CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mattzzx

[Pulau Pinang] 'Rumah Sembang Pasemboq Utara V132'

 Close [Copy link]
Post time 11-1-2022 11:31 AM | Show all posts
asben kaka kansel jumaat lps dan kena tunggu appt baru
dia dah nk hampiri bilik vaksin baru doc situ bgtau kt upm bg AZ
kaka pun tengah try call ppv kt kelana jaya skrg
klu AZ kaka nk kansel jgk utk appt jumaat ni.


tu la nay
nmpk kelakar pulak boleh dpt nurse yg sama.
itu lah jd bahan kt netizen.
oh kaka tak try call Thompson Hospital Kota Damansara
situ memang bagi pfizer je kaka
tak ada vaksin lain

haah tu yang rita rudaini
pon perli sama kata
nak berlakon belajar ngn dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 11:31 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 11-1-2022 11:12 AM
hujan juga matt petang smlm tapi tak lebat lah.

oklah kalau tak lebat tu....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:31 AM | Show all posts
hehe nay
dulu lain skrg lain nay
ada kisahnya nay...
dulu rapat skrg tak.
itu lumrah kan kaka
sama jer macam nay
ada SIl yang rapat jugak dulu
tapi lepas tu semua pon
mula menjauhkan diri
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 11:32 AM | Show all posts

terima kasih Sha sudi cekin umah matt..

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:32 AM | Show all posts
susah nk cakap nay
zaman skrg org nk cepat
tu yg mudah beli makanan segera.
selalu panaskan makanan
kat microwave pon tak elok sebenarnya
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:33 AM | Show all posts
mattzzx replied at 11-1-2022 11:32 AM
terima kasih Sha sudi cekin umah matt..

always sudi matt oiiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 11:33 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 11-1-2022 11:17 AM
sama- sama matt

terima kasih kt matt merobohkan rumah lama dan pacakkan rumah baru pagi ni.

sama sama matt
matt ambil semangat Zura utk meroboh dan pacak umah baru tu..


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 11:33 AM | Show all posts

mesti lah tahu tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:33 AM | Show all posts
biasa benda2 mcm ni derang kebal
seolah2 ada vip yg melindungi derang.
betul kaka
semua tu boleh tengok
ada benda yang tak sepatutnya berlaku
tengok lah kalau ada
kes melibatkan anak2 vvip
cepat jer kes kena tutup
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 11:34 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 11-1-2022 11:19 AM
check in

wah dah roboh tak sangka

terima kasih nay sudi cekin umah matt..

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:34 AM | Show all posts
semoga nay byk buat simpanan utk akan dtg.
kita tak tau kan hari mendatang cemana.
yer kaka mmg nay tgh saving jugak ni
kalau tak masa akan datang tak tahu lah macam mana kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:35 AM | Show all posts
mana ada pahit nay
itu nay belum try peria, maman, lobak putih.
kenapa dengan lobak putih
nay makan lobak merah je

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 11:35 AM | Show all posts
sfhzuraz replied at 11-1-2022 11:21 AM
eloklah buat thn dpn. covid kan masih ada lagi.
ini pun dah tular org kata ada lockdown balik b ...

harap2 lepas covid reda dan jumlah kes berkurangan baru lah di buat pru..
entah lah, mungkin itu langkah berjaga jaga
sebarang kemungkinan bakal berlaku


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:36 AM | Show all posts
baru sekali ni kan nay lambat.lg pun bukan nay sorang.
ramai juga yg lambat.
yup selalunya tak adalah lambat macam tu
paling lewat pon nay sampai
dalam 9 jer
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:37 AM | Show all posts
mak kaka dulu makan yg kotak hijau .
skrg dah pakai insulin.
kalau guna insulin ni
sebab makan ubat
pon gula dah tak boleh control kan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 11:37 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 11-1-2022 11:22 AM
maksud nay tu
setiap kali nay masuk
matt offline

yelah

tak ada rezeki nak jumpa nay online
masing2 sibuk dengan kerja2 tu


Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Tashu replied at 11-1-2022 11:02 AM
sha ada tag nov kat umah baru selatan tu

Nov bc post sha br nov pasan sha ade tag. Sowi x pasan. Ketinggalan ketapi sikit hr ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:38 AM | Show all posts
takut juga kan benda kita cakap kt org
berbalik kt kita atau anak2.
betul sebab tu nak cakap lebih2 pon tak boleh
nanti terkena batang hidung seniri kan
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:38 AM | Show all posts
mattzzx replied at 11-1-2022 11:31 AM
oklah kalau tak lebat tu....

tak lebat tp sampai ke maghrib juga hujan.

matt ada 1


21 ditahan dipercayai kemuka penyata akaun bank syarikat palsu (sinarharian.com.my)


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 11-1-2022 11:39 AM | Show all posts
NaylaArisha replied at 11-1-2022 11:23 AM
kan dugaan tu sentiasa ada
tapi selalunya orang lelaki
masa isteri tgh pantang


itu ramai lelaki yg macam tu bila isteri pregnant

tapi bukan semua gitu perangainya
kadang2 tu isteri tak pregant pun, suami masih buat hal juga
jenis makan luar kot...hehee


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2022 07:43 AM GMT+8 , Processed in 0.086753 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list