CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: jahcomel

[Tempatan] “Saya telah ambil suntikan vaksin” – KJ

  [Copy link]
Post time 6-1-2022 07:24 PM | Show all posts
novlin replied at 6-1-2022 07:08 PM
Cee dia kabor awal2 ritu…
Senang nak lantik dia jd presiden… ekekeke

HEE..

ROPA ROPANYA KAYJAY SECRET AGENT ANTIVAKS YG MENYUSUP MASUK DALAM TEAM ANTUVAKS + DEEGEE HICHAM..

KERI JAMALUDDIN BOND 008..
MUSTI LA NI ANTUVAKS + DEEGEE HICHAM kuciwa



Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru awal tahun dah keluar lawak of the month. Kita tunggu bulan2 lain pulak tgk apa lagi yg terbarai
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 07:51 PM | Show all posts


gambar ni kan, seolah-olah ditangkap pada hari yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 6-1-2022 06:00 PM
Pelik i....number batch dose 1,2 sama?

How about you'all yang lain sama ker? Serious soalan ni.  ...

dia kan orang pertama amik sinovac, dan tentu la orang pertama jugak amik 2nd dose sinovac. awal2 pick mmg dorang kira batch yg sampai utk lengkapkan dos penerima sbb tu lembab gila gerak pemberian vaksin masa tu. ye la mungkin takut batch seterusnya terlewat sampai kalau dihabiskan utk 1st dose je semua, terjejas pulak appointment 2nd dose yg dah dapat. lepas tu kan bangnon bising kenapa tak tiru UK bagi 1st dose kat seramai mungkin penerima dulu. https://www.sinarharian.com.my/article/139644/BERITA/Nasional/Beri-suntikan-dos-pertama-vaksin-kepada-semua-rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
gbam replied at 6-1-2022 07:51 PM
gambar ni kan, seolah-olah ditangkap pada hari yg sama

Ni macam edit
KJ ke yang up gambar ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
bakingsoda replied at 6-1-2022 08:05 PM
dia kan orang pertama amik sinovac, dan tentu la orang pertama jugak amik 2nd dose sinovac. awal2  ...

Ooooo.....OK.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 09:01 PM | Show all posts
sinovac batch number c202102007 memang ada kalau cari kat duck-gogo search engine, yg pertama sekali dia keluar pharmaniaga.

https://pharmaniaga.com/lot-rele ... ife-science-co-ltd/
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 09:11 PM | Show all posts
kantoi big time kah? mujurlah heshe sedap. Acik2 tetap maafkan yach.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
New year joke ke ni?

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 6-1-2022 05:59 PM
yahoooooo..

KayJay antivaks rupernya..


KAKA TUMPANG INDAHAUSSSS!!!

HOI KEIJEI DAJEI OIIII

BINI & GUNDEK2 KO JA ADE FON NUMBER KO..  ADE LA GUNDEK KO YANG SAKIT ATI & KANTOIKAN KO TUUUUUU..  PADAN MUKE KAMU SETANNNN!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
amboii cikgu cikgi tak amvik vaksin sampai kena taruk dalam bilik lain  bergaduh2 berpuak2 sesama cikgu hujung2 kj tak vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
misssakura replied at 6-1-2022 10:24 PM
amboii cikgu cikgi tak amvik vaksin sampai kena taruk dalam bilik lain  bergaduh2 berpuak2 sesama ci ...



Jari gundek ko ka ney @KhairyJamaluddin ???

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 11:39 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 6-1-2022 09:58 PM
KAKA TUMPANG INDAHAUSSSS!!!

HOI KEIJEI DAJEI OIIII

ha ha..

musuh dlm selimut
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 6-1-2022 10:31 PM
Jari gundek ko ka ney @KhairyJamaluddin ???

Runcing jugak cari ko ya..ingatkan bulat2 kontot.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Gingerly replied at 6-1-2022 06:32 PM
Batch number mana boleh sama. I dah cek dengan kenalan2 rapat yang ada vax certs.

Kene tangkap n ...


Boleh laaa.. ada aku jumpa sama. Nak2 sinovac ni.. sbb dos 1 n 2 mmg x beza date. Kalau AZ jarang sbb kena 3 bln beza kan dulu. Kalau ada sama pon dkt tpt or negeri yg kadar vaksin dia lambat awal2 dulu..

Banyak btol fitnah dkt komen2 tu. Siap edit.. mls nak melayan
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 04:32 AM From the mobile phone | Show all posts
ejans replied at 6-1-2022 11:59 PM
Boleh laaa.. ada aku jumpa sama. Nak2 sinovac ni.. sbb dos 1 n 2 mmg x beza date. Kalau AZ jarang  ...

Meol punya no batch  dua2 dos sama jer tapi expired date jah berbeda. Ni tgh tunggu booster lak.lamberrrt nyeh.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 05:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak paham aku antivaks ni. Dah tunjuk yg betul pun tak caye lagi. Bitter la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 05:37 AM | Show all posts
Bruh, Dexter will visit you soon.
Reason? Crimes against humanity.




Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-1-2022 05:47 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 6-1-2022 10:31 PM
Jari gundek ko ka ney @KhairyJamaluddin ???

Cantiknye jari akak
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2022 06:46 AM From the mobile phone | Show all posts
zeed replied at 7-1-2022 05:20 AM
Tak paham aku antivaks ni. Dah tunjuk yg betul pun tak caye lagi. Bitter la tu.

Ko percaya ke menteri2 korup ni?
Tak faham aku pentaksub ni jenis semua tunduk menurut perintah. Pemimpin yang zalim kita tak wajib nak turut pun. Benda dia boleh buat. Wakaka.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 07:30 AM GMT+8 , Processed in 0.084746 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list