CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 1791|Reply: 7

Intan Najuwa Teruja Pertama Kali Terjun Sungai, Masuk Bendang Main Selut

[Copy link]
Post time 10-1-2022 06:07 PM | Show all posts |Read mode



Kerap melakonkan watak gadis ayu dan lemah lembut, Intan Najuwa teruja dengan karakternya menerusi drama Bunga Hati.


Kata gadis berusia 24 tahun itu, naskhah itu adalah lakonan pertamanya yang menuntut dirinya menunjukkan sisi lasak.


Memetik laporan Astro Gempak, kata Intan, dia memegang watak sebagai Dilaila iaitu gadis kampung yang sikapnya kasar dan selamba. Malah, ada beberapa babak yang memerlukan pelakon itu untuk terjun sungai serta bermain selut.




  



Walaupun ia adalah pengalaman pertama sepanjang kariernya, Intan bagaimanapun cukup gembira diberikan kepercayaan membawakan watak lain daripada apa yang selalu dilakonkannya sebelum ini.




  





"Ia adalah pengalaman yang menarik dan tidak boleh dilupakan kerana ia adalah kali pertama saya buat perkara tersebut," katanya. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Pundek berita apa sial
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 06:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesuai la dengan dia mandi selut dan jadi kerbau kebetulan tak saling tumpah seiras. Acik forum pun boleh konfius kalau sheols berendam dalam selut mana satu najwa kepala besar dan mana satu kerbau. Silap2 kalau anak theyols tak sengaja kalih TV ke channel animal planet pun theyols ingat kerbau di afrika tu drama lakonan sheols, sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 10-1-2022 06:23 PM
Sesuai la dengan dia mandi selut dan jadi kerbau kebetulan tak saling tumpah seiras. Acik forum pun  ...

Ya Allah ada jeee idea chuols
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi Intan, hensem boyfriend, manja betul nampak masa bercuti di Penang aritu.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2022 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
hanipinky replied at 10-1-2022 10:01 PM
Hi Intan, hensem boyfriend, manja betul nampak masa bercuti di Penang aritu.

Ok la ade bf emsemmmmm
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Semoga cikpet kau disaluputi lintah & pacat masa turun bendang.
Dasar pompuan takde bakat, tak berkaliber, takde gred yang cuma naik dengan berita2 murahan. Sesuai dgn diri kau yang murah tu
Kau berangan kau cantik padahal filter lebih hakikat muka menggerutu! Kepam berkerak mekap tebal demi nak menutup bintik2 di wajah!
Muka kau persis upiak je la! Kau filter macam mana tetap level upiak! Takdenya berubah cantik! Gitu je tara kau!
Balik2 kau dapat watak sama. Tu tandanya betapa tak berbakat diri kau. Tak mencabar langsung watak2 kau dapat. Tapi tengok production pun, sesuai la dgn kau! Balik2 drama sampah sesuai dgn kau yang sampah!
Tak watak pompuan kampung yang jadi rebutan jejaka muka kucing, mesti watak perampas! Sebab tu je tara kehidupan kau. Wujudnya kau dalam industry hanya sampah & langau dalam industry. Malahan sebagai pemusnah industry seni hiburan. Termasuk melvins muka tua kemut bincit & akaknya yg menggerutu sama macam kau, mira basic, joy repah propa fake penonggeng agama.
Layak diludah je nama2 di atas. Puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh puihh puihhhhhhh puihhhhh puihhhh puihhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2022 09:13 AM From the mobile phone | Show all posts
hanipinky replied at 10-1-2022 10:01 PM
Hi Intan, hensem boyfriend, manja betul nampak masa bercuti di Penang aritu.

Pilot bf baru dia, hencem la putih hidung mamak peneng, tp mcm budak br lps akil baligh je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-7-2022 02:52 PM GMT+8 , Processed in 0.085973 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list