CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: JoyahMengayah

[Jenayah] Sikap tidak jujur jemaah umrah boleh menyebabkan kerajaan Saudi menyenarai hitam Malaysia

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 01:22 PM | Show all posts
dua_chzy replied at 12-1-2022 01:20 PM
Inda payah antibek palit taik sama ko. Perangai ko sindri yang kuat menggete sama bini urang n jan ...

engkau janda ya???
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:11 PM | Show all posts
SiMontel replied at 12-1-2022 12:35 PM
pegi beribadah tapi menipu..camno...

tipu dajjal xpe


Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:39 PM | Show all posts
scorpionkiki replied at 12-1-2022 12:44 PM
My husband lengkap vaccinate to mysejahtera dia kata not vaccinated.

Sblm ni dia dlm my dependan ...

ada simpan lagi tak card temujanji vaksin dulu ?
kad putih kecik yg ada nama, no. mykad , tarikh vaksin, tempat vaksin & batch vaksin.
helpdesk perlukan semua info tu...  kalau boleh upload lagi bagus.
saya dulu bawa indipendent suami sbb ada masalah dgn hp .. sampai la dah lengkap 2 dose
baru beli hp baru... masa sy nak pindahkan nama kepada mysejahtera atas nama sendiri
saya buat melalui helpdesk.. nanti dia akan hantar emel & guide apa perlu buat...
alhamdulillah.. dalam masa 2 hari selepas dapat emel tu.. semua settle.
bila saya ambik booster pun sekejap jer cert terus ada.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
twins replied at 12-1-2022 04:39 PM
ada simpan lagi tak card temujanji vaksin dulu ?
kad putih kecik yg ada nama, no. mykad , tarikh v ...

Thanks ya...semua tu ada. Waktu contact helpdesk depa tak reply. Nanti kami try lagi
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
apsal gomen x sumbat je stok2 menipu psl vaksin ke dlm jail???
apa sbb depa ni br blk umrah, sume jd maksum ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:04 PM | Show all posts
scorpionkiki replied at 12-1-2022 04:45 PM
Thanks ya...semua tu ada. Waktu contact helpdesk depa tak reply. Nanti kami try lagi

kalau contact helpdesk dari apps, you will immediately get an auto reply - long and full of advices on all common problems.

If your problem is not there, you then have to reply to that reply - then the next reply from helpdesk is specific to your problem.




Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
auntieagony replied at 12-1-2022 01:18 PM
Sepandai2 tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah jua.

JIka jemaah2 yg tak vaksin tu tak dijangkiti ...

You mean selama ini bila kkm beri peratusan yg telah divaksinasi..ko percaya?

Eerrrrr...eeerrrr...

Ok

Kahkahkahkahkahkan
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Simunggu replied at 12-1-2022 01:22 PM
engkau janda ya???

Masih bini org...for now

Kahkahkahkah
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 12-1-2022 05:04 PM
kalau contact helpdesk dari apps, you will immediately get an auto reply - long and full of advices ...

Ok thanks...nanti i follow up apa yg you bgtau ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:55 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 12-1-2022 04:50 PM
apsal gomen x sumbat je stok2 menipu psl vaksin ke dlm jail???
apa sbb depa ni br blk umrah, sume jd ...

depa x sumbat..

sbb terpaksa sumabat sekali KayJay kalo nak wat
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 05:55 PM | Show all posts

dia ada somi ler
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:44 PM | Show all posts
Jangan jadi bodoh


Ini semua manipulasi siapa yang berani fitnah yg pergi umrah xde lengkap vaksin ??


Hoiiiiiiiiiiiiii semua jemaah Umrah sudah lengkap vaksin  xde seorang pun yg berkecuali dan mereka semua memang suntik vaksin corona dan boobsstirrrrrrrrrr seperti yg digilai oleh menteri dan sekutu tak berotak mereka ...


sudah-sudahlah memfitnah  jemaah umrah kerana semua yg sednag diperkatakan adalah 100% tidak benar dan ianya hanay fitnah!!!




14% jemaah umrah yg di fitnah xde vaksin lengkap itu adalah mereka yg apabila tiba myneraka mereka meluputkan sijil mereka dan mereka telah di "unvaccinated" tanpa sebarang punca pun.


Buka lah mata


xde seorang jemaah pun yg dibenar buat penampilan dan menerangkan perkara ini sebab mereka telah diugut .


86% itu kenapa xde di sebut dengan lantang sehingga tercabut peti suara maisng-masing ,,,86% itu yg positif corona dan di kata lengkap vaksin semuanya ...so what??????


Entah apa-apa sajalahhhh


otak kalau ada secebis pun boleh fikir ...xdenya boleh lepas kalau xde lengkap vaksin ke saudi Arabia


Fitnah tu boleh tenangkan hati ko ke setan


setan pun dah lama surrender dengan  nusio nusio yang menjadi pengikut dajjal  kalis peluru ke??


cucuklah sampai beribu dos sekalipun tp jangan kacau kami yang virgin vaksin nakharom corona ini.




Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:48 PM | Show all posts
Jangan sesekali mengganggu  kami yang menolak dengan tolakan persis menolakan ajakan zina dari lelaki tampan....kami sesekali tidak akan cucuk vaksin corona.


kami akan mati sebagai manusia suci yang hidupnya penjihad , matinya shahid ...ketika lapangan hidupnya dikeji difitnah hanya kerana sa nya tidak cucuk vaksin  corona .
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 06:48 PM | Show all posts
Mari susahkan hidup kami yang tidak cucuk vaksin corona

Aku baru balik dari Brunei


Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 12-1-2022 06:48 PM
Mari susahkan hidup kami yang tidak cucuk vaksin corona

Aku baru balik dari Brunei

Lerr.. mana id lama kau, deknah?
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Penyudahnye..  Masyalla..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:03 AM | Show all posts
scorpionkiki replied at 12-1-2022 04:44 AM
My husband lengkap vaccinate to mysejahtera dia kata not vaccinated.

Sblm ni dia dlm my dependan ...

mak meols pun..pegi help desk sis..tukar status..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Seelok2 settlelah kes ni sebelum kuota haji dah buka nanti.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 02:37 AM GMT+8 , Processed in 4.444305 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list