CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: jahcomel

[Tempatan] “Saya telah ambil suntikan vaksin” – KJ

  [Copy link]
 Author| Post time 19-1-2022 02:19 PM | Show all posts
capiloton replied at 19-1-2022 10:33 AM
pencacai vaksin macam kau pulak bagai lemboo takde akal,
ahli politaik kenching apa pun, semua perc ...

byk sgt racun masuk dlm badan tu jd gitu
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:51 PM | Show all posts
Penyembah beksin mmg ramai..kita sampaikanlah kebenaran mcm mana sekalipun dorang akan nafikan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 06:07 PM | Show all posts
Samerosie replied at 15-1-2022 11:13 AM
Aku tak cakap kau bodoh.  Aku cakap antivaks sorang lagi tu.  Hat hang aku cakap hang gila jer.



Bilamana diri tu sudi dijadikan tikus makmal

maka seumur hidup selagi xinsaf maka selagi itulah bibir mu , mulut mu , lidah mu akan mencari jalan untuk berterusan memaksa diri yang telah di jadikan perumah kpeada virus corona akan tetap mengatakan sesuatu yg menyedapkan perasaan sendiri !!!

Takkkkkkkkkkkkkkkkkk takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk Diknah tidak kata statement diatas untuk ko .....tetapi untuk  Cristiano Ronaldo




Kahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh



Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang data menteri sendiri tak apdet tu kenapa?
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 11:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Menteri paling wayang.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Samerosie replied at 16-1-2022 05:44 PM
Amboi, yakinnya kamu.  Sedap kan tomah orang, sebar lak berita palsu.  

Kau refer balik gambar yg  ...

Ko kata "kalo ko jadi KayJay"..

Ko x layak..

Kayjay berjaya tipu antuvaks n penagih beksin..

Ko nak menipu antivaks yg beberapa kerat kat porum pon x dapat2..

Jgn angan2.ler

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 22-1-2022 07:53 AM
Ko kata "kalo ko jadi KayJay"..

Ko x layak..

Pagi2 dah mabuk ketum kau ni.

Buat apa aku nak menipu forumer pulak.  Kau tu yg kuat menipu, tepek news artikel satu dua line sebab kau ingat dia ckp apa yg kau nak.  Sekali full article ckp opposite.  Lepas tu tak mengaku dan tak minta maaf.  Poodahlah kau.  

Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 08:45 AM From the mobile phone | Show all posts

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2022 09:51 AM | Show all posts
patut ler KayJay x nak ambik beksin..

tengok bideo ni

https://new.awakeningchannel.com ... embourg-parliament/
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2022 12:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Kaki kencen dia ney..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 03:48 AM GMT+8 , Processed in 0.075017 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list