CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Natasha Hudson sudah tanggal tudung? Kini kembali freehair

  [Copy link]
Post time 11-1-2022 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Galgadot22 replied at 11-1-2022 05:27 PM
Badan cantik sebab masih layan pot. Sebab cerai dengan Nashriq pun kantoi layan pot

Dulu gosip kata sheols berjangkit std dari laki kelate tu.

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:40 PM | Show all posts
hilang arah nya hidup cikki ini. next time learn what modesty is. tak perlu nak radical sangat. Tuhan tahu apa dalam hati kita iya.
apa pun, hidayah itu perlu dicari jika ia tidak datang bergolek
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 10-1-2022 01:35 PM
Ni la yg dipanggil bangga dgn maksiat yg dilakukan...

Nauzubillahiminzalik

Iaitu golongan yg dipanggil sebagai MUJAHIRIN. Semoga dia kembali ke jalan Allah..amin
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-1-2022 02:52 PM
My my fren yg ada bipolar. Mak dia meninggal masa sekolah menengah. Walaupun ada segala2, dia nmpk ...

Macam mana u nampak dia lost tu ye.. i rasa hilang mak ni mmg akan meninggalkan void dalam hati sampai bila2.. tp interested nak tau macam mana org luar notice
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
sweetpea911 replied at 11-1-2022 10:10 PM
Macam mana u nampak dia lost tu ye.. i rasa hilang mak ni mmg akan meninggalkan void dalam hati sa ...

Sheols sendiri yg tulis kt fb kata kalau mak dia masih ada, dia takkan smoking. Pastu masa face to face dengan dia, ada masa penyakit dia datang, mmg nampak typical bipolar behaviour dia. Jadi over peramah, bercakap banyak dan merapu. Pastu ada yg dia cakap tak tetap. Pernah dlm masa sejam dia kata dia tak lapar. Pastu dia kata kenyang. Dia kata dia puasa. Tapi dia cakap kat mak iols dia period pulak. Tapi iols tak pernah experience fasa maniac dia. Tgk kan dirinya, dia seperti nak orang yg ambil tahu pasal dia.

Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 10:33 PM | Show all posts
Mata natasha hudson ni kosong, mungkn boleh jumpa psychiatrist utk diagnose, adik dia despite diuji penyakit dalam otak nampak saner.
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 11:08 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-1-2022 08:09 PM
Sheols masih jumpa doktor ke?

Sheol in denial. Adik dia je yg on medication
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 08:55 AM | Show all posts
laksmanabentan replied at 11-1-2022 12:26 PM
baru nak bff dengan ipar duai... ehhh da bercerai pulakkk...
baru jer follow IG akak ipar tetiba k ...

hahaha tp most of the times ipar duai pun tak kontek mengontek dah once dh cerai..unless ko kak long nurul zahid yg acah2 mesra alam tu hahahha
iols mmg takde dah associate diri dgn exes family sbb theyols pun nyampah kat iols kot, energy iols pun dh abis sepanjang dlm keluarga tu. yg jantan cam bewak tido kroh krioh kt sofa, yg pompuan dok compare anak sapa paling bijak, family sapa paling kayo. bosan woo
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:05 AM | Show all posts
juruterra replied at 12-1-2022 08:55 AM
hahaha tp most of the times ipar duai pun tak kontek mengontek dah once dh cerai..unless ko kak lo ...

betul . toksik yach .. tak perlu pun keep in contact
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:18 AM From the mobile phone | Show all posts
pengajaran buat kita lah ni, buat apa jgn extreme, agama pun suruh bersederhana

tapi tak heran pun dia free hair, tgk anak 1st dia pun selamba keluar ber hot pants, klu mak betul2 litup mesti dah tegur anak tu, ni selamba je
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Geng2 yg bukan retis tibe masa covid bernikop ko tggu je dh tayah pakai mask sekor2 bukak nikob
Aku meluat btl tgk org bernikop
Ko acah terpaling apoo sebenarnyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 10:03 AM From the mobile phone | Show all posts
makadek replied at 12-1-2022 09:22 AM
Geng2 yg bukan retis tibe masa covid bernikop ko tggu je dh tayah pakai mask sekor2 bukak nikob
Aku  ...

Aku kat opis ada geng berniqab sampai nak berurusan ngan client laki pun payah. Jaga batas katanya..
Menyusah kan orang lain ada lah.
Nyampah ngan puak extreme
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Bila berubah kerana manusia..
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:00 PM | Show all posts
kecelaruan minda
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:03 PM | Show all posts
makcun14 replied at 10-1-2022 08:01 PM
She's a new woman .... gitewww. Sekarang ni lepak dengan surfers dan aktif extrem sports, nak pancin ...

u are kinda right.
dengar citer dia nak kawin dgn someone yg team surfer tu.
kat Kuantan tu pun dgn mamat tu la..

tgkla jadi ke tak, sbb family laki tu tgh serabut bila tau anak depa nak kawen dia.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:22 PM | Show all posts
Rogue98 replied at 10-1-2022 11:41 PM
Lama jugak dia bertudungkan...exes dia orang biasa2 jer. Kalau bukak tudung ni adakah dia dengan ker ...

latest story i know, dgn team surfer tu. plan nak kawen tahun ni.
tgkla jadi ke tak, sbb orang biasa dan lagi muda. jauh beza dgn exes dia

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:23 PM | Show all posts
Semoga Allah beri die hidayah kembali
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 02:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kashaz replied at 12-1-2022 02:03 PM
u are kinda right.
dengar citer dia nak kawin dgn someone yg team surfer tu.
kat Kuantan tu pun dg ...

Kalau dapat bf parkour, sheols pun melompat2 bangunan jugak ke?

Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 11-1-2022 11:23 AM
sheols x tired ke kawin cerai..i baru sekali je pun dh tired...huhuhu penat tau nk kenal family baru ...

x penat sbb bekas laki byk bagi duit
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-1-2022 09:51 PM | Show all posts
patut org sekeliling dia kena nasihat dia bkn AJAK DIA BKK TUDUNG... respect...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 12:24 PM GMT+8 , Processed in 0.081381 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list