CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Kalau Boleh Hari Ni Bini Mati, Esok Nak Kahwin Lain Dah" - Rani Kulop

  [Copy link]
Post time 11-1-2022 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayah ni x penah x kelako
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:35 PM | Show all posts
yang pmpuan ni susah orang laki nak kalau anak bederet... kalau laki melayu nak pun dia tengok muke body duit dulu..... tapi kalau bangla ke niger ke indon ke dia sapu je balu balu yg tua ke apa janji boleh masuk malam2. balu2 ni dia pikir anak2 takut masuk buletin pukul 8 je. kekasih terajang anak sampai mati la, pak tiri rogol anak pmpn la
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Truth hurts i speku mmg si dia dah berkenan dkt someone masa arwah masih ada. Kalau x, xmgkin secepat ni. Sama mcm arwah dynaz tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Zezo replied at 11-1-2022 03:14 PM
Walaupun tak suka si rani kulop. Tp bila jujur setepek cmni, i setuju. Ni sikit2 dok berdrama bagai. ...

Betul. Nak kahwin, kahwin je lah tp diam2 udah. Ni pakej mak nya pon nk limelight. Acik nora pon elok kena sekali. Sbb rampas hak org
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:40 PM | Show all posts
anony-mous replied at 11-1-2022 04:38 PM
Truth hurts  i speku mmg si dia dah berkenan dkt someone masa arwah masih ada. Kalau x, xmgkin  ...

kalau ikut kronologi penah baca mcm anak dia ada perli2 yang dah kawen kan sblm eksiden. kawen diam2...
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Benda betul. Mmg gatal kot* sgt dah si soeb tu. Tak dan2 ada gf dah. Dgn psycho dok guna acc arwah lagi utk marketing. Jijik betul perangai
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
..maksu replied at 11-1-2022 04:40 PM
kalau ikut kronologi penah baca mcm anak dia ada perli2 yang dah kawen kan sblm eksiden. kawen dia ...

Lah sblm lg? Kesian la wife meninggal x tau pon dimadukan. Kes ni pon diam dah i nk tau jugak kenapa xnk buat post mortem
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau berduit,jangankan tunggu bini mati, hidup2 dah mengulit si pelakor
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Kuang kuang kuang..kuang ajaqqqq lorrr
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by doodlediddle at 11-1-2022 05:44 PM

Betul aje pok Cik ni ckp. Men are totally HELPLESS. MOST MEN. Which also includes my father n husband. Husband aku dia buat Mcm ni Kalau aku mati, awal2 lagi aku ckp aku jadi hantu setiap Malam aku kacau dia. Kate till jannah kan, Kalau till jannah kau Jgn nk hadap perempuan lain selepas aku! N kau Jgn nk berangan ade pompuan lain akan Sayang ank2 kita seperti mana aku Sayang anak2 aku. Aku ckp kat laki den, perempuan dan perempuan itu aku dan bukan jenis Mcm acik Nowa ripin yg kne berlaki walau laki dah arwah, aku xkn lah carik laki lain. Baik aku fokus kat anak2 dan aku pun xmaw lah jumpa laki yg salah, laki yg aku ade pun dah cukup terbaik buat aku walau ade lah jugak kekurangannya sperti mana aku juga.

So aku mmg pantang lah ngn laki sek2 begini, apor kau xleh idup ke Kalau bini kau xde. Kalau betul kau Sayang bini smpai ke jannah, nk jumpa bini balik hingga ke jannah, xde de kau nk kawen lain. Ni smua namanya GATAL!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Padu la ayah. Mmg kena setepek kat muka sompek tu.
Marketing guna belas ikhsan ig arwah bini, kalau tak pun guna modal anak nangis.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:09 PM | Show all posts
thorbaik komen ayah. top notch yachh! menyirap tengok muka samira masa dalam melodi tersengeh2. merenyam sangat muka yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
adoi lawak betul lah, tapi kenapa nak sentap, bukan betul ke, dia menulis sebagai seorang lelaki kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:32 PM | Show all posts
dejure replied at 11-1-2022 04:22 PM
Tak juga,ada kawan i laki baru mati x smp setahun dah kahwin lain dah..nak2 yg masih muda lg.kalau ...

Atok sedara aku meraung bila tau arwah bini dia de kanser dulu. Simpati la gak. Tup2 xlama arwah bini meninggal, dia bagitau nak kawen andartu. Anak2 xsetuju tp dia tetap nak kawen. Elok je bahagia sampai skang ni. Drama sungguh time tu.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Galgadot22 replied at 11-1-2022 05:01 PM
Padu la ayah. Mmg kena setepek kat muka sompek tu.
Marketing guna belas ikhsan ig arwah bini, kalau  ...

Yg ni aku terpaling takleh terima. Dia kaw2 monetize kematian sarah. Marketing belas ihsan kat ig arwah bini tu 1 hal, ni tak cukup contents berkait dgn kematian bini/kesedihan anak2 di ig sendiri, suruh org sambung tgk kat youtube pulak. Cenggituuuuu jer dia "jual" privasi anak2 demi traffic youtube. Jijik.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:43 PM | Show all posts
terbaik ayoh padan kt muka sompek2 yg budget encem nak kawen lg
depa igt ppuan tu nak kt dia sb encem
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
ezacbee replied at 11-1-2022 05:32 PM
Atok sedara aku meraung bila tau arwah bini dia de kanser dulu. Simpati la gak. Tup2 xlama arwah b ...

Ada juga uncle tua kaya sorang ni. Wife meninggal cancer dia cakap tak nak kahwin lagi. Ada daughters dua orang juga. Dah besar beranak pinak. Sekali, anak dara gedik datang menggoda, the next thing we know deols dah kahwin. Now they're trying for a child. Imagine ler gadis early 20s kahwin lelaki nak masuk 70 dah. Sanggup wife baru try ivf sebab nak secure her position dengan beranak at least seorang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:50 PM | Show all posts
fairy_fairy replied at 11-1-2022 05:44 PM
Ada juga uncle tua kaya sorang ni. Wife meninggal cancer dia cakap tak nak kahwin lagi. Ada daught ...

Kalau dapat anak lelaki, lega laa dia
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Mira ngan acik nora kemainnnnn sedih meratap hiba tup2 x menyabar cari pengganti
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
muka kertas komot
muka pintu kena tumbuk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:12 AM GMT+8 , Processed in 0.090972 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list