CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Natasha Hudson sudah tanggal tudung? Kini kembali freehair

  [Copy link]
Post time 28-3-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 28-3-2022 07:26 AM
Hmm..gitu..rasanya mmg xkawen laa tu..just acah kata kawen.yang skrg Pon sama beriya kata kawen tp ...

Kaka, iols tertunggu2 gambar akad nikah sheols dgn Sabahan boy ni...kalau ada sah2 sheols show off kt ig sheols sbb gambar2 lain sheols share je tp gambar akad nikah tarakkkk. Bukan nak pitenah tp tertanya2 jugak laaa.
Yes i wonder apa perasaan dia tinggalkan anak2 especially anak dara di Semenanjung sedangkan sheols duk berjimba2 dgn 'suami' baru nun di Sabah. Bukan sekejap hoccay! Or maybe bekas2 lakinya.jaga anak2 kt sini, tak tau la.....
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
mamastoney replied at 28-3-2022 02:03 PM
Kaka, iols tertunggu2 gambar akad nikah sheols dgn Sabahan boy ni...kalau ada sah2 sheols show off ...

Kaka tertengok Itu hari bdk laki tu cat rumah sambil tu bermadah pujangga ala2 konon live in the moment spirit..

Konon xpyh pikir future xperlu planning apa2 just go with the flow and makcik ni beriya la rekod pastu mcm proud konon laki yang ni plg bagus n truest antara byk ex2 dia..

Knowing dia pon mcm penipu sana sini siap kejap on off tudung siap panggil diri sendiri maria..kaka rasa ni sume mentally off dah ni..

Yang puja2 tu pon bengong..xde gambar kawen tetibe ko panggil suami baru?
Hahaha..

Jenis player ni xkira la laki ke pmpuan ke sel otak rosak byk tau..sebab tu Islam haramkan berzina n pelacuran..dia kacau sel2 otak berhubung..emosi pn x stabil smpi mereng..xmasuk lg bab nasab etc..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 12:16 PM | Show all posts
good luck je la laki baru..
i percaya nh ni memang problem..
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
bLuEsKy replied at 28-3-2022 02:16 AM
Mohd Faiz Mohd Raih
​​(m. 2006; div. 2006)​


Calon-calonnya........Nasiblah anak2 NH ni ada 3 orang je setakat ni. Kalau tak, meriah dgn anak2 & cucu2 nanti drp different fathers.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
bLuEsKy replied at 28-3-2022 10:16 AM
Mohd Faiz Mohd Raih
​​(m. 2006; div. 2006)​


Selamat Pengantin Baru kali Ke 5
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku hairan kenapa lelaki-lelaki ni semua nak kahwin dengan perempuan yang dah kahwin banyak kali? Nampak macam jenis tak setia kan? Ada anak pulak tu.

NH cantik, tapi dah berusia.

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 01:30 PM | Show all posts
gucci_advocate replied at 28-3-2022 01:20 PM
Aku hairan kenapa lelaki-lelaki ni semua nak kahwin dengan perempuan yang dah kahwin banyak kali? Na ...

pengalaman chu ols.... laki muslim melayu kita ni nampak je nak anak dara alim alim giteww tapi hakikatnya janda memang lebih banyak pengalaman .Ni NH KAWIN SURFER lagi lah mengancamm. faham faham saja la surfer lifestyle sedia maklum .
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Hipokrit. Sebab tu org kata masa nak berubah biarlah step by step. Jgnlah drastik samgat sebab tgk la skrg bukak tudung balik. Biadap betul
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2022 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Woww tak lama lagi boleh surf sambil pakai bikini la
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 12:33 PM | Show all posts
gigihnya berlaki banyak2 kali..mesti sejenis tak boleh tak ada "tabang"

dah nampak pun ciri2 penuaan walaupun kurus cengkung gitu
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 27-3-2022 11:18 PM
Serabut

muka nampak tua..rambut cam dah nipis je
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2022 05:30 PM | Show all posts
scarflicious replied at 28-3-2022 07:59 AM
Bukan setakat berhijab, siap berniqab.

ye ke ? fuyooo
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
suka tengok lakonan natasha ni dalam movie Chermin. dia berlakon best jugak sebenarnya. tapi tu laaaa hidup dia kawin cerai ja dari dulu. tahniah and selamat berbahagia tasha..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2022 11:55 AM From the mobile phone | Show all posts
If anything yang I dapat nasihatkan Natasha adalah Tasha, you have to learn how to love yourself sayang. Semoga Allah mengembalikan Tasha untuk istiqomah dijalan Allah Azza Wa Jalla. Sesungguhnya Allah Maha Membolak Balikkan hati.

Dari seseorang yang pernah berpapasan dengan Tasha dikuliah sewaktu di Yayasan Ta'alim.
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Pilih laki berjenis sikit le.. tolonglahh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-7-2022 03:18 PM GMT+8 , Processed in 0.076539 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list