CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 06:51 PM | Show all posts
incess.my replied at 14-1-2022 01:33 AM
Dua ekor ni boleh berambus!

Trktawa truk iol trbca komen uol ni hahahaha, pstu dgn display photo uol plak cenggitu lollll.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:53 PM | Show all posts
belacan_gurl replied at 14-1-2022 07:25 AM
Ishhh bodoh btoi lah langau ni  kipas susah mati jahlop laki bini sgt

X pnat ke Stinger ni sllu buat acc bru? Hahahahaha lollll.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:56 PM | Show all posts
princessmiang replied at 14-1-2022 08:11 AM
haters gonna hate, bebed ni jugalah yang masuk keluarga mulut neraka

Kisah bebird bliau ni x brpanjangan eh?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:57 PM | Show all posts
bukannasigoreng replied at 14-1-2022 08:15 AM
bila koyak, kita buat apa? tunggang!

Aiol suka kat username uol hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 14-1-2022 05:06 PM
Cinta jah sgt besar pada piyu itu.  kena sound masa live pun jah gelak je . Demi cintaku padamu ka ...

She kena sound mcm mana uols? Mmg dari awal nampak jah terhegeh2
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni suka merentan xclassy langsung
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau perempuan pot pet dalam kehidupan tak kira kat rumah ke, restoran, media sosial etc perkara biasa.. Tapi kalau org lelaki yang buat.. terutama kalau meroyan, tak sesuai sangat.. Cringe
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 14-1-2022 06:51 PM
Trktawa truk iol trbca komen uol ni hahahaha, pstu dgn display photo uol plak cenggitu lollll.

X sangka u org Brunei pun perasan yg couple ini ting tong..igtkan org2 Malaysia je..
Sedara mara i di Singapore pun makin perasan yg couple ini makin ting tong ..hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:48 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 14-1-2022 06:50 PM
Amal skrg ni xde mrempan kat mna2, dlu tu je sbb bru2 ptus, biasalah tpi lpas tu ok je.

Tapi iollss tertanya mcm mana dik amal bolh terpikat dgn mamat aduhh kenot brain muka comey dahhh iols rasa mesti dik amal buat sujud syukur tiap hari haahha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-1-2022 07:37 PM
She kena sound mcm mana uols? Mmg dari awal nampak jah terhegeh2

Ckp good morning pun kena sound. Apa good morning. Kasi la salam. Setepek jah kena. Jah pun tersengih2 depn laki dia. Masa dia ckp tu muka dia serius tau
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:38 PM | Show all posts
Macam mana lofa blh pilih dia ni?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Fattah Amin jd duta Huawei pulak..mkin murah rezeki dia..dulu OPPO...x yah niaga berbiznes pun x pa..jadi duta byk produk dh brjuta2 msuk
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:41 AM | Show all posts
lyshafull replied at 14-1-2022 08:48 PM
Tapi iollss tertanya mcm mana dik amal bolh terpikat dgn mamat aduhh kenot brain muka comey dahhh  ...

Mungkin dlu msa jiwa tngh muda hahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:45 AM | Show all posts
Whitney72 replied at 14-1-2022 08:39 PM
X sangka u org Brunei pun perasan yg couple ini ting tong..igtkan org2 Malaysia je..
Sedara mara i ...

Dh trlebih prasan uol hahahaha, sbb iol sllu brkuntum kat sini dri dlu lgi. Smpat gak tngok Neelofa msa dia msih pkai turban, yahampun, katik.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Whitney72 replied at 14-1-2022 10:41 PM
Fattah Amin jd duta Huawei pulak..mkin murah rezeki dia..dulu OPPO...x yah niaga berbiznes pun x pa. ...

Purit sekadar duta bantal jah. Nanti setahun kemudian tukar brg lain pulak bisnes
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:50 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 14-1-2022 06:56 PM
Kisah bebird bliau ni x brpanjangan eh?

Coz masa bterbangan whoaaayus sgt zis...cuba dikala bterbangan semasa dipulau 1 clan jahlop musti meletop smpai ke kerala tmpat asal sinun
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Tudungpink replied at 13-1-2022 07:55 PM
Mana lobenak yg meroyan mcm xde hari esok hbs semua diungkit di benang retis lain tu,  xnak masuk si ...

Pondan sangat perangai…
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cikmouse at 15-1-2022 08:54 AM
lurve82 replied at 14-1-2022 10:38 PM
Macam mana lofa blh pilih dia ni?


Chentaaa ituuu butaaaa lgk mbutakan..giteewwww...
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Tasikchini replied at 14-1-2022 03:55 PM
mane maunya si acah2 neutral tu komen...depa berani baca je

Dh ada sorg tlepas komen bekap baik pnya.. tp xdak org lyn.. ibarat meludah ke langit kena blk ke muka.. time seteru bkn main duk perli2 x ingt donia.. time idolat dia buat, siap buh ayat2 quran hadith bagai nk bekap… lobenak sgt prangai..! Yih..!
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 14-1-2022 06:50 PM
Amal skrg ni xde mrempan kat mna2, dlu tu je sbb bru2 ptus, biasalah tpi lpas tu ok je.

Mgkn sbb dia br sdr yg dia sbnrnya dh tselamat dr bala.. hahhahaha..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 01:46 PM GMT+8 , Processed in 0.081637 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list