CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: CARI-MAL

"Kalau Boleh Hari Ni Bini Mati, Esok Nak Kahwin Lain Dah" - Rani Kulop

  [Copy link]
Post time 17-1-2022 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
gideoncross replied at 17-1-2022 05:05 PM
Mkin c Shuib ni merempan, mkin nmpk rempit. Xde class.

selama ni pun heshe xber class
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 17-1-2022 02:45 PM
Mcm culture shock pn ade.
Lepas kawen ngn sarah tibe dpt la perhatian.


arwah pnh tunang ngan mat salleh lg b4 kawen soeb
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 07:54 PM | Show all posts
asfaz replied at 15-1-2022 01:24 PM
Tambahan pulak dia sdri cerita masa arwah cakap oksigen drop, dia ckp nanti ok la tu. Langsung tak ...

setuju sis... tgk youtube depa masa tu arwah kesana sini melawat2 rumah flet lama, tak bermask pun... and tak silap arwah pun tak bervaksin.. clan2 retis ni byk yg mcm acik ritrud tapi takdak la depa lantang.. depa rebel senyap2 ja.. mcm adik ipaq aku, bekas retis la jugak(ex peserta mentor), mmg taknak vaksin semua, percaya hidu2 cengkih ni... so aku percaya sesama depa ni, byk yg amek mudah pasal covid...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mama_cat replied at 17-1-2022 07:54 PM
setuju sis... tgk youtube depa masa tu arwah kesana sini melawat2 rumah flet lama, tak bermask pun ...

Seminggu dua sebelum arwah kena covid tu, dia keluarkan? Pastu bila kena , shoeb kata dpt drpd org gji. Ntah2 dridpa dia sb kuat keluar smpikan arwah sarah risau dia asik keluar aje(soeb sdri cerita kan)
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2022 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
nordin84 replied at 15-1-2022 12:29 PM
iols mengenangkan arwah sblm ni berjalan langgar sop, soeb bwk keliling padahal bini mengandung..  ...

Pastu dah berkenalan dgn someone pulak. Emm emmm emmm. Cepat betul ye
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-5-2022 05:22 PM GMT+8 , Processed in 0.079517 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list