CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Lilrose

"Haters Gonna Hate, Mulut-mulut Ni Jugalah Sebab Ramai Masuk Neraka" - PU Riz

  [Copy link]
Post time 14-1-2022 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
makcun14 replied at 14-1-2022 12:11 PM
Dia suruh bang nara  cari dia di akhirat. Begitu la seorang ugamawan terpaling, angkuh serupa fira ...

Ayat serupa sohai khenzzz..mmg piyu mengidolatkan sohai nmpknya
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:29 PM | Show all posts
kakakko replied at 14-1-2022 09:07 AM
Baca pun dah agak level edu nya kan? Iols bayangkan camnelah kalau laki iols cam puriz ni. Mesti n ...

I rasa I pun tak boleh go dengan laki macam ni
Buatnya masa video call dok main tukar2 muka
Ee annoying ye
Sangat membosankan
Ni jenis kalau borak mesti sembang kencang ni
Tapi 1 pun tak paham apa dia nak cakap
Turn OFFFFF!
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:31 PM | Show all posts
Atau mmg sengaja provoke org utk lancarkan marketing product bantal baby tu. Salah satu cara utk create awareness ttg product baru ni, kalau boleh jadi viral even if it is for the wrong reason.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:34 PM | Show all posts
twins replied at 14-1-2022 11:09 AM
apsal dulu aku rasa PUrizz ni ok2 jer perkataan & penulisan dia...
tapi sejak berbinikan lopa ni aps ...

bahasa perlian kan
kalau bahasa elok sikit tu biasanya nak promote something..itupun ada team yg buat
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:35 PM From the mobile phone | Show all posts
twins replied at 14-1-2022 11:09 AM
apsal dulu aku rasa PUrizz ni ok2 jer perkataan & penulisan dia...
tapi sejak berbinikan lopa ni aps ...

Fame can change people. Sebelum ni dia hanyalah pu yg ad vid bebed.skrg jd bini jah dan usahawan. Mendonia la kononnya. Now true colors la. Dulu tu sbb br nk test market xleh tunjuk prangai lagi. Dia ni blaja pn tak habis kan. Cane duk motivate org sana sini..xhingin aku dengar
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 14-1-2022 12:23 PM
ni founder bantal nunha..ramai kot hahahah
so dak piyu takyah nk claim perasan sorg sorg

Nak zikir pun kena ada bantal ke....kena tekan2 button..menyusahkan jer...
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 14-1-2022 09:46 AM
mmg ambik idea dr pian pn. bantal ni pn dia collabrate dgn team yg sm yg handle bantal pian, susu  ...

I baca benang mana kata dia collab dgn pian? Tp kenapa xnmpk pian promo? Ke dia byr certain amount pd pian? So that laki bini sangkak ni dpt sole ownership jual bantal ni? Geli la nk dgr suara purit
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
SisLena replied at 14-1-2022 01:35 PM
Fame can change people. Sebelum ni dia hanyalah pu yg ad vid bebed.skrg jd bini jah dan usahawan.  ...

dia mcm menggunakkan bini nya utk fame. mcm gila glemer pn ada. dulu zmn dgn ex dia, jenis behave jgk. skrg makin over. makin org puji (lobenak) makin galak dia dk buat lagu dk jual mcm mcm produk. hhahaaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 14-1-2022 09:15 AM

Kesian, Lobenak kena tipu..padan lar dgn muka tu..beli mahal2..tp kualiti nan hado..
Aku steady je beli yg Fazbolous/JV...mmg terbaik kualitinya
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Rogue98 replied at 14-1-2022 09:42 AM
Company yg buat pillow tu mmg awal2 ambik pian n sape sorang lagi artis x ingat...mayb sales x jal ...

Oh ingatkan idea pian. Kiranya sblm ni pian tumpang menunggang je la kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kakakko replied at 14-1-2022 09:07 AM
Baca pun dah agak level edu nya kan? Iols bayangkan camnelah kalau laki iols cam puriz ni. Mesti n ...

Yg pelik jah n amal tu lama jugak bertahan dgn purit ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 14-1-2022 01:42 PM
Yg pelik jah n amal tu lama jugak bertahan dgn purit ni

tak pelik pn..sbb org yg konon konon mcm alim berkopiah ni jnis sweet talker dan pndai gunakan ayt ayt agama semasa mengayat. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 14-1-2022 08:56 AM
Betul gak tu Jovian tu iols akui mmg ramai yg pakai sampai misi kat hospital pun pakai.
Kat mana2  ...

Kan Suchi...
Merata2 g Kita boh nampak face mask JM ni...tapi pelik kalau x dpt anugerah seperti couple ni....
Iols beli gak headloop ngan earloop tu..ok la..senang skit bernafas compare dgn beli kat DIY ????????
Design dia pun simple..beli pasal aritu ada Sale tu grab..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 13-1-2022 08:27 PM
ya ampunnn i cannot la bahasa budak lembam ni mcm cibai... nasib la perangai FATTAH AMIN bertiang ja ...

Harus lah bam tah meninggalkan bini jah bertiang2 jauhnya. Bini jah 1st move nk kalah kan bam tah pun fail. Bini jah masuk hero remaja pun XLAYAK. Bam tah lagi lah JUARA terus. Hahahahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Cara tulis nampak ya tak educated bangla sekor ni. Pergi main jauh2 dengan bini paki bodo kau tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:49 PM | Show all posts

Toklaki sapo ni? Buruk serba serbi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni ada dyslexia ke apa? Tah apa2 bahasa
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya ampun baru first time belek baca betul2 caption dak piyu ni..neraka sungguh bahasa kau dek.bahasa melayu inggeris berterabur itu serupa bangla baru sampei meleisia tak sepadan dgn isteri bidadari sorga  internesyenel london paris milan beliau
Setarap alip syukri jah karangan heshe ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:07 PM | Show all posts
Memang padan ko dan Jah serta femili toksik tu. Baru dapat award yg ntah apa2 dah bangga sangat
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalau dah besar , anak google ni bukan kisah mak jer keluar , kisah bapak pun ada.. Mak bapak ada Lagi sedih family mak pun ada Lagi tragis utk dikenang.. Betul tak benak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 10:38 PM GMT+8 , Processed in 0.084962 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list