CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Kalau Boleh Hari Ni Bini Mati, Esok Nak Kahwin Lain Dah" - Rani Kulop

  [Copy link]
Post time 12-1-2022 08:43 AM | Show all posts
Kalau nak kahwin cari pengganti atas apa alasan pun.
Tak perlu kot explain bagi satu dunia tau?
Berjanji bagai xakan bezakan la ada kelas tersendiri la (masa belum dapat)
Dah dapat jadi lain. Kahwin ja xyah payah nak explain, cakap ni hal peribadi.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:51 AM | Show all posts
this is not him la

parody page semata2 tp semua isu dia balun

admin dia mmg power bab nganjing2 ni

terciduk
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:53 AM | Show all posts
long live ayahanda!!
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:23 AM | Show all posts
masalahnya page ni page fake jer, troll jer perli..

spe la g kutip buat content berita
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:30 AM | Show all posts
hzln replied at 11-1-2022 05:40 PM
Yg ni aku terpaling takleh terima. Dia kaw2 monetize kematian sarah. Marketing belas ihsan kat ig  ...

ya.. masa dia nak bagitahu anak anak pasal kematian mak dia tu i dah rasa pelik dah. sebab dah siap siap pacak camera nak merakam semua dah kenapa. Tapi husnuzon je lah, sebab isteri dia baru meninggal kan. rupanya sampai niari tak habis habis mengcontentkan kematian wife dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Biorlah kawin dr buat maksiat....
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:09 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 11-1-2022 03:51 PM
Masalahnya memang betul pun kan... Netizen2 yang panas tak duduk diam tu mesti pengcekik bubble bee  ...

suh ain santau skali yg dlm seluar tu kasi bengkak kikikiki
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:11 AM | Show all posts
akuHavocczz replied at 12-1-2022 09:30 AM
ya.. masa dia nak bagitahu anak anak pasal kematian mak dia tu i dah rasa pelik dah. sebab dah sia ...

ikot logik akal manusia laa mane dan ko nak rakam2 kalau dah tgh bersedih wey.. mampos la situ org2 keliling kalau betul2 ko bersedih atas kehilangan bini kau
ni siap buat rakaman suare arwah siap pos segala aje gilee laaaa si sahmirahh ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
saviour_09 replied at 12-1-2022 08:51 AM
this is not him la

parody page semata2 tp semua isu dia balun

Page parodi sama mcm page sultan melaka. Wujud pun lebih kurang sama timeline dia. Tp apa yg admin dia nganjingkan tu biasanya tepat ke sasaran gak tapi empunya badan sebenar rani kulop ni siapa? apa keje acik kulop nihh...
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 12-1-2022 03:41 AM
Ada screenshot komen tu x? Eh bila masa she cerai dgn no 4? Wah berlumba2 dgn natasha hudson. Kita ...

Dah lama kaka di cerai ngan ngan no 4 pilot tu..mula2 start covid kot..kan sblm ni kecoh si adik pmpuan pilot spill mcm2 psl pizza hut tu kat twitter..katanya pizza hut lari sbb abgnya ilang keje so xde duit.. tu la, mungkin jugak bukan pizza hut..sbb baca komen kat thread satu lg tu ada jugak yg kata adik heliza..agaknya suib cari ramai2 calon2 bini kot..hihihi..kalo xok singkir la smpi jmpa the one
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Realiti itu pahit
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Netz meluat sbbpenuh dgn drama
Semua nak expose sejak kematian arwah
Kalau dia tenang2 aje, netz pun x heran kot
Tp tu la...lantak dia lah kan....

Muda lg woiiiii
Kena cari tempat utk curah kasih syg
Lelaki, bukan perempuan yg mati laki
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 12-1-2022 05:07 AM
Tang krtas komot tu klakar gila.

Muka pulak sompek sompek
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 11:39 AM | Show all posts
suka2 replied at 12-1-2022 10:18 AM
Page parodi sama mcm page sultan melaka. Wujud pun lebih kurang sama timeline dia. Tp apa yg admin ...

kalo perasan page ni dgn a few pages parodi, almost sama je post diorang
same admin kot


for me ok la terciduk jugak kalo kena hentam

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:36 PM | Show all posts
doodlediddle replied at 11-1-2022 04:58 PM
Betul aje pok Cik ni ckp. Men are totally HELPLESS. MOST MEN. Which also includes my father n husban ...

Jodoh tu rahsia Allah, hati kita juga milik Allah.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayah, kita berfikiran sama. Tq for saying it out loud.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahahahaha

Takot buruk dlm seluar yahhhh

Kena la kawen kann!

Ohoiiiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:33 PM | Show all posts
betul la si ayah rani ni ckp, setepek je terus..bitter truth kan.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by shi_jewel at 12-1-2022 01:43 PM

Bila otak dok pikiaq nafsu bila nk celup... Cmtu la. Bodoh. Ke hulu ke hilir nangis sbb bini mati, alih2x esok lusa terus kawin baru.

Betul la.. Kata ayah kulup, kalau muka sempok mcm tu tak berduit.. Sori la kot, pmpn nk ikhlas menyayangimu....

#Bukan dituju khas buat retis laki tu.

#tapi, kalau dia kawin ngn datok bida, yang tu iol stuju
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by doodlediddle at 12-1-2022 01:50 PM
SAGAFLX1975 replied at 12-1-2022 12:36 PM
Jodoh tu rahsia Allah, hati kita juga milik Allah.


Yeah right petik nama jodoh. Rampas suami orang petik nama jodoh petik nama takdir. CLICHE sgt jawapan. Pokok pangkalnya semuanya GATAL.
Cuba Kalau SETIA, ade nk kawen lain? Walaupun isteri/suami meninggal? Cuba sebut pasal ANAK, xboleh ke fokus kat anak2 smpai lah sihat berjaya. Haa Lepas tu nk fikir pasal hati, fikir lah. Ye lah dah tua, kawen pun ngn sebaya jugak lah. Jgn umo 19 tahun plak. Dah ponek badan balik. Ini dok aih….
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 07:37 AM GMT+8 , Processed in 0.082243 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list