu pn si adik jahlop cm berat ati je nk lpskan ye dak..? Smpai setak pn saspen dh muka tkt x dpt nikah dgn jahlop msa tu…

Ni kira cm cter ibu mertuaku versi modeng @ sskjp.. kihkihkih..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 15-1-2022 01:09 PM
nah aku tlg tepek. mgkin mmg tu cara pcakapan dorg. jenis kasar, sound sana sini. so ok la tu seku ...

Mmg nmpk bini jah marah jah masa in..jnis x sporting ni..ada je bnda x kena.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 15-1-2022 09:10 AM
Ehh terpeluk

Nnt kang ada benaks yg ckp, jgn diungkit ksah silam.. skrg dia dh brubah jd ustaz.. xde pgg2 ppuan lain slain dr jahlop je..

Time steru abis duk ungkit ksah lama brulang2 smpai AJM… wpn org tu skrg dh jauh lebih baik dr dulu.. siap dikatanya org tu fake..

Ater.. yg setak dgn jahlop tu ketara sgt la fakenya benaks weih… kome je yg buter mater…….
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 15-1-2022 01:38 PM
tunjuk peace kat live pun kena marah. pastu piyu kena backlash dgn karatz lopa. piyu ckp bukan mar ...

Pelik karats lopa. Kata suwit tp dlm masa yg sama marah purit . Mgkin yg marah tu sisa2 lobenak
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha jom jentik lagi si usetaz ni... Mudah merempan... Apa lagi nanti ayat2 agama yg dia rempan.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by missbigrockstar at 15-1-2022 06:18 PM
solarlunar replied at 15-1-2022 01:06 PM
Tgk lah video pun mcm mana. Dok tegur Jah buat mcm2.


Jah downgrade gila review produk timbang kilo entah mana hala. Mcm lah dia guna produk tu pun. Taraf dia bukan busuk2 bukan La Mer ka.
Demi kelangsungan hidup apa pun sanggup
Nama brand tu terus aku teringat Toya mat amin
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:23 PM | Show all posts
missbigrockstar replied at 15-1-2022 06:16 PM
Jah downgrade gila review produk timbang kilo entah mana hala. Mcm lah dia guna produk tu pun. Tar ...

Rasa2 die pkai tak product tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:24 PM | Show all posts
missHaidiD replied at 15-1-2022 01:34 PM
Produk apa diaorg review ni. Produk sampah ke drug store pnye

Timbang kilo
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:24 PM | Show all posts
Whitney72 replied at 14-1-2022 10:41 PM
Fattah Amin jd duta Huawei pulak..mkin murah rezeki dia..dulu OPPO...x yah niaga berbiznes pun x pa. ...

plan nak beli huawei thn ni..(tp bkn sbb fatah jd model..hehe)

tp huawei dah ada google ker....
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:57 PM | Show all posts
Tu dia. Smpi kt ig profile puris tepek degree tesl dia.. Degree holder tapi skills menulis level bangla. Hahaha

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 15-1-2022 06:57 PM
Tu dia. Smpi kt ig profile puris tepek degree tesl dia.. Degree holder tapi skills menulis level ban ...

weh omg!! bahaahahahaha!!
sah dia ni very the poyo kaki sentap.
mesti dia bengang sbb ramai mengata dia tak habis belajar kn? sblm ni mana ada dia letak kt profile dia mcmtu.
adoii memalukannya la..degree tesl tapi bahasa tunggang langgang kebanglaan teruks. LOL!

spesis kekrul jgk ni.
ni kalau dia dpt award pelakon ABP msti dia tepek jgk kt profile dia. malu weyyy
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:08 PM | Show all posts
akuchenta replied at 15-1-2022 06:57 PM
Tu dia. Smpi kt ig profile puris tepek degree tesl dia.. Degree holder tapi skills menulis level ban ...

hahahaha sejenis insikiyor giler, kau dah graduate ke belum?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Best baca komen semua… aku setuju.. suka benor nerakakan ummah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Tepek degree tesl? Sentap kot ..
Lagi laa memalu kan baik bm baik English tunggang langgang tp graduate tesl.
Suami siapa?.. Level pilihan hajjah gersang.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 15-1-2022 06:57 PM
Tu dia. Smpi kt ig profile puris tepek degree tesl dia.. Degree holder tapi skills menulis level ban ...

Bahasa melambangkan bangsa (Read: Bangla)
Bahasa tidak melambangkan degree TESL
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Budak budak.. Gitu lerr mudah sentap.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 15-1-2022 04:08 PM
Aku ghase2 la kan mamakentut tu tgh tggu msa nk adankan uke jahlop sbb x dgr nasehat kluarga..

m ...

Adik jahlop rase sayang kot nak lepaskan akak dia.. akak yg timbun emas dpt kat pu je. tapi memang betul time itu muka pu mcm speechless jugak. Bila tengok balik, adik laki dia sedih nak lepaskan sis dia..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
MsCinderella replied at 15-1-2022 06:24 PM
plan nak beli huawei thn ni..(tp bkn sbb fatah jd model..hehe)

tp huawei dah ada google ker....

Huawei EMUI 11 keatas boleh install Google playstore. Kena Google sikit cara dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:30 PM From the mobile phone | Show all posts
KBW2 replied at 15-1-2022 08:08 PM
hahahaha sejenis insikiyor giler, kau dah graduate ke belum?

PU dah graduate ke belum? Ke dia tak habis or dia tengah sambung?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
isteritertipu replied at 15-1-2022 08:15 AM
Mgkn sbb dia br sdr yg dia sbnrnya dh tselamat dr bala.. hahhahaha..

She dodged the bullet kekdahnya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 03:53 AM GMT+8 , Processed in 0.070721 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list