CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: jahcomel

[Tempatan] “Saya telah ambil suntikan vaksin” – KJ

  [Copy link]
Post time 7-1-2022 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mr_cool5885 replied at 7-1-2022 10:32 PM
Aku sebenarnya tak sabar nak tengok muka2 yg dah vaks ni bila dapat tahu kesannya akan datang. Masa  ...

Like this comment Million times.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 7-1-2022 10:50 PM
The thing is sisturrr dia memang AWARE that dia takde bukti cucok kat MySejahtera sebab tok guru ya ...

Aaron Siri terkedu dengan kebijaksanaan Oxfox nye.

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 10:56 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 7-1-2022 06:55 PM
mana boleh cucuk angin, bahaya. kalau ada air bubble dlm syringe tu pon kena jentik2 sampai naik k ...

Kj tu bukan menggelabah, tapi jenis cepat berangin, cuma makin tua ni nampak macam kurang sikit naik angin tu, tapi masih adelah sikap berangin dia tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 10:58 PM From the mobile phone | Show all posts
besi_kelabu replied at 7-1-2022 10:33 PM
screenshot sijil vaksin kj tu dari dia sendiri atau oarang lain..? aku tingin nak tgk sijil dia tunj ...

Dari KJ sendiri, dia yang upload sijil vaksin dekat FB, information passport, ic dan no telepon sendiri pun beliau yang upload dekat instagram yang menjadi punca netizen korek  

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku bukanlah nak over provaksin ni, tapi kalau vaksin ni boleh mendatangkan kebaikan tak salah kan dalam Islam, cuba bayang kan kalau dulu anak2 kita tak cucuk polio, ramai dah budak2 yg lahir sempurna tiba2 cacat akibat polio.. Cuma yelah, vaksin utk covid ni baru lagi, tu yg ramai was2
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 11:03 PM | Show all posts
Emefbee replied at 7-1-2022 10:43 PM
Boleh bg hint apa hasil tu?

global depopulation agenda n mudahkan takeover Mesia oleh NWO bila semua vaxxed frontliners mat$ or sakit
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 7-1-2022 02:30 PM
Ye time kj cucuk live tu aku ada tgk, pastu gambar baju kaler cream nampak bahu tu time dia cucuk  ...

Alhamdulillah.. Friends and family yg keje hospital mmg support vaksin. Mereka yg keje hadap org kena covid ni nmpak beza phase before dan after vaksin. Anyway, i pun tak against anti vaksin sbb semuanya bergantung kpd imuniti badan individual utk lawan covid.

I pun rasa kj ambik je vaksin.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama pun politician
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 7-1-2022 06:44 PM
dekat twitter ada yg up depa pun batch dos 1 & 2 sama...



Tefek la sini dekk..kaka xde burung biru
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 8-1-2022 01:05 AM
Alhamdulillah.. Friends and family yg keje hospital mmg support vaksin. Mereka yg keje hadap org k ...

Minami..gambar Itu hari ko Kasi kaka tu gambar dos satu ke Dua ke booster?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:18 AM From the mobile phone | Show all posts
akira_nagasaki replied at 8-1-2022 12:58 AM
Dari KJ sendiri, dia yang upload sijil vaksin dekat FB, information passport, ic dan no telepon se ...

Adan uke atas kebijakan diri sendiriHeheheh
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 7-1-2022 07:43 PM
No lah.. article kluar 29 hb october. tulis kj dah terima booster
He received earlier lagi.. not o ...



Abah kan femes..xkn Sekor xde snap pic dgn abah masa dia gi cucuk booster dos kedua etc..

Mohon acik misi Dan dokotor yang cucuk heshe utk dos 1,2 Dan booster tampil ke depan mana tahu blh dpt kenaikan pangkat terus atas jasa pembersihan Nama munteri yang tall dark n hansom ni...

Warning..jgn tipu yach..Kang 2kali kantoi..kot2 xbtanding pru 15 nnt
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 7-1-2022 08:55 PM
mana boleh cucuk angin, bahaya. kalau ada air bubble dlm syringe tu pon kena jentik2 sampai naik k ...

Teruk ek sistem mysj ni..shopee tu handle sales serentak tiap2 bulan Pon xteruk glitch dia..

Mungkin kita kena pki sistem 700juta baru dpt sistem yang bkualiti

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 7-1-2022 11:47 PM
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1860239574176044&id=100005700576568



Dah byr 70Juta Pon Nama Masih busuk

Skrg nk pecat Siapa?web dev tagune ke cmne
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 8-1-2022 12:12 AM
Aha! Caught red handed.

Pusing2 sekali dgn diri sendiri terbelit

Acik2 kkm ok ke tu
Acik2 rembau most wanted masih nk undi abah ke

Well...this big dirt definitely gonna stay till pru 15
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-1-2022 12:34 AM
Pusing2 sekali dgn diri sendiri terbelit

Acik2 kkm ok ke tu

Kalau jumpa ular dengan dia......

Katok mana dulu?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 8-1-2022 03:11 AM
slavehunter replied at 8-1-2022 02:47 AM
Kalau jumpa ular dengan dia......

Katok mana dulu?


Hahaha kaka takot ular xsempat nk katok kaka lari da..

Eh kaka silap..mmg 21hariamponnn
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-1-2022 12:15 AM
Tefek la sini dekk..kaka xde burung biru

Meolls tak reti tepek twitter huhuh

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 01:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas tu ada sorang lagi up video rekod sambil scroll through mysj punya vaccinee summary.. yg ni dia kata hanya petugas kesihatan ja boleh access

nampaklah detail vaccine kj kat situ..

sorry tak reti tepek twitter

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 01:08 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 8-1-2022 02:59 AM
Meolls tak reti tepek twitter huhuh

Kasi link Pon blh..kaka xreti nk cari kt burung biru
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2022 03:53 AM GMT+8 , Processed in 0.078862 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list