CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Raline

Natasha Hudson sudah tanggal tudung? Kini kembali freehair

  [Copy link]
Post time 13-1-2022 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 13-1-2022 01:42 PM
tak tau la uols masa tu ai 20an la ni dh 39 uols. kawan i tu pun dh berumahtangga n ada kedai maka ...

Pndainye teka.. mcm mana la tau dia link ngn mamat ni.. dia da tag kt ig dia ye..
Btw iols berdoa perjalanan kehidupan sis dprmudahkan n dimurahkan rezki amin InshaAllah.. ????????????????
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga u berbahagia natasha...btw adik dia tania tu pun lawa...sebab tu bab ugama2 ni malas nak ckp lebih2 kang tiba2 1 hari nanti tuhan nak uji iman kita..dari A terus jd Z cmne..doa yg baik2 sudah
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
gold_teeth replied at 13-1-2022 08:53 PM
Pndainye teka.. mcm mana la tau dia link ngn mamat ni.. dia da tag kt ig dia ye..
Btw iols berdoa  ...


i belajar csi dari sini uols rupa mamat ni mmg sepesen mamat mamat beach boy i penah jumpa dulu
mekacih doakan .aminnnn aminnn
Reply

Use magic Report

Post time 13-1-2022 11:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Erin bekas bini daie paan aura 18 pn dh rambut karat. Aku x follow ig dia, kawan ada share picture.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
fair_iza replied at 13-1-2022 11:01 PM
Erin bekas bini daie paan aura 18 pn dh rambut karat. Aku x follow ig dia, kawan ada share picture.

ni yg claim diri doktor tu ye. bkn dia pakai tudung ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 13-1-2022 12:48 PM
minah salleh senang sangkut kat beach boy di mana mana

Penang, Langkawi, Pantai Timur, Bali lagi  ...

Asal boleh je kadang..mse g redang dlu,selambe je aku nmpak kapel beachboys/boatman/snorkelingguard mcm tula gn rupa kelam kepam heret minah saleh then berancuk atas batu bwh cahaya bulan..eh sial laaa awkward aku nk melintas situ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
harap cptla natasha berjodoh dgn yg ke 5 ni tak sabar pulak..mana tahu yg ni akan kekal.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
macam cerita runaway bride jugak dia ni. apa yang current bae suka yang tu yang dia suka. tapi yang dia sendiri betul betul suka apa ye? maybe dia pun tatau.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 07:33 AM | Show all posts
adoi byk cerita beach boys pulak dlm ni..off topic teruk..hahahahhaha

mana citer natasha
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 12:15 PM | Show all posts
aku folo NH sejak dia free hair ni.... dia nampak happy....good for her
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa next laki dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 02:58 PM | Show all posts
messyjet replied at 10-1-2022 08:53 PM
Mentang2, cantik kurang kene kecam cube anak chefwan yg bukak Harus 2 rumah org dok kecamm

xyah anak chefwan
artis berniqab berlaki kan pu br acah2 cam nk buka niqab
dah berbelas rmh kutukan
di buka oleh penyembah seteru beliau

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by heythere123 at 14-1-2022 03:28 PM
makcun14 replied at 10-1-2022 08:01 PM
She's a new woman .... gitewww. Sekarang ni lepak dengan surfers dan aktif extrem sports, nak pancin ...


Okay la tu dari terbang terus tudung tu

even kalau u orang biasa pon, kalau tudung terbang memang ada je orang bunyi.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Logik je kalau orang bunyi pasal dia ni. Selain daripada dia ni public figure, dia pernah buat keputusan drastik dalam berhijab (ie: pakai niqab). Kalau orang biasa yg pakai tudung biasa2 je, takde la bising sangat
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:45 PM | Show all posts
kashaz replied at 14-1-2022 03:01 PM
serabut sebab my fren ni fmly biasa2 je. b40 m40 je..anak dia ni pun biasa2 je, budak muda and buk ...

setuju dgn klu kawin nnt habis semua hal family kena korek
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kashaz replied at 14-1-2022 03:11 PM
u got it right.
30 tahun.

tq to years of being in forum..i had mastered CSI.
he seems so familiar la.
remind me of thiz one particular beach boy kt cherating org kuantan. around tat age. same hair..same build...tp rupa je i dh ingat ...samar samar dh coz its long time ago
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Beachboy lifestyle kat semenanjung ni lebih kurang sama je kat mana2..perhatikan kat tioman, perhentian, redang, cherating ni..tempat2 tumpuan pelancong mat saleh..masing2 nama melayu islam budak2 beachboy ni...tp maaf cakap..lifestyle kebanyakan diorang mmg kebaratan habis ..faham2 je laa..maybe ada yg masih menjaga tatasusila adab timur dan islam..tapi setakat yg aku jumpa, takpernah lagi laa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:48 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 14-1-2022 01:29 AM
Asal boleh je kadang..mse g redang dlu,selambe je aku nmpak kapel beachboys/boatman/snorkelingguar ...

Samala mcm geng2 teacher dr US yg lepak perhentian, redang, masa cuti sekolah
Mmg terus kena pukau dgn geng2 beachboys ni..

Mujur dorg ni kena ikat dgn Kpm & US embassy
So boleh back on track .. dah habis mengajar sini terus balik US.. @ pg negara lain
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 04:52 PM | Show all posts
nia_salina replied at 14-1-2022 03:48 PM
tq to years of being in forum..i had mastered CSI.
he seems so familiar la.
remind me of thiz one  ...

btw, this guy bukan typical beachboys yg wild tu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
kashaz replied at 14-1-2022 04:55 PM
kalau ikut fikiran aku yg tak boleh bersangka positif, i think NH yg suka and dekatkan diri dgn this ...

Bf baru dia umur berapa? Tengok dalam lingkungan 25-27 gitu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-5-2022 03:38 AM GMT+8 , Processed in 0.080880 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list