CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 16-1-2022 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-1-2022 09:34 PM
Puriz ni mcm ada bipolar jah
Kejap mental kejap mcm waras
Obviously dia blom matang lg.nmpk spt lemb ...

Mmg sesuwei sgt dgn jahlop yg ada NPD tu..

SEKUFU SEKAPAL SESET SSKJP.. kihkihkih…
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 16-1-2022 08:39 AM
Kelakarnya poster..pprt nya mktg style..
Ada salah sorang group whassup Taman yg aku tinggal dan d ...

Slalunya yg level2 cmtu la sng kna tpu dgn sep2 diorg ni.. tgk diorg pnya scapegoat msa kes dgn J dulu.. ntah mna2 org dia pilih jd kmbing itam dia.. adoi.. sng btl ek sskjp ni pbodohkan org.. x tkt dosa ke eh..?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:21 AM From the mobile phone | Show all posts
NEmma replied at 16-1-2022 12:13 AM
Cantik poster.. Sampai hati xde gambar PuRiz. The Bosses gitu.. Kau hado?

The bosses semua wanita terpaling sskjp.
Nampak sangat suami tolak tepi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 14-1-2022 05:06 PM
Cinta jah sgt besar pada piyu itu.  kena sound masa live pun jah gelak je . Demi cintaku padamu ka ...

Harus la cinta mati. Sebelum kawin lagi piyu dah kena shade ngan sskjp etc. TAPI sheols tetap degil nak menikoh.
Lautan api sskp sanggup ku redah kekdahnya Miss
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
akuchenta replied at 15-1-2022 10:57 AM
Tu dia. Smpi kt ig profile puris tepek degree tesl dia.. Degree holder tapi skills menulis level ban ...

Ini dikira riyak tak..sbb menunjuk education?
Ada ka..dia igt dgn menunjuk education..org akan respek dia?
Adakah dia dpt nasihat dr lakinya yg minta beliau berbuat demikian?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 16-1-2022 11:34 AM
Ini dikira riyak tak..sbb menunjuk education?
Ada ka..dia igt dgn menunjuk education..org akan re ...

Bkn bertambah org nak respek... tp bertambah tunjuk bodo.. kata belajar tesl tp tetap benyap ayat tonggang langgang.. Nak jd cikgu pulak tu.. Hihi.

Yg pasti usetaz mudah sentap.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Piramida replied at 16-1-2022 04:35 AM
Bkn bertambah org nak respek... tp bertambah tunjuk bodo.. kata belajar tesl tp tetap benyap ayat  ...

Tp degree dia tu bkn bidang agama..caamne dia leh ngaja agama kan..
Betui la tu ostaz sentap hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 15-1-2022 05:06 AM
Tgk lah video pun mcm mana. Dok tegur Jah buat mcm2.

Knapa jah mcm nak xnak je pegang produk tu? Xsgka yer... Punyalah jah ni thp international tp dok review produk timbang kilo..dia pun xhingin lh pakai produk gitew kat muka dia. Yikks sgt dgn 2 ekor laki bini ni.tp xdinafikan dorg mmg spdn. Dua2 pnunggang n acah2 tpaling di muka bumi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
NEmma replied at 15-1-2022 04:13 PM
Cantik poster.. Sampai hati xde gambar PuRiz. The Bosses gitu.. Kau hado?

Dh knapa edit poster mcm budak2 je ni? Ahhahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 15-1-2022 01:09 PM
nah aku tlg tepek. mgkin mmg tu cara pcakapan dorg. jenis kasar, sound sana sini. so ok la tu seku ...

Loving couple terpaling loving
Jangan jah buat peel nab lepas dapat anak sudaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Ko ingat ko laki bini maksum ke hris oii..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
missbigrockstar replied at 15-1-2022 06:16 PM
Jah downgrade gila review produk timbang kilo entah mana hala. Mcm lah dia guna produk tu pun. Tar ...

Sangat weird jahlop yang angkuh sombong dengan kemewahannyer tetiba review produk2 marhaen siap package kena marah suami secara live
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau jual bnda bukan2 like low quality barang, barang boleh sakitkan badan orang, ingat boleh ke masuk syorrrggaaaa? Suka suki je nerakakan orang. Tgk cermin dulu lah baru ckp pasal orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 14-1-2022 01:40 PM
dia mcm menggunakkan bini nya utk fame. mcm gila glemer pn ada. dulu zmn dgn ex dia, jenis behave  ...

Tula mcm x betul pn ade..kihkihkih .ingt suara dia sedap ke..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
bungarose replied at 16-1-2022 02:48 PM
Loving couple terpaling loving
Jangan jah buat peel nab lepas dapat anak sudaaaa

Mmg chinta mati jah tu.. klau x, xkn smpai jah cter dlm forum chinta mati dia tu dgn biniknya..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Lain kali piyu sebelum post caption suruh la jah proof read dulu. Apa dia nak sampaikan pun tak tau. Org lain pun ada lepasan spm juga tapi idok la bahasa tunggang langgang
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
NEmma replied at 16-1-2022 12:13 AM
Cantik poster.. Sampai hati xde gambar PuRiz. The Bosses gitu.. Kau hado?

Dorang X tahu ke kewujudan canva. Yg mempermudah kerja mengedit.

Ke dorang pakai canva tapi kalau bodoh edit, mmg X jadi apa.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 16-1-2022 06:02 PM
Dorang X tahu ke kewujudan canva. Yg mempermudah kerja mengedit.

Ke dorang pakai canva tapi kala ...

hahahaha..bila diaorang nie cerdik..entah-entah canva pun tak tahu hahaahhaahahaa
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Karangan google translet bahasa arab ke. Teruknya bahasa.tunggang terbalik je.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Inilah kebanggaan benak , laki binik fake..   bila bercakap / menulis macam org x hbs skolah.. Tp benak bila ngata org kemain lagi.. Yg lagi memalukan org yg dikata tu lagi bagus penulisan dan bahasa digunakan dlm penulisan.. Yg penting kalau dapat Award ucap terima kasih kat org sekeliling yg byk tolong,  bukan merepek meraban mcm bangang.. Selayaknya la benak dlm forum yg ngata retis lain mcm tak cukup tanah dlm ni jd fanatik pasangan fake ni.. Sebab ape yg korang kata semua ada kat pasangan ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 02:34 AM GMT+8 , Processed in 0.102946 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list