CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: jahcomel

[Tempatan] “Saya telah ambil suntikan vaksin” – KJ

  [Copy link]
Post time 15-1-2022 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 15-1-2022 11:10 AM
Seikhlas hati aku kata ,  aku bangga menjadi "bodoh"

Bodoh mcm siapa ??

Aku tak cakap kau bodoh.  Aku cakap antivaks sorang lagi tu.  Hat hang aku cakap hang gila jer.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:13 AM | Show all posts
Hari ini Diknah cukup gembira ye sebab hari ini menurut makcik Diknah  dia akan bawakan Diknah makanan paling sedap

uhmmmmmmmmmmmmmm yum yum

byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


opsssssssssssss jangan  lupa ambil dos boobs dan dos ke-4 ye

yakkk yakkkk yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy




Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:15 AM | Show all posts
slavehunter replied at 15-1-2022 11:10 AM
Love this comment Billion times.



zillion kisses to youuuuuuuuuuuuuuuuu



Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:18 AM | Show all posts
Samerosie replied at 15-1-2022 11:13 AM
Aku tak cakap kau bodoh.  Aku cakap antivaks sorang lagi tu.  Hat hang aku cakap hang gila jer.



Aku pun xde kata ko kata aku bodoh

Ko fikir ko boleh hidup lagi jika ko kata aku bodoh ???

Aku lebih kejam dari yang ko fikirkan

tp dengan ko aku akan jaid penyayang

aku beirkan ko ber dos dos dos vaksin corona supaya ko tak ajdi """bodoh"""

supaya hidup ko sentiasa disana rancakkkk , disini rancakkkkk , berdos dos dos......


Akhirnya tersandar di tin biskut persoal hakikat kejadian sambil kata " APA DOSA AKU KENA  BERDOS DOS "





Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:21 AM | Show all posts
Diknah betul-betul rasa boleh mati kejang sebab ketawa sampai keras perut ...

bercakap dengan golongan  disini rancakkkk , disana rancakkkk berdos dos memang memberi kesan  kelakar paras bahaya

Jadi Diknah rasa thread ini  adalah thread paling kelakar


muahhahhahahahhahahahhahahhahahahhahahahhahahha

BODOH ITU AWESOME


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
rainbowrainz replied at 15-1-2022 03:22 AM
Sbb die Tau benda tu tak elok... Pfizer nya boss dengan semuanya boss fucksin pun tak amik... raky ...

Mana mereka fikir masak2 apa ada dalam tu, yang mereka Champion kan adalah nak dapat kemudahan privileges.
Dr yang speak up bagi tahu apa kandungan sebenar dalam tu pun dibunuh.
Ada sorang lagi kena bunuh Italian.
Kalau ada bahan baik, kenapa pulak Dr2 ni semua dibunuh kan? Dah mcm kes Tuya pulak kan? Nak tutup mulut late Tuya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:35 AM From the mobile phone | Show all posts
.HannahMontana. replied at 15-1-2022 11:15 AM
zillion kisses to youuuuuuuuuuuuuuuuu

Mwahh mwahhh Diknah. Happy Weekend.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 9-1-2022 01:15 PM
Yang ni rasa awkward sangat, foreigners Unvaxx boleh pulak masuk negara kita yea? Tapi rakyat send ...


Ada jgk negara luar kat europe tu tak vaxx pun boleh masuk. kena la buat pcr dan kena kuarantin
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang bodoh je percaya KJ tak vaksin
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
gbam replied at 13-1-2022 09:30 AM

Yg pompuan sabah share no sama tu yg mana, no booster ni ke? Atau no lain, no sijil?

Malunya kalau betul
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita putaaarrrrrrr..  Haha.  Itu je le kojenye SAJM.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:19 PM | Show all posts
wak_pijah replied at 15-1-2022 06:53 PM
Yg pompuan sabah share no sama tu yg mana, no booster ni ke? Atau no lain, no sijil?

Malunya kala ...

batch booster ni katanya tak wujud, yg di sabah tu batch sinovac tu ada, tapi di klinik sabah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:44 PM | Show all posts
Edited by Samerosie at 16-1-2022 05:53 PM
gbam replied at 16-1-2022 04:19 PM
batch booster ni katanya tak wujud, yg di sabah tu batch sinovac tu ada, tapi di klinik sabah.

Amboi, yakinnya kamu.  Sedap kan tomah orang, sebar lak berita palsu.  

Kau refer balik gambar yg kau post #246.  Aku pun ambil no batch vaccine tu dari gambar kau je.  Aku pergi npra website aku search lot release certificate FG9019.

https://www.npra.gov.my/index.ph ... se-certificate.html

Wujud je batch FG9019 Pfizer.  28 LRCs, siap disertakan sijil sekali tunjuk satu lot/each lot tu berapa doses.  Tengok aja gambar sijil tu, batch yg dihantar ke IKN je 46,800 doses, kat HKL  53,820 doses, kat KK Kg Gial  14,040 doses.  So mana apa yg tak exist nye?  Kau ingat No batch FG9019 dicipta special tuk KJ sorang je semata2 nak menipu orang ke?  

Dan guess what antivaks, setiap sijil akan bgtau dihantar ke mana HKL ke, Institute Kanser Negara ke, KK kampung pisang semua info. ada.  Gigih kan aku cari.  Tak payah cakap KJ tipu bagai, itupun dah baik dia tunjuk sijil vaksin dia supaya orang macam korang ni boleh buat fitnah lagi kat dia.  Kalau aku jadi KJ memang aku tak layan sebab antivaks ni most well known as tak berapa corodek. Yang menanya kau pun tak corodek.








This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2022 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
gbam replied at 16-1-2022 04:19 PM
batch booster ni katanya tak wujud, yg di sabah tu batch sinovac tu ada, tapi di klinik sabah.

Kisahnya. Camna la dia nak spin nnt tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 08:28 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_pet replied at 9-1-2022 09:00 AM
Dulu kj kata vaksin tak wajib - rakyat purcaya
Dulu kj kata tak dak paksaan - oklah teruskan percaya ...

Ni bukan lagi 'percaya'..tapi dah jadi tahap iktiqad.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:52 AM From the mobile phone | Show all posts
slavehunter replied at 15-1-2022 03:34 AM
Mana mereka fikir masak2 apa ada dalam tu, yang mereka Champion kan adalah nak dapat kemudahan pri ...

Iols ade baca satu doktor pakar dia buat kajian dia tgk mostly yg dtg ppv ada Tiga golongan manusia...Dr ni siap tny lagi dkt org nak amik fucksin tu
1...amik vaksin sbb apa pun tak tahu ...mengikutttt aje katanya..org amik kau pun nak amik Dr pakar tu tulis..
2....amik sbb terpaksa..dipaksa Oleh majikan tongong lagi zalim..
3...amik vaksin sbb nak amik konon2 utk mrncegah... acah2 terpaling...

Haaaaa pilih le kita dkt golongan yg mana


Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 01:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Sblm amik tak check ke dulu ingredients die apa..ada apa..x buat dulu ke solat istiharah..solat taubat ke...pakaiii amik ajee .bila kata bangang marah..hakekatnyaaa..memanggg pun bangang abadi
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Yg mana dulu duk pung pang pung pang acah2 terpaling bangga sgt amik fucksin ni dimanakah anda???ekekekeke...bila org larang org cegah org bagi berjuta juta lemon bukti di hak tuih kan ajr . skrg ada rasa nyersal tak??? iols tny aje .sblm amik tu x tgk ke muka dg n kj tu camne...muka pendusta muka penipu besar lagi uols percaya..sadissss tau .
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 02:02 AM From the mobile phone | Show all posts
anitara replied at 15-1-2022 06:03 AM
Orang bodoh je percaya KJ tak vaksin

Org paling bodoh Dan bebal ajeee yg percaya kj hanat tu ambil fucksin
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 10:33 AM | Show all posts
Edited by capiloton at 19-1-2022 10:35 AM
anitara replied at 15-1-2022 02:03 PM
Orang bodoh je percaya KJ tak vaksin

pencacai vaksin macam kau pulak bagai lemboo takde akal,
ahli politaik kenching apa pun, semua percaya.

pencacai memang bodoh macam lemboo,
otak letak dekat jubo agak nya


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-1-2022 07:00 AM GMT+8 , Processed in 0.074000 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list