CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: jahcomel

[Tempatan] “Saya telah ambil suntikan vaksin” – KJ

  [Copy link]
Post time 6-1-2022 03:29 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 6-1-2022 02:58 PM
KJ, acik Rita kirim salam
Mohon ambik jadi bini nombor 2
Sama2 antivaks


Kesian acik ponti harum sunds malam
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 03:44 PM | Show all posts
Isu hangat sekarang dikalangan netizen tanahair.  Sampai kes si Aziz Bari sprm pun tak ramai nak beri perhatian sangat.  Kalau tengok kronologi dah macam dua kali kantoi dalam hari yang sama.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 03:47 PM | Show all posts
the best ever birthday gift utk keyjey.. dapat awal nampaknya..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 03:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by slavehunter at 6-1-2022 03:50 PM
maydanoz replied at 6-1-2022 03:28 PM
kantoi big time neh ..zaman skrg netizen korek abis
.

Ermmmm.....camner nak jawab ni.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 03:54 PM | Show all posts
Nak ngkaw disuntik di khalayak awam sambil diperiksa oleh juri awam yang berkecuali. Mak tak percaya ngkawlah. Ngkaw dah tak hensem, berkerak mak tak sepot ngkaw lah KJ!
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
naina replied at 6-1-2022 02:58 PM
KJ, acik Rita kirim salam
Mohon ambik jadi bini nombor 2
Sama2 antivaks

Bhahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 04:08 PM | Show all posts
slavehunter replied at 6-1-2022 03:06 PM
Apa apa jer lah. Asalkan You'allzz Bahagia.
Kuasa Allah swt takde siapa boleh lawan, doa orang ...

senjata orang Islam adalah doa..

ayo berdoa sebagai orang teraniaya
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 6-1-2022 04:08 PM
senjata orang Islam adalah doa..

ayo berdoa sebagai orang teraniaya

Antuvaks & antivaks ayuh rapatkan saf sama2 kita berdoa…
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 04:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar jawapan kj katanya screen shot palsu. Iols check detail vaksin iols elok jer ada. Betul pulak tu. Ada org check details pak mail n DG pun ada. Tiba2 KJ punya takda. Aneh ya. BTW iols ambil vaksin thru SELVAC under selangor state. So kalau details iols di selvac pun boleh ada dlm website tu kira bagus lah system depa ni. Entah mcm mana KJ punya hilang pulak. Mesti staff yg jaga sistem ni kena tatatertib lepas ni. Lupa nak update detail bos besar. ????
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 04:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kantoi big time la.. Tak update apo.. Aku nyer siap, ada tulih dose 1 n dose 2.key jey 1 doae pun tak update..
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak2 n isteri dah complete ke belum?

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Bertabahlah. Y'all marhaens hanya sekadar tikus makmal to them.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 6-1-2022 03:09 PM
maksudnya, orang cek status vaksinasi heshe kat website jkjav guna no ic heshe kah?

Ic tu dia punya
Nombor phone kata dia punya juga
Aku rasa lunyai jamed habis wasapp dan call masuk tak berhenti HP dia
Tengok PC dia tadi Apsal macam gelabah termengah2..tergagap2. lepastu ada yang tanya pasal kematian banduan tu tak dilayan. Dia sorang2 bercakap eh..dg Hisyam jadi patung cendana pula
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang percaya ke segala penafian menteri2 Malaysia ni. Sedang songlap duit bilion2 pun relax tak ngaku.
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:27 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:28 PM | Show all posts
umum terima dos 3 , oktober tapi sijil booster dah ada bulan sept
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:43 PM | Show all posts
novlin replied at 6-1-2022 04:10 PM
Antuvaks & antivaks ayuh rapatkan saf sama2 kita berdoa…

yup..

aku x caye kalo kayjay nafikan..


Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
gbam replied at 6-1-2022 05:27 PM

no batch sama
????
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:43 PM | Show all posts
gbam replied at 6-1-2022 05:28 PM
umum terima dos 3 , oktober tapi sijil booster dah ada bulan sept

mmg pembongak kayjay nih
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2022 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Gingerly at 6-1-2022 05:48 PM
gbam replied at 6-1-2022 05:27 PM


Sept hb pun empty dash. Kenapa dash pulak tew, tak letak tarikh.

Bukankah pemberian dos booster start Oct 22 2021.  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 06:30 AM GMT+8 , Processed in 0.075197 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list