CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: Raline

Remy Ishak belum ada tanda nak dapat anak...

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 02:30 AM From the mobile phone | Show all posts
nakkomenjugak replied at 13-1-2022 08:30 AM
So something sungguh alasan ko ni bam wemy
kat umah tido asing keee acane
lantakkkm kome lerrr

Tengok dia kawen pun mcm tangkap muat je.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:14 AM From the mobile phone | Show all posts
I baca part atas je xsakit hati sgt. Masuk part uqa n kamal tu, aku rasa ko dah kenapa???? Busuk hati. Jaki dgn org lain. Entah2 both tu dah ambil booster dulu. Ikutkan kamal n uqa lg busy dari ko. Tp ko ni byk alasan. Nak kahwin pon byk alasan. Ezza tu mesti byk mkn hati. Penyabar betul wife ko. Dari apa ko cerita ni mcm xpuas hati xdpt honeymoon. Nasib ko la kan, kalau dulu x putus tunang sbb nak kejar MF, confirm dah boleh haoneymoon pre covid
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:31 AM | Show all posts
maksudnya kalau tak pergi berbulan madu tak boleh dapat anak ke camne?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:54 AM From the mobile phone | Show all posts
haritu kan kata taknak anak dulu..sekarang ni agaknya sentap kot bila orang dah tanya2..lain kali kalau orang tanya, mintak doakan aje..tak payah nak jawab panjang2
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:58 AM From the mobile phone | Show all posts
nak sambung lagi sebab geram kan..kenapa ek dari hari dia nak nikah tu aku macam sakit ati dengan statement2 dia..banyak betul alasan ngko kan..dah tu orang lain tak kerja ke, kerja ngulit bini je kat umah ek..ko jela sibukk
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
ke dia nak cakap dia tak sempat gi honimun lagi cam MF ngan bubu dia..eh sudah..aku nak tido..harap tak mimpi remy
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Janganla buat bini dia stress. Ngang betul la netizen ni. Stress kang susah plk nk dpt anak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnya jd bini dia
Rey pun kata xde masa nk luangkn utk bini
Xde masa nk honeymoon dgn bini
Pendek kata semua la xde untuk bini..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Haritu kata nak tgu 2 tahun baru nak anak.. kalo bini muda leh ler tangguh2 ni dah nak cecah 40.. skrg uturn statement baru 5 bulan. Semoga ada rezeki
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:41 AM | Show all posts
Makin tua makin bingai dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbb tu la xde rezeki lg...takut nanti terabai plk anak tu...dah memasing pun sibuk manjang..semua tak sempat... Better la deyols enjoy their life together dulu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:26 AM GMT+8 , Processed in 0.067686 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list