CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tulip mana tulip? Ni hah abg haris punya story ni. Xnk komen ke? Ke x restu benak kawin dgn setat bibird ni & masih termimpi2 bamtah bakalan dgn benak blk
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Anyway agak2 Amal malu tak penah berkapel ngan purit ni? Skrg ni dah terkeluar sisi illiterate, misogyny penunggang agama dia..sure Amal malu gi viralkan kisah diaorg penah berkapel dulu..baik ngaku xpenah kapel
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:04 AM | Show all posts
bodoh semacam
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua ekor ni boleh berambus!
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 13-1-2022 11:18 PM
aku copy paste komen kt rotikaya

bkn main piyu poyo ni gebang mask terjual 800,000 helai..igtkn 800 ...

Ahhh betul ..award tu utk brand MT tu tapi mayb diaorang highlight kan mask sbb tu jer best seller. Face mask tu sekotak 20pcs at RM39. Padahal brand lain jual RM15 jer kat pharmacy. Nampak sangat tamak nak kaut untung banyak. As usual penunggang agama akan highlight kalau beli produk diaorang 2.5% akan masuk tabung derma....And yes so far aku pun tak pernah jumpa lagi orang yg pakai mask tu.
Award tu first time diadakan...nama Asia tapi dalam dewan tu semua muka2 Melayu yg tak berapa nak corporate lah. Bebird di jemput atas pentas baca doa ....so faham2 lah mesti gang2 dia jugak yg organise. Patutlah beria2 buat lagu. Ni attempt nak naikkan nama diaorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 14-1-2022 01:49 AM
Ahhh betul ..award tu utk brand MT tu tapi mayb diaorang highlight kan mask sbb tu jer best seller ...

mcm sm ek mou.. mcm pernah zmn tok kaduk satu kwsn tu dia wat mcm dia punya pdhal keje situ je, laa ni pertandingan2 mcm ni pulak dia wat mcm dia punya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
wow marketing couple ni sama gak dari dulu - maka berduyun teruks laa org mencarik mask die pasni hehehheehe  sanggup laa pak setad weiii jadik cm gni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:34 AM From the mobile phone | Show all posts
cicicumel replied at 13-1-2022 06:05 PM
Deols jual produk baru bantal moon pillow tu, ada kolaborasi dgn Supian Suhaimi ke? Sbb produk tu mc ...

I syak ambik idea? Sbb kenapa xde pon pian masa pelancaran ke apa? Dgn ig pian ada promote x bantal tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:36 AM From the mobile phone | Show all posts
becir replied at 14-1-2022 12:42 AM
Anyway agak2 Amal malu tak penah berkapel ngan purit ni? Skrg ni dah terkeluar sisi illiterate, miso ...

Betul2 tuhan nk selamatkan Amal tu ek. Teruk sgt ejaan bahasa dia. Spm pass ke x purit ni?? I syak he can bertutur only. Mengeja n buat ayat mmg gagal total
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 13-1-2022 06:41 PM
mampu hahahaha je.
dari dulu lagi aku dh ckp, dia ni mmg acah terpaling alim. poyo gila. tgk cara di ...


bila dia posing,bergambar dengan mask nunha tu, terserlah sgt kePOYOannya gitu.. betul la ada sorang forumer pernah ckp, muka minta kena k***.

maaf ye klu bahasa kasar sikit kali ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:31 AM | Show all posts
Facemask tu pun bukan orinigated dari idea dia. Sblm dia keluar with the facemask, dah ramai org jual, same product, same design. Aku beli online korea punya, mcm2 colour ada. Murah pun ya. No big deal. Mmg aku tak percaya.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:52 AM From the mobile phone | Show all posts
yg aku geram jahlop..dok tulis pak ustad pak ustad.sapa iktiraf setad? layak ke dahla kaki sentap.buat QNA bila org x side dia, dia blocknya kita hhahahahah.setad hati tisu! Hahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
iluma replied at 14-1-2022 06:52 AM
yg aku geram jahlop..dok tulis pak ustad pak ustad.sapa iktiraf setad? layak ke dahla kaki sentap.bu ...

Kita lihat isu block memblock ini dari sudut yg positivenya.......mungkin dgn memblock go block macam ko akan menutup sebarang kemungkinan terjadinya perselisihan faham dan yg lebih dikhuatiri akan membuka ruang dan peluang utk tercipta dan terjadinya fitnah...?

Adaka ko terfikir dari sudut ini?

Atau laki tak didik ko utk tahu akan hal sebegini?

Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
yayanz replied at 14-1-2022 06:28 AM
bila dia posing,bergambar dengan mask nunha tu, terserlah sgt kePOYOannya gitu.. betul la ada sora ...

Its ok....biar ko yg kasar bahasa...jgn aku........

Kahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Ko bodoh....bahasa melayu ko gagal.... jadi guru pun sbb ko nk kejar glemer...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:20 AM From the mobile phone | Show all posts
incess.my replied at 14-1-2022 01:33 AM
Dua ekor ni boleh berambus!

And why are you even here in the very first place?

Just so ko boleh penned your sentiment?

Kahkahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:22 AM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 14-1-2022 07:18 AM
Ko bodoh....bahasa melayu ko gagal.... jadi guru pun sbb ko nk kejar glemer...


Sekurang kurangnya kelemahannya tidak menghalangnya dari trying to communicate melalui medium ini.....utk menyampaikheun...walau sepotong ayat atau sepatah perkataan...kata nabi.....

Laki ko ada didik ko bab ini tak?

Ahakzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:25 AM From the mobile phone | Show all posts
stingercadbury replied at 14-1-2022 07:22 AM
Sekurang kurangnya kelemahannya tidak menghalangnya dari trying to communicate melalui medium ini. ...

Ishhh bodoh btoi lah langau ni kipas susah mati jahlop laki bini sgt
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 13-1-2022 10:50 PM
Acah2 nk tarbiah haters, hujung hujung sume org pun tak faham

Ckp sorang sorang

Tuhan kalau nak gerakkheun hati manusia...dgn kerlipan mata, pergerakkhen tangan bahasa isyarat pun akan memahamkheun org utk memahaminya(ilmu yg nak disampaikheun)..tapi kalau hati dah hitam...yg telah ditutup dari menerima segala bentuk ilmu...maka tentunya payah utk dapat pahamkheun..

Laki ada didik ko bab ini tak?

Ahakzzz
.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:29 AM From the mobile phone | Show all posts
belacan_gurl replied at 14-1-2022 07:25 AM
Ishhh bodoh btoi lah langau ni  kipas susah mati jahlop laki bini sgt


Ini saja reply dari bangkai bangsat hanat macam ko?

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 06:44 AM GMT+8 , Processed in 0.099939 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list