CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 15-1-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Semalam puas iols scroll IG Adliza tu, tapi tak larat byk sgt. Nak cari gambar sebelum kurus/free hair. Setakat yg larat scroll hanya jumpa penuh selfies dan agak kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 15-1-2022 05:12 PM
ezypepper replied at 15-1-2022 01:58 PM
Tak sampai 4 bulan lagi. Berangan dia tak leh kalah. Anyone tak nak report illegal activities dia  ...


jgn die buat perangai mcm malaysian yg buat hal kt aussie tu dh la. dlu nk masok aussie takde la payah sesgt. sejak malaysian pn rajin jd pati kt sane, makin ketat nk masok situ. pam ni sll menceceh psl hebatnye us tu mcm kan org malaysia ni tak penah jejak kaki kt situ. awal2 rajin la iols nk dgr sheols membongak.

skrg kerih dh surrender dh kot takmo jd drebar die dh kehulur ke hilir angkut pam merata. penat kot. tp hasil nan hado. dh nk dkt 4 bln ek pam kt sane tp aktiviti die setiap hari teramat membosan kan. tgk jela cep wan. merata atok tu menjelajah. ade je aktiviti atok tu dgn boipren2 die
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-1-2022 02:33 PM
remind me on this kan
enden enden siap mcm nak toreh2 muka sendiri sambil melalak kat publi ...

mase iols tgk tu kesian jugak la bdk tu sbb dpt mak bodoh gile. mak die rase kelakar ke bile anak sendiri low self esteem smpi tak bole terime muke sendiri. bodoh sgt sgt si kepam ni. tah ape kepam ni racun otak anak die mase tu smpi bdk tu meroyan tgh jalan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:20 PM From the mobile phone | Show all posts
tak paham i isu kepam sakit hati sgt dgn wani hanye sbb wani pakai henbeg kepam die? pastu ungkit la segala sampai die lupe bile die susah si wani tu jugak yg tlg die. nk hrp iza. nmpk dr awal iza bab mcm ni tak nampak pn sheols menolong. takat tlg promote biz je la. bodoh tau gadoh psl benda remeh mcm ni. lain la wani tu ugut nk bunuh kau ke. nk bakar kau ke. ugut rampas harta ke. berbaloi gak kau nk gaduh dgn adek kau. eh ade ke harta kepam nk direbut?

wpun i tak suke wani tp dlm byk anak tokmid. wani je yg rela tlg kepam mase kepam susah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:35 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 15-1-2022 05:20 PM
tak paham i isu kepam sakit hati sgt dgn wani hanye sbb wani pakai henbeg kepam die? pastu ungkit la ...

Gaduh sbb gune accessories ko.. Klu gadoh sebab mengatai dgn laki ko sekian berbaloi jua nak gadoh sampai naik kat socmed.. Ni pasai die gune accessories ko pon nak gadoh naik kat socmed... Kepams buat mcm tu nampak ko sebenarnye jenis mcmane kepams oi... Sbb tu org xsuke nk kawan dgn ko... Ade negative aura.. Aura jahat...!
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:44 PM | Show all posts
namieamuro replied at 15-1-2022 05:20 PM
tak paham i isu kepam sakit hati sgt dgn wani hanye sbb wani pakai henbeg kepam die? pastu ungkit la ...

What a sad life these sisters have. I kalo bleh semua my sisters can borrow mine any times but m too far away. My sisters datang sini korang pakai lah apa2, smpi makeup pun i shared. But i marah ler kalo depa nak pakai my anak punya bcos we are all in our golden ages apsal nak pakai baju budak2 in their 20's but handbag kasut ni semua, sila lah pakai but kena lah mintak izin. Maybe in this case budder tak mintak izin n then tayang kat socmed. Adik beradik ni kan mana reti etiquette semua, tu yg kepam gemoks marah kot? Bukan ler nak backup kepam gemoks ni but hello baddah, barang kaka nko si gemoks tu lah. Bodoh piang nya kepam gemoks ni dok merungut dlm socmed. Betul2 sial lah perangai. Hamjad betul. But who knws masa kepam gemoks ni perangai ala2 gypsy maybe barang2 dia she tumpang umah baddah, tu yg kena taram. Pastu depa ni mana ada jumpa2 walau pun senegeri, maybe bcos pandeRmik tu yg kepam gemoks tak pergi tuntut barang2 dia kat umah baddah. They are all siblings frm hell lorr.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:54 PM | Show all posts
Nham22 replied at 15-1-2022 05:35 PM
Gaduh sbb gune accessories ko.. Klu gadoh sebab mengatai dgn laki ko sekian berbaloi jua nak gadoh ...

Depa ni jahat, bodoh, gemoks, self centred, conniving, penipu semua bagi kat depa lah. They jaki with each other n are enemies with each others success n downfall. Unhealthy competition instead of complimenting each others. Dendam kesumat n worse of all exposing their own dirty laundry on socmed. They exhibits the worst traits of blood brothers n sisters n to their kids especially. What a shame n what a let down. Kepam gemoks is so very2 lonely, her only kick was her past which she ulang tayang smpi AJM. I harap pam cepat kawen n shut the fuck lah. U go die lah kepam gemoks
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 15-1-2022 03:30 PM
Then dia up story kata dia amek booster shot kat pharmacy & boleh pilih nak moderna or Pfizer. Dia ...

Terima kasih di atas pencerahan.

Cemana le bole i tersangka dia amek moderna tu ek.

Maafkan kekilafan i pam.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ardilna30 replied at 15-1-2022 02:52 PM
Siapa kata kita x nak report dan tak report..

Memang tunggu waktu je dia ni dan memang betul caka ...

Go sis go. I sokong. I sign petition Kalau ada ahahahhaha….buat report kaw2….kumpul evidence, nak suruh kami jadi tukang screenshot semua pun boleh …..i back you up 200%
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Wani n iza nmpk ramai gak kawan baik. Kepam ni mcm takde.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:44 PM | Show all posts
che-cikL replied at 15-1-2022 05:10 PM
Semalam puas iols scroll IG Adliza tu, tapi tak larat byk sgt. Nak cari gambar sebelum kurus/free ha ...



Nah hadiah utk chuols
Dari gemuk,pastu kurus,now dah bukak tudung and bermini skirt yach

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 15-1-2022 06:14 PM
Wani n iza nmpk ramai gak kawan baik. Kepam ni mcm takde.

Siapa la nak kawan dgn dia? Kawan yang dia kenal pun semua nya downline fake dia, the ones yang kaki kipas CDM CDM bagai….skit2 miss you CDM bla bla bla. Lepas masuk uni terus kahwin, nak kerja pun tak sempat….how nak buat kawan? “Kawan” yang bersepah pun hanya pada i adalah kenalan saja. Bukan kawan sejati susah senang yachhh. Semua tu kaki ampu je.

Oh dia ada la kawan sejati dulu which is ex hubby dia. Padan la muka kepam….buat la enemy along the way masa Ko kaya dulu….tak humble, membongak, sombong and menjengkelkan perangai! Now all alone. Kawan sekolah and uni pun haram. Balik2 batang non halal dia cari.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 15-1-2022 06:44 PM
Nah hadiah utk chuols
Dari gemuk,pastu kurus,now dah bukak tudung and bermini skirt yach

Dia ni kurus ke gemuk ke takde beza, tetap tak cun di mata I. Style village tul…
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 15-1-2022 10:44 AM
Nah hadiah utk chuols
Dari gemuk,pastu kurus,now dah bukak tudung and bermini skirt yach

Adliza hizan ni protege kakpam juga ke? Ni sejenis kak diana (di) blogger tu juga ke? Kak di kan suka mengimbau zaman dia sexy kononnya hot sangat. Padahal........
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:45 AM
Dia ni kurus ke gemuk ke takde beza, tetap tak cun di mata I. Style village tul…

Betul tu. Muka macam rempits je.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:23 PM | Show all posts
epal21 replied at 15-1-2022 07:01 PM
Adliza hizan ni protege kakpam juga ke? Ni sejenis kak diana (di) blogger tu juga ke? Kak di kan s ...

Haah from previous comment(tak ingat sapa),this girl from hai-o juga..
I pun baru je stalk chuols

Heh kak D tu pun sama ,perasan cun..padahall ermmmm
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:59 PM | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:07 AM
Go sis go. I sokong. I sign petition Kalau ada ahahahhaha….buat report kaw2….kumpul evidence, na ...

eh klu buat petition pon bagus juga..

dlm petition boleh letak bukti2 dia menipu tak?

hahahha..

klu ada jgn lupa bg link nnt ramai2 sign up
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:22 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 15-1-2022 06:44 PM
Nah hadiah utk chuols
Dari gemuk,pastu kurus,now dah bukak tudung and bermini skirt yach

Happened to be adik dia ni ex colleague i rupanya.. adlina nama adik dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 15-1-2022 09:02 PM
namieamuro replied at 15-1-2022 05:10 PM
jgn die buat perangai mcm malaysian yg buat hal kt aussie tu dh la. dlu nk masok aussie takde la p ...


U tau la dia ni kan jenis boring. Apa menda tatau. Pi comedy club pun nak merentan tah hapa2. Enjoy the show dah la…byk plak bunyi dia…nak pi tempt lain mana dia tau, balik2 mall mall drugstore sephora. Like tepek make up byk2 will beautify her inner-self plak..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 15-1-2022 07:23 PM
Haah from previous comment(tak ingat sapa),this girl from hai-o juga..
I pun baru je stalk chuols
...

Sapoooo kak D? Ahahahah kepoh nak tau ni. Geng2 haiyokkk ni mmg patut di cerca sehingga jannah je.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 12:13 AM GMT+8 , Processed in 0.081091 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list