CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: jahcomel

[Tempatan] “Saya telah ambil suntikan vaksin” – KJ

  [Copy link]
Post time 8-1-2022 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-1-2022 01:08 AM
Kasi link Pon blh..kaka xreti nk cari kt burung biru

https://twitter.com/Khairykj/status/1374332247923257344?t=O47CCIUhZTsL80jpbwD5Fw&s=19

cer kakak try.. meolls main tepek je ni
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 01:18 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 8-1-2022 03:11 AM
https://twitter.com/Khairykj/status/1374332247923257344?t=O47CCIUhZTsL80jpbwD5Fw&s=19

cer kakak t ...

Ok tq dik
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 01:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 8-1-2022 03:25 AM
mzzenma replied at 8-1-2022 03:11 AM
https://twitter.com/Khairykj/status/1374332247923257344?t=O47CCIUhZTsL80jpbwD5Fw&s=19

cer kakak t ...


Dah tgk..kira patut no Siri berbeza la kan..sebab dia sendiri yang sembang kata secured semua

Skrg ni blh x minta refund n tukar web prog software developer semua tu? dr may 2021 satu2 prob terbuka..bukan spatutnya sistem mcm ni ada buat UAT semua ke..

Don't give shitty excuses mcm xsempat xenough manpower etc..ko secure project jutaan ringgit kot

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 07:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 7-1-2022 04:17 PM
Minami..gambar Itu hari ko Kasi kaka tu gambar dos satu ke Dua ke booster?

Gambar twitter kj ambik booster sis.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 07:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by akusukaq at 8-1-2022 08:02 AM
mzzenma replied at 7-1-2022 04:44 PM
dekat twitter ada yg up depa pun batch dos 1 & 2 sama...




Masuk akai jgk  dah satu batch ada 100 ribu dose.tu yg awai awai cucuk tu ada kemungkinan dpt batch yg sama.tp yg cucuk awai pagi 8 am tu, bio betul. Pakcik guard pun baru nak buka pintu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 10:14 AM | Show all posts
snazzydaisy replied at 7-1-2022 05:37 AM
Bruh, Dexter will visit you soon.
Reason? Crimes against humanity.

xdpt lagi tgk dexter ni.... my favorite serial killer    lambat lagi la nak ke netflix
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
novlin replied at 6-1-2022 08:24 PM
Doc pidah xnak srh kojol berambus kuar dr msia ke? #tanyaje ekekekeke

Doc Mala dgn Dato Dr Musa tu dah masuk gua ke
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 10:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 7-1-2022 12:03 PM
Ada sesi live kan masa dia cucuk 1st dos. Booster dos pun ada gambar cucuk. Bulan september booster  ...

Setuju dgn u…iols percaya je dia dh cucuk, and website tu x updated. Even my data and my family punya data kt website tu pun x update masa mula2 dulu, and i just rely kt mysj je after that…nak bukak website tu pastu mmg x dah la…lupa trus kewujudan ia

Gigih jgk org yg suka cari salah ni…
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 8-1-2022 10:39 AM
Setuju dgn u…iols percaya je dia dh cucuk, and website tu x updated. Even my data and my family p ...

Banyak sungguh masa depa cari salah silap orang...
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Normabaru replied at 8-1-2022 12:26 AM
Teruk ek sistem mysj ni..shopee tu handle sales serentak tiap2 bulan Pon xteruk glitch dia..

Mung ...

tu la rasanya dia termalu dgn sistem website vaksin/mysj sebenarnya yg berterabur, dah berpuluh juta bayar banyak pulak masalahnya takleh handle pengguna yg ramai, kita pn cuak jugak cthla masa nak rentas negeri tiber ada roadblock, dan2 tu jgk mysj buat hal status kat mysj bertukar ke unvaccinated haa mampos kena kompaun walaupon salah app, tunjuk kad vaksin fizikal kang dikatanya yg palsu. dua kali kompaun kena
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
iraizz replied at 8-1-2022 12:53 PM
Banyak sungguh masa depa cari salah silap orang...

Orang yg x pernah amek vaksin covid ni memang agak jakun sikit bila first time tgk mysej kj bertanda "dalam proses" ni sis. X memasal si hitam ni kena cop as antivaksin

Jakun tu bukan merujuk suku sakat orang asli yachhh
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 01:16 PM | Show all posts
MissYouSayang replied at 8-1-2022 12:58 PM
Orang yg x pernah amek vaksin covid ni memang agak jakun sikit bila first time tgk mysej kj bertan ...

berapa lama "dalam proses" tu

1 hari.. 2 minggu.. 1 bulan.. 3 bulan?
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 01:18 PM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 8-1-2022 01:19 PM
bakingsoda replied at 8-1-2022 12:55 PM
tu la rasanya dia termalu dgn sistem website vaksin/mysj sebenarnya yg berterabur, dah berpuluh ju ...

Pak Mail n DeeGee Hicahm elok jer kuar status..

apasal KayJay problem plaks


Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 01:19 PM | Show all posts
iraizz replied at 8-1-2022 12:53 PM
Banyak sungguh masa depa cari salah silap orang...

depa marah sbb KayJay sebut..

dia akan susahkan golongan x vaksin..

so. nak salahkan mereka2 yg korek ni ke

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
pengecatbintang replied at 8-1-2022 01:16 PM
berapa lama "dalam proses" tu

1 hari.. 2 minggu.. 1 bulan.. 3 bulan?

Cmne nak ckp ek. Dia mcm kj punya mysej tu mcm prototype la sebelum aplikasi tu dilancarkan secara umum utk kgunaan org ramai. Kj sendiri ckp dia Org Pertama yg daftar mysej prototype tu kan. So kita faham la nape mysej proto dia tu lama x diupdate. Tp bagus juga la prosafe dan antivax ni 'menegur' aplikasi 70juta yg ternyata hazabb ni. Ramai je org local yg bole buat app lagi gempak dr mysej ni beserta murah.bende ni pernah org diskus since last year lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 7-1-2022 09:47 PM
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1860239574176044&id=100005700576568



Damn. This sure is something.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
MissYouSayang replied at 8-1-2022 01:30 PM
Cmne nak ckp ek. Dia mcm kj punya mysej tu mcm prototype la sebelum aplikasi tu dilancarkan secara ...

Aku x percaya
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol tukar phone no tadi..apps autologout...bila log in semula terus mysejahtra tunjuk iol x vaccinated..appt next week pun hilang..
Acaner tu..tp iol dh ctc helpdesk la...harap2 info masuk balik la by monday
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
mamaneesa replied at 8-1-2022 02:39 AM
Setuju dgn u…iols percaya je dia dh cucuk, and website tu x updated. Even my data and my family p ...

I tak tahu pun kewujudan website tu until lah kecoh2 ni. Dulu pun pergi vaksin walk in je sbb quota tempat kerja. Masa tu masih dlm pertimbangan nk cucuk ke tak, jadi tk register pun So, mmg mysejahtera update lambat lah sbb bukan by appointment dlm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2022 04:58 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 7-1-2022 10:50 PM
The thing is sisturrr dia memang AWARE that dia takde bukti cucok kat MySejahtera sebab tok guru ya ...

Yang cocok beksin kan sis, shedding pun dorang tak kaji apa. Apatah lagi aefi.
Terpinga2 bagi soalan shedding tu apa...aefi??


Benda free berebot2 nak cocok.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 10:24 PM GMT+8 , Processed in 0.087817 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list