CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: jahcomel

[Tempatan] “Saya telah ambil suntikan vaksin” – KJ

  [Copy link]
Post time 6-1-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Gingerly replied at 6-1-2022 05:44 PM
Sept hb pun dash. Kenapa dash2 pulak tew.

Bukankah pemberian dos booster start Oct 22 2021.

Tue la pasa. Meme kantoi la
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
gbam replied at 6-1-2022 05:27 PM

Pening ni.....camner nak putar lagi ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:46 PM | Show all posts
naina replied at 6-1-2022 05:20 PM
Korang percaya ke segala penafian menteri2 Malaysia ni. Sedang songlap duit bilion2 pun relax tak ng ...

aku mmg x caye..

paksa rakyat ambik beksin..

sendiri x ambik..

lepas tu menipu kata ambik..

puii
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kantoi big time ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:47 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 6-1-2022 05:43 PM
no batch sama
????

Yang Sinovac kan? Dua bottle yang lain number sama ker?
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:49 PM | Show all posts
slavehunter replied at 6-1-2022 03:06 PM
Apa apa jer lah. Asalkan You'allzz Bahagia.
Kuasa Allah swt takde siapa boleh lawan, doa orang ...

ko ni bagus ler..

x tertipu..

mcm aku kata..

satu ari nnt beksin ni on voluntary basis..

but not yet..

aku target lepas mid 2023..

sabo..  
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:50 PM | Show all posts
naina replied at 6-1-2022 02:48 PM
Pentipuuuuuuu
Rakyat 97% kena kencingggg
Hahahaha

tapi.. tapi..

majoriti rakyat bodo..

tu sbb dapat pemimpin bodo..

2 x 5
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 6-1-2022 05:49 PM
ko ni bagus ler..

x tertipu..

I'm amazed.....the majority can "outdumb" me.

Lepas mid 2023 memang boleh voluntary sebab fasa klinikal dah habis.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 6-1-2022 05:47 PM
Yang Sinovac kan? Dua bottle yang lain number sama ker?

bohong apa tak jadi hari ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:59 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 6-1-2022 06:03 PM
naina replied at 6-1-2022 02:58 PM
KJ, acik Rita kirim salam
Mohon ambik jadi bini nombor 2
Sama2 antivaks

yahoooooo..

KayJay antivaks rupernya..

so selama ni beliau da tau ler beksin tu x berkesan n membahayakan..

KayJay2...

tergamak ko menipu rakyat Mesia..

ko tau x KayJay...

punya ler gigih rakyat Mesia termasuk porumer cari n antuvaks sokong ko..

lepas googled tetiba mereka semua ni jd pakar dan mengaku sbg pakar dalam semua disiplin ilmu perubatan moden semata2 nak backup beksin yg ko nak rakyat cucuk..

ko tipu mereka idup2...

sekarang ni mana depa semua nak letak muka depa..

KEMALUAN TERAMAT BESAR..

kalo lepaih ni depa xa mau kuar umah n x mau masuk porum cari selama lamanya, apa macam..

KayJay x kesian ke ngan mereka2 ni















Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
meow_tompok replied at 6-1-2022 05:57 PM
bohong apa tak jadi hari ni

Pelik i....number batch dose 1,2 sama?

How about you'all yang lain sama ker? Serious soalan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:02 PM | Show all posts
slavehunter replied at 6-1-2022 06:00 PM
Pelik i....number batch dose 1,2 sama?

How about you'all yang lain sama ker? Serious soalan ni.  ...

bila cuba cover satu penipuan...
makin terserlah penipuan tu

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 6-1-2022 05:59 PM
yahoooooo..

KayJay antivaks rupernya..

Jadi selama ini benarlah bagai dikata golongan antivac ni dari yang bijak pandai jiwa kental?:lol
Tidak layan sekadar sebuku roti dihulur
KJ dulu2 pun cerdik Oxford mari
Tak sangka masih cerdik membodohkan provax. 1 Malaysia kena game. Ya Allah...
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:03 PM | Show all posts
Antivaks 1

KayJay n DeeGee Hicham 0
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 6-1-2022 10:00 AM
Pelik i....number batch dose 1,2 sama?

How about you'all yang lain sama ker? Serious soalan ni.  ...

simpan khas utk kajal kot
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:06 PM | Show all posts

kalo kat negara lain da resign..

kalo kat Korea Selatan n Japan.. Harakiri
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-1-2022 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Akak rita sama akak lana n akak elly trsenyum kegirangan.....
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:09 PM | Show all posts
naina replied at 6-1-2022 06:02 PM
Jadi selama ini benarlah bagai dikata golongan antivac ni dari yang bijak pandai jiwa kental?:lol
...

Antuvaks redho...
di pikiran antuvaks.. x kan ler muntri n DeeGee nak menipu...

HAA KAN DA TIPAH TERTIPU

beksin free...

sapa x nak..

mcm kata P Ramlee dlm Madu 3..

rejeki jgn dicari...

maut jgn ditolak..

ehh silap..



Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:11 PM | Show all posts
orang fasik macam budak hitam ni yg korang percaya,
memang bodoh, terlalu bodoh

yang mufti, lobai dan perasan pakar pun sama,
dah kena tipu dengan budak hitam ni,
sama jer tolol badigol nya
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 06:13 PM | Show all posts
pengecatbintang replied at 6-1-2022 06:06 PM
kalo kat negara lain da resign..

kalo kat Korea Selatan n Japan.. Harakiri

kat malaysia... naik pangkat  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 07:29 AM GMT+8 , Processed in 0.074799 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list