CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V132'

 Close [Copy link]
Post time 11-1-2022 02:50 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 03:00 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 11-1-2022 02:50 PM
matt

Sindiket judi dalam talian tumpas, 23 individu ditahan (sinarharian.com.my)

terima kasih zura




Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 03:59 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:00 PM | Show all posts
mattzzx replied at 11-1-2022 10:25 AM
jemput mai semua
@amiraira   @NaylaArisha   @SirihPinang  @Tashu   @carly_lah  @seroja23
@cintan66   ...

terima kasih tagg mira matt

dapat hadiah x,chekking in lambat
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:01 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 11-1-2022 11:12 AM
hujan juga matt petang smlm tapi tak lebat lah.
tak pasti bila. yg zura tau urusan permulaan bukan dlm mesia.
asben zura dah pun standby passport.
wahh

kalau mcm tu sampai bila nk habis ya

tarikh pn belum ada lagi
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:02 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 11-1-2022 11:17 AM
sama- sama matt

terima kasih kt matt merobohkan rumah lama dan pacakkan rumah baru pagi ni.

reply quotes


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:04 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 11-1-2022 11:17 AM
sama- sama matt

terima kasih kt matt merobohkan rumah lama dan pacakkan rumah baru pagi ni.
tp kt upm ada AZ mira. tu yg asben zura tak nak.jumaat ni harapnya semua ok.
knapa dgn jumaat ni zura


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:05 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 11-1-2022 11:17 AM
sama- sama matt

terima kasih kt matt merobohkan rumah lama dan pacakkan rumah baru pagi ni.
in shaa Allah mira.
zura dan asben dah bincang dah nk bg kt sekian2 org.
tp kitaorg setelkan dulu segala urusan sendiri
kemudian baru bg kt org.
kalau dh rezeki kita

x kemnan kan

settle semua agar segalanya dipermudahkan

in sya Allah
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 04:06 PM | Show all posts
sfhzuraz replied at 11-1-2022 11:17 AM
sama- sama matt

terima kasih kt matt merobohkan rumah lama dan pacakkan rumah baru pagi ni.
ptg td pakai jgk kejap sb nmpk kabur.
tp lps maghrib ok pulak tak pakai spec.
mula2 pakai mmg mcm tu

kala dh biasa

ok la tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 04:08 PM | Show all posts
amiraira replied at 11-1-2022 04:00 PM
terima kasih tagg mira matt

dapat hadiah x,chekking in lambat

sama sama mira
cheking awal atau lambat pun tetap hada hadiahnyaa...


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:33 PM | Show all posts
mattzzx replied at 11-1-2022 04:08 PM
sama sama mira
cheking awal atau lambat pun tetap hada hadiahnyaa...

alhamdullillah

matt dinner apa mlm ni??
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:39 PM | Show all posts
mattzzx replied at 11-1-2022 04:08 PM
sama sama mira
cheking awal atau lambat pun tetap hada hadiahnyaa...
tak kisah bila2 masa pun mira free
janji masuk dan balas notis2 yg masuk tu..

mesti lah hepi bila dapat noti2
mesti la happy matt

pasal kita ada kita je nk chat kan

so kalau terima noti mmg seronok la kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:40 PM | Show all posts
mattzzx replied at 11-1-2022 10:25 AM
jemput mai semua
@amiraira   @NaylaArisha   @SirihPinang  @Tashu   @carly_lah  @seroja23
@cintan66   ...
bagus lah kalau kita sentiasa redha dan bersyukur atas nikmat
itu membuatkan kita rasa hepi jer
alhamdullillah

begitu la adanya
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:54 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 11-1-2022 11:29 AM
betul tapi pencuri2 ni sekarang pandai kaka
derang guna helmet tuk cover muka derang tu

betul juga tu nay
tak terpikir pula kaka.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:57 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 11-1-2022 11:31 AM
oh kaka tak try call Thompson Hospital Kota Damansara
situ memang bagi pfizer je kaka
tak ada vak ...

kaka dah dpt call ppv vision diagnostic tu
kt situ bg pfizer.

rita tu antivaks kan
pada kaka dia elok berdiam diri
walaupun adakala pendapat dia betul.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:58 PM | Show all posts
mattzzx replied at 11-1-2022 11:31 AM
oklah kalau tak lebat tu....

walaupun semalam hujan tak lebat
zura tak nak keluar sb masa tu dah petang.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:03 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 11-1-2022 11:31 AM
itu lumrah kan kaka
sama jer macam nay
ada SIl yang rapat jugak dulu

betul nay
kaka mmg nk menjauhkan diri dr dia,
bak kata org
elakkan dari org yg ada negative vibes
no hp dia pun kaka tak save.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:05 PM | Show all posts
NaylaArisha replied at 11-1-2022 11:32 AM
selalu panaskan makanan
kat microwave pon tak elok sebenarnya

kaka ada baca jgk tu
mmg kaka cuba elakkan panaskan balik
kecuali nk cepat.
klu ada makanan dlm fridge kaka keluarkan awal
dan biarkan defrost dgn sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:08 PM | Show all posts
mattzzx replied at 11-1-2022 11:33 AM
sama sama matt
matt ambil semangat Zura utk meroboh dan pacak umah baru tu..

semangat zura?
semangat yg mana satu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:08 PM | Show all posts

tau apa ek matt
zura yg tiba2 blur
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 06:37 AM GMT+8 , Processed in 0.081488 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list