CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko dulu la mereput dalam neraka, bangang abadi.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by doodlediddle at 13-1-2022 08:08 PM

Best new brand??? I think 3/4 of Malaysians pun Xthu Markaz tijari tu ape and Ada yg tahu pun would not even care less. Is this some kind of “paid awards”??
Anyhow, please don’t write anymore. What an eyesore and gives me headache even just skimming through. But who cares, ur insignificant to me. But you are totally an embarrassment lah. Ejaan Senang pun fail. Ewww ewww sgt. Tapi bangga diri kemain kan
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Kaki merempan usetaz ni.. Serupa si bungkus hadapkn perhatian.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh mmg sgt berjodohan 2 manusia nih. Mmg sekufu Dari segi attitude dan pemikiran. Paling penting, both rase TERPALING dalam ape jua hal.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 13-1-2022 08:00 PM
mana tak cpt sentap,
org komen dia xreti ngeja pn dia kondem balik org tu lepas tu delete komen.  ...

The Real penunggang agama.. Xde pulak benak meroyan kat dia ni.. kat laki org lain kemain disibukkan padahal xde buat ape pun compare ngan laki so lofake memanjang buat hal..
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat dia ntah apa2...bitter tak tentu pasal ...letak pulak kat post menang award. Dulu boss aku pun suruh staff dia nominate dia utk award bizmen of the year ke apa benda ntah. Memang kena bayar pun. Padahal biz dia banyak menipu. Title Dato pun dia beli.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts

Sohai jua nampaknya menjadi idola piyu bebird
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 13-1-2022 08:12 PM
Ayat dia ntah apa2...bitter tak tentu pasal ...letak pulak kat post menang award. Dulu boss aku pun  ...

Tak lama lg konpem diaorg beli title dato. Aku cuma akn caya kalau title itu anugerah dr negara jamaica
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:21 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 13-1-2022 06:13 PM
Helok dah laki bini ni berjodohan berdua. Perangai dua2 hauk yach. Sorang terpaling kaya sorang terp ...

Momod pun boleh  jadi batu ronson postingnya? Ciri kayu pembakar nuraka keww ni? Kalau report...ko take action jugak keww?

Kahkahkahkahkah

Nick baru aku ok tak?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:22 PM | Show all posts
Apa benda bini jah ni merepek
Try hard nasihat tp end up mcm makcik2 bawang sentap
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 13-1-2022 08:18 PM
Tak lama lg konpem diaorg beli title dato. Aku cuma akn caya kalau title itu anugerah dr negara ja ...

Biorla...ko kalu nak beli pun belum tentu org pandang duit ko...silap kena sindir...lu simpan duit lu utk anak anak dan laki la....

Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 13-1-2022 08:12 PM
Ayat dia ntah apa2...bitter tak tentu pasal ...letak pulak kat post menang award. Dulu boss aku pun  ...


Masih under same bos?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tayang konek serata alam, agak2 masuk syurga ke
acik jiran soh tanya

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ya ampunnn i cannot la bahasa budak lembam ni mcm cibai... nasib la perangai FATTAH AMIN bertiang jaohhh meninggalkan peel lahanat budak bengap ni.. teruk sangat budak bengap ni.. FATTAH AMIN serba serbi herlok menang tanpa bertanding jika dibandingkan dengan budak hingus bengap ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak cukup nafas baca status dy. Last2 kne bhnti separuh jalan, takut kiok sblum sempat habis baca
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Nenasketum replied at 13-1-2022 08:02 PM
Ko dulu la mereput dalam neraka, bangang abadi.

Ayat dia iteww ada yg salah kewww?

Atau sekadar perkongsian dia dari apa yg disebut dlm kitab?

Sama seperti bila ko didik anak anak ko ttg isu ciri ciri org munafik pada anak ko...sepertimana yg terdapat ayat dlm al quran...adakah ianya utk kita sebagai hambaNYA adili atau yg sebenar dan akhirnya berhak adili akan kemunafikheun iyeww tetap terletak diatas diri PENCIPTA? So tak salah ko berkongsi ayat tersebut dgn anak anak ko kheunz?

So why dgn perkongsian puriz tetiber dia jadi penghukum pulak?

Ko nsk aku sambung?(tagline pendeta tersohor)

Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku benci betol manusia sejenis up status nak negatif cakap pasal manusia lain. Padahal gamba tgh piknik tgh dpt award tgh minum stabak. Cuba lah kau buh caption tu positif. Bersangka baik. Ni asal caption je ckp org nak jatuh kan kau ade yg dengki kat kau itu je lah ulang2
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Same flock fly together
Itulah jahlop n puri
Dua2 opportunist
Tp skrg nampak jah yg malang.berlakikan org yg jual agama utk tunggang kekayaan dia. Pity u. Mennyampah seh ngan laki dia skrg
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 13-1-2022 08:27 PM
ya ampunnn i cannot la bahasa budak lembam ni mcm cibai... nasib la perangai FATTAH AMIN bertiang ja ...

BamPatah penghafal surah al mulk terus tak bukak mulut...bila bukak semua yg dikontrol bini

Beza kheunz?


Kahkahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
bymirapuzzle replied at 13-1-2022 08:32 PM
Aku benci betol manusia sejenis up status nak negatif cakap pasal manusia lain. Padahal gamba tgh pi ...

Sayugia ingin mengingatkheun diri saya serta saudara saudari sekelian...pernah dengar this liner dlm tazkirah tazkirah agama tak?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 07:37 AM GMT+8 , Processed in 0.078131 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list