CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: tatod

Tok Ti Manis Bak Patung Barbie Sambut Hari Jadi

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 04:32 PM | Show all posts
rezeki dier kan...ramai orang sayang...banyakkk gilerrr hadiahh...best nyerr
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Bdk piyah ni cntik bila pakai mask.
Hb tokti
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:42 PM | Show all posts
gekkou replied at 12-1-2022 12:43 PM
now musim artis stay and buat event kat grand hyatt.
jual nama anak nk theme barbie
sedangkan tuan  ...

ahhahahhahhahahahahahh
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 12-1-2022 12:57 PM
Makin besar makin gelap piyah
Makin pekat muka tok k

Piyah seiras saerah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:43 PM | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-1-2022 03:41 PM
tgk kt ig dia part dagu tu, mcm pelik gila.

yg ni slide gambar second last

dagu tu runcing sikit.. buat treatment v-face ka? tapi mmg pelik muka dia.. ka she cannot handle warna pink cmni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 12-1-2022 12:59 PM
Muka anak2 ct byk ikut muka laki dia yg x hensem..x ikut muka ct

Anak2 dgn tengku zawyah helok2 jer kulit cerah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:47 PM | Show all posts
rosevelvet replied at 12-1-2022 04:44 PM
Anak2 dgn tengku zawyah helok2 jer kulit cerah

piyah ikut muka ct,jenis senyuman manis..cuma kulit xthu ikut sapa.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
danieladam replied at 12-1-2022 03:06 PM
Seorang lagenda tak perlu membayar untuk dikenang. Dah x kan banyak2 hadiah dia dapat tu pon dia b ...

Ai bukan fan tokti tp bg i sheol jenis x sombong plus humble. Tu yg ramai syg
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:49 PM | Show all posts
dudaberhias replied at 12-1-2022 03:30 PM
Tak sesuai la tokti mekap macamtu, macam barbie layut je, sekali pandang macam lelaki yang mekap men ...

terkesot sitizoners baca ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:57 PM | Show all posts
JalaEmas replied at 12-1-2022 07:00 AM
ade tgk, tanpe makeup.. tokti muka cnp muka mak salmah kan..

kan!! just makeup n angle je. and dia pun memang terer bab pose muka so memang bole nampak lain
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:59 PM From the mobile phone | Show all posts
mendeluk replied at 12-1-2022 03:39 PM
Bod sebelum2 ini ada pernah ckp nirmala pernah guna .guna ehem. Betuleh

wow. cecite
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:11 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-1-2022 03:24 PM
Yg meols perasan sheols ini macam malu bebenor dengan family Lipih sheols. Gambar belah sana xde pun ...

i kagum ngan tz boleh nak berbaik sampai saling visit memvisit....bagusla tak musuh tapi ntahla to me just respect je cukup la kan..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
irvene replied at 12-1-2022 04:59 PM
wow. cecite

hehe aku sempat masok tapi pagar tinggi ada yang sampai 4 pagar ke atas.. org soksek nirmala memang ada geguna jgak..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:15 PM | Show all posts
anyway muka dia nampak lain...muka bengkak..ada buat something ke? mata pun nampak lagi sepet, terikut ariana grande ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 12-1-2022 03:24 PM
Yg meols perasan sheols ini macam malu bebenor dengan family Lipih sheols. Gambar belah sana xde pun ...


Keh keh ini realiti ada certain orang memang mcm sorok2 family dia. General maybe not up to their standard living n lifestyle kot. Ada certain adik bradik nampak kekampungan/kuno. You pula mcm modern. Ada je kot.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 12-1-2022 03:41 PM
tgk kt ig dia part dagu tu, mcm pelik gila.

yg ni slide gambar second last

Tu dagu mak salmahlah dungu. Ko je yg x tahu lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts

Aku ni mmg anti ctot tapi sape yg cakap muka ct lain mmg bodoh. Tu sume propa makeup. Ctot x makeup sama jah muka dia dulu2
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsamz replied at 12-1-2022 01:06 PM
Sembab betul muka siti..ada apa2 ke

Hah nmpk sembab. Comel manis tp mcm meregang n sembab . Sweet jah party nya
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
TerataiMelur02 replied at 12-1-2022 02:17 PM
Tokti dulu kala

Cantiknya sheol muka sweet. Susah nk jumpa muka2 mcm ni dah. Sadly ank dia xngikut cute mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Bak patung barbie celah mananya..nmpk mcm mokcik2 takde gigi ada ler
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:47 AM GMT+8 , Processed in 0.080682 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list