CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
sopianpiann replied at 12-1-2022 12:40 PM
1 je tak kenan dgn siti. suka selfie buat muka cute
pdhl dh berumur tu kurang sesuai yg ct.

Bg aku tak salah pon ct nak selfie mcm tu..r dia nak enjoy kehidupan dia skg.dulu2 dia tak dpt merasa semua ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-1-2022 03:24 PM
Yg meols perasan sheols ini macam malu bebenor dengan family Lipih sheols. Gambar belah sana xde pun ...

Hahhaha kalau i pon xhingin nk reply ucapan si janet tu. Not my level gituh janet tu byk calarkan nama family. Kenapa org suka komplen psal family lipis dia? Mesti byk dia pendam. Ada la tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah lama perasan muka tokti lain
Umie aida+farisha irwayu=tokti
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-1-2022 03:41 PM
tgk kt ig dia part dagu tu, mcm pelik gila.

yg ni slide gambar second last

Dagu dia mmg terbelah gitu kan dari dlu? I rasa lain sbb faktor penuaan n kegemukan. Tp utk someone her age, still lawa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 12-1-2022 12:57 PM
Makin besar makin gelap piyah
Makin pekat muka tok k

Salah le

Muka tok tan dia.
Muka arwah tok taruddin.
Gelap gelap muka bulat bulat.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 12-1-2022 05:16 PM
Keh keh ini realiti ada certain orang memang mcm sorok2 family dia. General maybe not up to their  ...

Ye mmg ada. Whether u upload atau x, bakalan kena hencap jugak sbb nnti org akn ckp “eh dia ni moden tp family sendiri kg.com”
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 12-1-2022 05:14 PM
Dah2 lah tu nak backup sitot.

JANGAN JADIK MACAM PENGIPAS2 BONTOTT MISSFAKE DALAM FROUM NI. BACIN!! ...

Relax jangan marah2.....blood go upstairs letop2 tak bagus untuk system badan kita. mengeluarkan toxic....
Walau dorang dungu diorang happy...bagus untuk system badan....
Gituuuu....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Barbie saerah

X lwa nya sheols skg mulut pelik nampak garang… tgk misha xde beza sgt pun umo tp makin lawa
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
epy bday Siti
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-1-2022 03:41 PM
tgk kt ig dia part dagu tu, mcm pelik gila.

yg ni slide gambar second last

Dagu dia mkin panjang n lebar
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:19 PM | Show all posts
sheols bila nk kurus balik... at least kurus mcm tahun 2013 ok sgat dah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:21 PM | Show all posts
sheols siti nurhaliza kot, harusss lah bday semua radio mainkan lagu dh lagu sheols berkoyan... xkan ko nak bday kokping radio mainkan lagu arjuna beta n terbang tunduk back to back non stop 24hrs....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Betollah muka tokti cm farisha irwayu
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
happy birthday tokti. malaysian sweetheart. tokti ni mmg lawa. pnh jumpe. mmg lawa lah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekap tebal Sgt over shading hidung Tu macam pengantin indon
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Happy birthday Tok Ti.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 12-1-2022 03:06 PM
Seorang lagenda tak perlu membayar untuk dikenang. Dah x kan banyak2 hadiah dia dapat tu pon dia b ...

Dia ni ada aura yg menyebabkan kita yang tengok dia live, rasa kagum dan sayang kat dia. I dunno. That's how I felt lah bila jumpa dia. Aura sheols mmg kuat. Born with it.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
ajeajelah replied at 12-1-2022 05:10 PM
:

Udah2lah tu sitot. Sitot, missfake dan neelofake ni sama jah. Konon2 baik, b ...

Hahaha. Betul tu betol
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 12-1-2022 03:24 PM
Iols cuma nak puji, baiknya ex wife dato k, tg zawiyah. Siap dtg majlis, bermesra dgn keluarga dato  ...

Teezac mmg baik. Dlm ig dia pun byk je gambar ct. Selalu join apa2 majlis/perjumpaan keluarga sama2. Masa ct bersalin pun dia datang melawat n pegang baby. I pun sampai follow ig dia sbb suka tengok dia jaga cucu n nampak suami dia pun baik selalu layan cucu. Family diaorg lagi nmpk normal n x try hard mcm family norman n abby
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by che-cikL at 15-1-2022 03:25 PM

Yg dlm kotak Barbie tu dah nampak macam Saerah yg putih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:40 AM GMT+8 , Processed in 0.097596 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list