CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Remy Ishak belum ada tanda nak dapat anak...

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak macho lah kau ni Remy ..banyak pulak alasan....nak kahwin..honeymoon ..pi umrah...cakap jer lah kau kahwin sebab nak save cost of living jerrrrr....
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:41 AM | Show all posts
banyak nau alasan kau remi
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
eeee abam walaupun i minat you…you cam makin looser plak….
kecik hati bini
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya rabbi..yg bertanya pun tak prnh belajar agama ke...itu kan rezeki dr allah...kalau dia tak bagi tak de la..yg duk pi push2 org tu buat pe...ingat mengandung beranak.ni mcm makan nasik ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 13-1-2022 08:00 AM
Kawan2 dia yg bertanya tu patut disumbat tahik lembu je dalam mulut dorang
Ada ke tanya hal peribadi ...

Kan....acik2 forum pun patut di sumbat mulut dgn taik lembu...
Semua spesis tak kenal qada dan qadar..
Remy tu maybe ckp mcm tu sbb tak nak ada hati yg terluka..entah2 heols sendiri pun rasa stress..
Mohon acik2 forum yg sibuk sgt pinjamkn je poen masing2 kat heols
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 12-1-2022 09:47 PM
@Nana_Man

Kata taknk anak dulu?? Kalau nk pun, bkn nye susah sgt nk buat kan. Kalau busy, selitkn lah masa sikit bila wife tgh fertile period tu. Kalau ada rezeki, ada lah anak.
Yg dia jeles2 ngan kamal uqasha asal eh? Klakar lah. Mcm small kids bila gaduh2 gitu. Why u can, why i cannot. Why u have, why i dun have.. hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 13-1-2022 05:33 PM
Kata taknk anak dulu?? Kalau nk pun, bkn nye susah sgt nk buat kan. Kalau busy, selitkn lah masa s ...

Anak ko dah vaksin?
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
jawapan heshe penuh dgn alasan. lawak pulak baca.. ntah apa apa
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 05:55 PM | Show all posts
ntah la rase pilu jadi wife die. Dah cinta mati hadap la Remy tu. Semoga ente tak putus harapan K.
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Ritacomels replied at 12-1-2022 09:47 PM
@Nana_Man

Dah kenapa tu? Minta bahu utk manangis ke tu
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 13-1-2022 05:33 PM
Kata taknk anak dulu?? Kalau nk pun, bkn nye susah sgt nk buat kan. Kalau busy, selitkn lah masa s ...

Tu la pasal, ngade eh, tu hr kata nk tunggu 2 tahun.. Ni dh menggelabah plk nk baby jugak.. Mn bole tahan asal borak je, member sana sini dok cite sal anak, Yang dia melopong.. X tau nk celah ape lol
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
https://youtu.be/eBV-5NKptpk ni video nyah
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Org lelaki ni kalau betul2 sayang takkan ada alasan merapu ni sume, even busy 24 jam pun tetap akan cari masa utk yg tsayang..tp dia ni byk pulak alasan, bertabahla Bini dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
3chanceno replied at 13-1-2022 07:39 AM
Heran dia boleh cakap bab gini di socmed

Bab honeymoon tu apo tang susah ..tak pergi oberseas pun ...

Nak honeymoon pon byk alasan..cek in je la hotel traders ke MO ke atau lexis kat PD...cek in semalam 2..lenjan abes2..ape la ssh sgt..lenjan bkn maksud lucah..maksudnye honyemun la cara masing2 tp to the fullest
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:17 PM | Show all posts
"Apabila sudah mula masuk lokasi penggambaran, kawan-kawan sudah mula bertanya perkara ini. Mereka tanya saya bila tarikh kahwin dan bila saya beritahu, mereka kata takkan belum ada apa-apa? Pertanyaan mereka buat saya terfikir perkara ini," katanya yang ditemui pada sidang media "The Masked Singer Malaysia" musim kedua yang berlangsung di sebuah hotel, di sini, hari ini".

Org Mlyu ni mmg sllu sibuk bab ank, mnyakitkan hti org je.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:18 PM | Show all posts
puanbintang replied at 13-1-2022 08:04 AM
baru kawen 5 bulan..orang yang nanya pun, sibuk benar..ada la rezekinya nanti

Aiol pun brfikiran yg sma, dh nmanya kaum Mlyu kn? Sllu sibuk psl hal dlm klambu org lain. Branak lmbat slh, branak awl kna tuduh mngndung luar nikah.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:20 PM | Show all posts
krustykrab replied at 13-1-2022 10:48 AM
Ya rabbi..yg bertanya pun tak prnh belajar agama ke...itu kan rezeki dr allah...kalau dia tak bagi t ...

Kaum Mlayu mna nak fham, sjenis hri nk khwin, esok msti dh branak. Dorg ingt khwin ni nak ngeseks je semalaman smpai mlekat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 11:22 PM | Show all posts
clarizsa replied at 13-1-2022 08:00 AM
Kawan2 dia yg bertanya tu patut disumbat tahik lembu je dalam mulut dorang
Ada ke tanya hal peribadi ...

Kaum Mlyu mmg kuat mnyibuk tang lmbt khwin, lmbt dpt & lmbt dpt krja.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
yg bertanya tu satu hal...
yg mnjawab tu jawab la elok2..
pjg betul alasan...jawab jela belum ade rezeki.
kesian wife dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Isteri dia nampak aging naww. Nampak penuaan itu cepat sangat. Muka tua cepat. Sorry terpaksa jujur.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 06:44 AM GMT+8 , Processed in 0.079907 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list