CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Kalau Boleh Hari Ni Bini Mati, Esok Nak Kahwin Lain Dah" - Rani Kulop

  [Copy link]
Post time 11-1-2022 09:53 PM | Show all posts
btol sgt2 tu ayah lop....

btw
ayaq dh abis nie
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:56 PM | Show all posts
Finally ada gak lelaki sound jantan.
Kot yee pun nak kawin jelah
Ini tidak asal kluar je cite pasal dia nak mencelop
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:00 PM | Show all posts
..maksu replied at 11-1-2022 04:35 PM
yang pmpuan ni susah orang laki nak kalau anak bederet... kalau laki melayu nak pun dia tengok muke  ...

Sebab org laki tak rasa susah bila kawin.Takat pi keje,share blanja rumah pun perempuan buat.

..perempuan kena beranak,jaga rumahtngga,

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Betulla apa dia cakap. Laki kalau mati bini cepat sgt dpt pganti..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by asfaz at 11-1-2022 10:39 PM
anony-mous replied at 11-1-2022 04:38 PM
Truth hurts  i speku mmg si dia dah berkenan dkt someone masa arwah masih ada. Kalau x, xmgkin  ...


Arwah dynaz tu sapa

Edit.. ok dah tau sape
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
tu org kate lelaki kalo kena tinggal dengan isteri bersama anak kecil mmg tak boleh survive walaupun kaya. tapi orang perempuan elok je bina hidup tanpa lelaki dengan duit tak ada dengan nak sara anak2 kecil. mungkin tak semua lelaki perempuan mcm tu tetapi kebiasaannya gitu la.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka macam kertas komot
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka kertas komot.., sompek2....hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk kwin sgt kwinlah n pls shut uppppp
Meluat drama nonstoppppp
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Legit.. siap buat MV kesenduan bidadari bagai x sampai setahun ghuper2 nyer… hurmmmmm.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 11-1-2022 05:40 PM
Yg ni aku terpaling takleh terima. Dia kaw2 monetize kematian sarah. Marketing belas ihsan kat ig  ...

Nitizens tak nampak. Yg diaorg nampak kesian shoeb hilang isteri anak2 hilang mak. Kalau kat fb kat ig ramai bekap shoeb kawin . Dah la gambar shoeb possing perasan hensem.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:36 PM | Show all posts
Geng takut bini,kena tunggu bini mati.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
asfaz replied at 11-1-2022 02:34 PM
Nitizens tak nampak. Yg diaorg nampak kesian shoeb hilang isteri anak2 hilang mak. Kalau kat fb ka ...

annoying betul bace komen2 kt fb tu... paling x leh hadam.. betapa perasan hemsemnyee si ib ni duk bergambor.... aku pon naik meluat.. x berkesudahan citer dia je.. konon cinta mati kat arwah.... tp tula. alangkan masa arwah hidup pon dia pnh nak kne try.. lagikan arwah dh xde.. agaknye beratur perempuan hantar resume nak jadi bini si ib ni...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahah betullah dia tulis tu..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Setuju ayahanda ....(perghhhhh...)
Sejibik tepek kat muka samdolib tu.
Duit banyak pun sebab gang dobi....ptuiiii..
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 11-1-2022 04:38 PM
Truth hurts  i speku mmg si dia dah berkenan dkt someone masa arwah masih ada. Kalau x, xmgkin  ...

Aku pun rasa ada. Muka pun muka gatal. Atas pentas dgn sepahtu kalau ada guest artis wanita kemain dekat betul dia kat sebelah mcm takde rasa malu. Walaupun lakonan tapi aku tengok banyak kali jugak dia kena tegur dgn Jep supaya jarakkan diri...ingat bini..etc.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
HAHAHAHAHHAA. Lawak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Plot twist, bini dia yg tulis posting iteww
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Moralnya,bersederhana lbh baik. Ni konon terpaling sedih hilang bini,tup2 da ade ura2 nk kawen lagi. Ermmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:36 PM From the mobile phone | Show all posts
hzln replied at 11-1-2022 05:40 PM
Yg ni aku terpaling takleh terima. Dia kaw2 monetize kematian sarah. Marketing belas ihsan kat ig  ...

Kan.
Start die live kt kubur i rase dah x best.

Rupenye lepas tu lg trok.
Ari2 ade content pasal arwah
Dr org Kesian smpi cemuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 01:17 AM GMT+8 , Processed in 0.078968 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list