CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Natasha Hudson sudah tanggal tudung? Kini kembali freehair

  [Copy link]
Post time 10-1-2022 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 10-1-2022 08:32 PM
Suatu ketika dahulu

Masa ni dia ekstrim gila, sampai rumah pun kosong takde perabut sebab nak hidup simple, dunia hanya sementara katanya. Tapi gambar dia posted memang nampak tak betul pun waktu ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk sangat berubah sb ex ex laki.

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa dia bukan penunggang tapi dia ni mentally sick....dah ramai i jumpa wanita cantik tapi mentally disturb...x sure sbb apa..maybe ada keinginan x terpenuhi
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 sape yg jaga?

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 10-1-2022 09:12 PM
I rasa dia bukan penunggang tapi dia ni mentally sick....dah ramai i jumpa wanita cantik tapi mental ...

Gosip sheols bipolar gak kan?
Dan go organic.



Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
jas7512 replied at 10-1-2022 01:12 PM
I rasa dia bukan penunggang tapi dia ni mentally sick....dah ramai i jumpa wanita cantik tapi mental ...

Betul tu. Sejenis jiwa kacau.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
berubah sbb org sbb laki mmg la takkan lama. kena berubah sebab tuhan la.

jauh sgt berubahnya dari berniqab terus free hair.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
codenamedream replied at 10-1-2022 08:32 PM
Suatu ketika dahulu

mcm mana dr berlitup berkelubung terus hilang ghaib tudungnya..makanya jd kan pengajaran utk retis lain jgn nk jd terpaling solehah terpaling menutup sgt ya.
hijrah tu dari hati bkn sbb org lain/nk tunggang agama
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini namenye seiring arus kemodenan... Berubah ikut aruss.. Die xboleh extreme sgt dalam 1 perkara... Sbb dalam die xkuat...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2022 09:23 PM | Show all posts
Nham22 replied at 10-1-2022 07:57 PM
Religon rider termasyurrr...hur..hur..hur... Hehe.. Nak wat mcmane.. Tak pakai tudung lagi cantik..  ...


Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak terkujat pung....mmg dah boleh predict  kan???
Tapi klau jahkubis mmg seantero malaya malahan donia akan terkujat
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2022 09:25 PM | Show all posts
mrsamz replied at 10-1-2022 08:39 PM
Sedihnya jadi perempuan cantik tapi hidup terumbang ambing




dia kna jumpa suami yg betul2 baik...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-1-2022 09:26 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
macam dah boleh predict. selalu kalau berubah ekstrim mesti lepas tu terbang jugak hijab. pape pun iols doakan yang baik2 je for her
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni la yg dipanggil bangga dgn maksiat yg dilakukan...

Nauzubillahiminzalik
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 10-1-2022 09:57 PM
Religon rider termasyurrr...hur..hur..hur... Hehe.. Nak wat mcmane.. Tak pakai tudung lagi cantik..  ...

Dia nk tunjuk that she still have it risau xde Sape nak..kne la bg teaserrr
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
For me masa kek coklat tu dah sesuatu dah..
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 10-1-2022 09:26 PM

Nampak bahu tu skin color inner ke??
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Raline replied at 10-1-2022 09:23 PM

2012-2022?

kira  dh 10 tahun berniqab namun akhirnya kecundang sampai terbang tudung.lama tu 10 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok la kalau terbang dari sekadar bertudung untuk senangkan hati masyarakat atau jantan. Dari haritu ada orang komen, haaa kan dia dah katup kepala, nampak inner lengan ke apa tu lantak la, orang2 jugak yang nak dia katup kepala kan...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-1-2022 12:47 AM GMT+8 , Processed in 0.091891 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list