CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 03:17 PM | Show all posts
SETUJU 200%. wlpun aku xsuka dua org ni, tapi tetap setuju dgn kata2 dia. nerakazen is oweys rite
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul .....sis pun perasan macam tu. Kalau ada thread pasal fattzura dan dihentam teruk oleh lobenak...lepas tu, ada je perkara  pasangan lofake ni buat yang buat mereka pulak dihentam.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:24 PM From the mobile phone | Show all posts
brand awards tu bukan legit pon kan? kalau ada duit, memang la boleh menang
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:28 PM | Show all posts
fattah amin bukan alim mahu pon dipanggil ustaz namun bahasa nya elok dan sentiasa cool..jauh bertiang2 ustaz jadian ni ngan fattah amin..dasar penunggang agama!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 14-1-2022 03:24 PM
brand awards tu bukan legit pon kan? kalau ada duit, memang la boleh menang

True... Lobbying.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Syajati replied at 14-1-2022 03:23 PM
Betul .....sis pun perasan macam tu. Kalau ada thread pasal fattzura dan dihentam teruk oleh lobenak ...

Kann…Sis,  byk kali dh… ini belaku ye..bukan reka2 ye
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai dah deme dua org ni..menggandakan peel masing2 yg xsemenggah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
dewi_rina replied at 14-1-2022 01:29 PM
I rasa I pun tak boleh go dengan laki macam ni
Buatnya masa video call dok main tukar2 muka
Ee ann ...

Still a kid...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Syajati replied at 14-1-2022 03:23 PM
Betul .....sis pun perasan macam tu. Kalau ada thread pasal fattzura dan dihentam teruk oleh lobenak ...

iols dah cakap si tulip plastik tu kalau dia meroyan mcm org gile hari ni,  X lama lepas tu pasangan fake yislamik kuat perli n sentap ni akan kenekan dia balik
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:37 PM | Show all posts
diabukan ustaz..
titik
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:38 PM | Show all posts
aku haters shuib gak...tp xder la smpai nk block socmed die..

tp tahap haters korang laki bini aku mmg block..

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:55 PM | Show all posts
Fly_over replied at 14-1-2022 12:21 PM
karatz kot. skali teruk sgt kualiti tp dpt anugerah. pastu founder mrempan org nak jatuhkan la ner ...

mane maunya si acah2 neutral tu komen...depa berani baca je
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:09 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 14-1-2022 01:49 AM
Ahhh betul ..award tu utk brand MT tu tapi mayb diaorang highlight kan mask sbb tu jer best seller ...

dan 30% dari 2.5% tu rembat balik atas alasan admin cost...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:31 PM | Show all posts
hi forumers of cari i nak off topic jap.so if not necesary u all just ignore je k.u will see few of my post elsewhr.mod jangan marah ye coz i need help so im just gona spread once je kt bod2 lain.jangan ban or ptg kredit i ye penat kumpul since 2007 haha.biasa i spread kt bod ig pemes n kuin kepam only but i need more help,if can.

anyways if ada kat sini mak mak yang ada brg kids terpakai especialy kids clothes n tak tau nak campak mana pls send it to me. i can pay courier insyallah. me my husb effected badly by kovid so i buat side biz jual kids prelove item kt shopee and at home while looking for some freelance wfh job.i bukan scam i mmg old forumer and very aktif here.i ada mental health problem so my cability now i quite limited.n i noe bukan i srg yg susah dlm dunia but trying my luck here.

so if anyone ada or ada any info wfh job (i dh aply a few thanx to forumer info juga) n as above let me know ye. i dh pernah kena kecam kt forum so kalau nak kecam pls let ur anger elsewhr hehe.tapi alhamdulilah la tak ramai yg kecam dari yg suport so tq dear forumers kt bod soc med femes.can pm me on cari or my details of story u can find at my mental health bod as below.tq evryone!

https://b.cari.com.my/forum.php? ... extra=#pid150181762
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:36 PM | Show all posts

Dah nak jadi bapak budak pun perangai budak2
Yihhh, ni kalau lalu depan memang kena cepuk
Muka dengan perangai sama annoying puris ni
Aura poyo perasan bagus tu kuat sangat
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-1-2022 01:41 PM
Oh ingatkan idea pian. Kiranya sblm ni pian tumpang menunggang je la kan?

Pian tu mayb letak lagu dia dlm tu...n purizz letak lagu zikir dia dalam tu...so boleh lah masing2 claim sendiri founder...ntah apa2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-1-2022 01:42 PM
Yg pelik jah n amal tu lama jugak bertahan dgn purit ni

Cinta jah sgt besar pada piyu itu.  kena sound masa live pun jah gelak je . Demi cintaku padamu katanya
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 14-1-2022 04:09 PM
dan 30% dari 2.5% tu rembat balik atas alasan admin cost...  hahaha...


Tubuhkan charity company promote nama sendiri...time event panggil sukarelawan buat kerja free2. Pastu produk diaorang tak laku jual balik kat charity tu jugak. Claim lah sold out.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:43 PM | Show all posts
stingercadbury replied at 13-1-2022 08:37 PM
Sayugia ingin mengingatkheun diri saya serta saudara saudari sekelian...pernah dengar this liner d ...

Dh lama x dngr prktaan seyogia ni.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:50 PM | Show all posts
becir replied at 14-1-2022 12:42 AM
Anyway agak2 Amal malu tak penah berkapel ngan purit ni? Skrg ni dah terkeluar sisi illiterate, miso ...

Amal skrg ni xde mrempan kat mna2, dlu tu je sbb bru2 ptus, biasalah tpi lpas tu ok je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 02:02 AM GMT+8 , Processed in 0.081667 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list