CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: jahcomel

[Tempatan] “Saya telah ambil suntikan vaksin” – KJ

  [Copy link]
Post time 6-1-2022 06:13 PM | Show all posts
slavehunter replied at 6-1-2022 05:45 PM
Pening ni.....camner nak putar lagi ni.

sonang yor..

resign..

tp..

laporan polis bole dibuat ke atas KayJay, KayKayEmm n DeeGee Hicham..

atas dakwaan CRIMES AGAINST HUMANITY
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:14 PM | Show all posts
capiloton replied at 6-1-2022 06:13 PM
kat malaysia... naik pangkat

bukan naik pangkat jer...

PRU akan datang rakyat mesti pileh..

mmg bodo rakyat Mesia nih
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:17 PM From the mobile phone | Show all posts
pun rakyat masih lg bodoh2 serah lengan
Pakat2 jgn ambil la
Buat xtau je

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:18 PM | Show all posts
capiloton replied at 6-1-2022 06:11 PM
orang fasik macam budak hitam ni yg korang percaya,
memang bodoh, terlalu bodoh

mufti2 yg kuarkan kenyataan bhw beksin ni harus ke, wajib ke..

lepas Muntri kantoi menipu ni..

apa agaknya mufti2 ni nak komen..

adakah mufti2 ni nak kuar kenyataan bhw BOHONG ITU DISUNATKAN


Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:19 PM | Show all posts

ye betul no batch sama, heboh kat group telegram. ada lagi 1 gambar, kj pegang placard saya sudah divaksin, pastu saya sudah 2 dos vaksin lengkap. pakai baju tshirt hitam yg sama, nurse yg suntik pun orang sama, tempat yg sama, placard je lain.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:20 PM | Show all posts
naina replied at 6-1-2022 06:02 PM
Jadi selama ini benarlah bagai dikata golongan antivac ni dari yang bijak pandai jiwa kental?:lol
...

ANTUVAKS DIBODO BODOKAN OLEH KAYJAY
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
jahcomel replied at 6-1-2022 06:06 PM
Akak rita sama akak lana n akak elly trsenyum kegirangan.....

Burrppppp…
Kekenyangan mereka…
Lauk sedap…
Ekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:21 PM | Show all posts
Gingerly replied at 6-1-2022 05:44 PM
Sept hb pun empty dash. Kenapa dash pulak tew, tak letak tarikh.

Bukankah pemberian dos booster  ...

YA BTOL..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Doc pidah xnak srh kojol berambus kuar dr msia ke? #tanyaje ekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:26 PM | Show all posts
Aerhys replied at 6-1-2022 05:07 PM
Bertabahlah. Y'all marhaens hanya sekadar tikus makmal to them.

yg da cocok kena tanya pada diri sendiri n muhasabah..

pikir..

kenapa KayJay budak Oxford x nak ambik beksin...

adakah beksin tu.. DOT DOT DOT...

adakah antara 2 tahun ke 5 tahun lepas cocok, sesuatu akan terjadi..

apa2 hal.. tanggung sendiri..

KayJay da lepas tangan

consent letter signed already


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-1-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
KP JPA camane nk tekan PA lg... Hrp ade org serang wsite JPA plk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-1-2022 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
novlin replied at 6-1-2022 06:24 PM
Doc pidah xnak srh kojol berambus kuar dr msia ke? #tanyaje ekekekeke

Dh jd antugigi dh
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by meow_tompok at 6-1-2022 07:03 PM
gbam replied at 6-1-2022 06:19 PM
ye betul no batch sama, heboh kat group telegram. ada lagi 1 gambar, kj pegang placard saya sudah  ...

bohong apa lagi tak jadi hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 6-1-2022 06:21 PM
YA BTOL..

Batch number mana boleh sama. I dah cek dengan kenalan2 rapat yang ada vax certs.

Kene tangkap ni memalsukan sijil. Ayo
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Hilang kewibawaan kj sbb vaksin ni....bye2 kj....semua ahli politik sama je..penipu kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:40 PM | Show all posts
cahaya_almas replied at 6-1-2022 06:36 PM
Hilang kewibawaan kj sbb vaksin ni....bye2 kj....semua ahli politik sama je..penipu kan

KayJay x kisah..

mission accomplished..

97% adult vaxxed..

frontliners 100% kot vaxxed..

hasilnya akan nampak ketara antara 2 ke 5 tahun lepas beksin


Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:53 PM | Show all posts
KayJay + Antivaks (Team B) = 1

DeeGee Hicham + Antuvaks (Team A) = 0
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
KJ step down lah
Masa jadi menteri sukan pun tak tahu mana hilang 200juta peruntukan
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 07:08 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 6-1-2022 06:53 PM
KayJay + Antivaks (Team B) = 1

DeeGee Hicham + Antuvaks (Team A) = 0

Cee dia kabor awal2 ritu…
Senang nak lantik dia jd presiden… ekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts

Nk tgok bukti bergmbr anak & bini kejei dh cucok....klau xde mmg membongak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 06:32 AM GMT+8 , Processed in 0.076249 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list