CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: jahcomel

[Tempatan] “Saya telah ambil suntikan vaksin” – KJ

  [Copy link]
Post time 7-1-2022 11:49 AM | Show all posts
keane.somewhere replied at 7-1-2022 11:00 AM
Abis tu...kena percaya Kerajaan Melayu Islam ke?

kapir menipu korang percaya pulak
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada sesi live kan masa dia cucuk 1st dos. Booster dos pun ada gambar cucuk. Bulan september booster tak available lg for public, maybe sbb tu dia tak war2 kan. Oct nk promote booster baru up gambar dia dah ambik pfizer, sbb byk kes tolak booster vaksin pfizer.

Kalau dia kawtim ngan nurse tukang cucuk tu suh cucuk angin je.. i rest my case lah. In the end, dunia zaman skrg ni selain byk fitnah, byk juga org menipu demi kepentingan diri. Wallahualam.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Kj baca forum ka?
semlm tgk igs dia claimed
netizen tuduh dia tak amik vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 02:04 PM | Show all posts

Banyak Ade

highcastle replied at 7-1-2022 11:14 AM
Lps aku baca ko punya komen ni, pasal kes ni, member aku ada tunjuk dia punya my sejahtera, dia ni ...

Yang sama #batch ney kebanyakan frontliners kata Facebookers..

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
gbam replied at 6-1-2022 05:08 PM
alasan mula2 kj kata laman web tu tak update, tapi elok ja orang yg cucuk bulan 11 ada maklumat dlm  ...

Hahaha @tumpanglalu74 ka yang buat spot check?

Terkantoi plak
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 7-1-2022 10:24 AM
Iols someone yang very accessible to the vaccine, my sejahtera tu easily manipulated lah. Cucuk awal ...

senang2 jah boleh dimanipulate tarikh, no batch etc.

Bg cth lain pls..
Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 02:14 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 7-1-2022 11:24 AM
Akak baru tengok filem Don't Look Up di Netflix.

100% refleksi pada donia era sematfon.

Try tgk geostorm lak cheguseremm
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 02:15 PM | Show all posts
Normabaru replied at 7-1-2022 02:14 PM
Try tgk geostorm lak cheguseremm

sesak napas... copot jantung iols tgk citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
gbam replied at 6-1-2022 09:51 PM
gambar ni kan, seolah-olah ditangkap pada hari yg sama

Mmg sama..benda plg xblh blah staff tinggi tudung style letak lanyard card Pon sama..siap mask n sheild sama.hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
novlin replied at 7-1-2022 04:15 PM
sesak napas... copot jantung iols tgk citer ni

Well..movie 2019..tp 2021 tgh jadi..adekah 2023 nnt songbird movie akan jadi kenyataan juga?tinggal +-setahun je dekkkHehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 7-1-2022 02:13 PM
senang2 jah boleh dimanipulate tarikh, no batch etc.

Bg cth lain pls..

Yes boleh.
My sejahtera je kot, key in shj lah data then upload dlm system. Cucuk hari ini update tarikh esok pun ada shj berlaku esp kes walk in petang2. Chuols igt system mysejahtera tu highly secured data tak boleh being manipulated no batch kena tally bagai  dgn botol yang kita cucuk?
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 02:32 PM | Show all posts

Kalo Aku Ney Jahat

Edited by tumpanglalu74 at 7-1-2022 02:34 PM
Normabaru replied at 7-1-2022 02:11 PM
Hahaha @tumpanglalu74 ka yang buat spot check?

Terkantoi plak

Dah lama aku mintak nombor fon dia jaman Pak Lah piyem lagi.  Sebab jaman tu aku punye kabel memang geng Pak Lah.  


Buad kesekian kalinye, jari yang flip tu bukan jari aku..  Gambor tu aku kutip kat Facebook.  Tang komen manetah..


Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pasa replied at 7-1-2022 11:49 AM
kapir menipu korang percaya pulak

Melayu Islam tongeng Ugama lagi teruk....Kafir tak tongeng agama kafir
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 7-1-2022 04:32 PM
Dah lama aku mintak nombor fon dia jaman Pak Lah piyem lagi.  Sebab jaman tu aku punye kabel memang ...

Hahaaaa...saje je kaka USIK ko td
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 7-1-2022 05:37 PM
addamnor replied at 7-1-2022 04:30 PM
Yes boleh.
My sejahtera je kot, key in shj lah data then upload dlm system. Cucuk hari ini update  ...


Kes yg hilang sijil n xsimpan kad vaksin..how chuols sahkan org tu mmg cocok bintang eh cocok vaksin dek? Lagi2 time banjir ni..byk tmpt harta benda hilang..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
farhani87 replied at 6-1-2022 06:17 PM
Kelakar jawapan kj katanya screen shot palsu. Iols check detail vaksin iols elok jer ada. Betul pula ...

Itulaaa..selumber kata screenshot palsu..ni fakeniusssssss ni..helooo SKKM heloooo pulis..tolong tangkap ini org..dia menyebar fakeniusssssss yang blh menda tangkan kegusaran di kalangan org awam
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 7-1-2022 05:43 PM
naina replied at 6-1-2022 07:16 PM
Ic tu dia punya
Nombor phone kata dia punya juga
Aku rasa lunyai jamed habis wasapp dan call masu ...


Bukan mmg dh 2tahun DG jadi patung ke..berseri2 kot patung tu...COVID lom habis dh dpt tan Sri..performance nan hado.. politician tuwe bangka Pon ko xblh control
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 03:47 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 6-1-2022 07:43 PM
mmg pembongak kayjay nih

Kat benang tracker rosak tu ada org bekap ckp factory defect..la ni defect system lagi ka

Klu product kaka beli rosak Gini..kaka minta refund blk .xbyr Pon..tp Kerajaan kita produk sume beli made in china tp harga USA Mari..siap xde nego plak tu .beli harga retailbijak kan

Now kaka terus suspicious psl yang dia ckp harga vaksin tu P&C sbnrnya portion dia makan lebih x?sebab Itu beriya nk pegang kkm
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 6-1-2022 08:02 PM
Jadi selama ini benarlah bagai dikata golongan antivac ni dari yang bijak pandai jiwa kental?:lol
...

Mana g Dr mala n Dr laki yg rambut puteh paed specialist tu..xmo Kasi sepatah Dua kata ke

Kaka dpt Tau ramai menteri xcucuk Pon dh hilang keyakinan da..siap blh jalan merata2
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4892373567491409&id=100001564414911


Mek siah dh buat report
Lets  grab the popcorn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 04:42 PM GMT+8 , Processed in 0.076818 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list