CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 16-1-2022 05:16 AM | Show all posts
eyansss replied at 16-1-2022 05:12 AM
masa ni kot ada yang selamba kutuk : apsal tak tepek je pad haio...  kata boleh sembuhkan macam2.. ...

Apa tu pad hai o? Period pad ker?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 16-1-2022 05:30 AM
anony-mous replied at 16-1-2022 03:22 AM
3 kali ganda emma. Definitely tiru emma pulak. Selain seluar tu warna lain, yg lain mmg tiru. Tlg  ...


Your wish is my command…(plus I couldn’t sleep so buat la research ni kejap)…..I present to you the results The resemblance is truly uncanny

P/S : mod I dapat tacang tak?

















Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:20 AM | Show all posts
ezypepper replied at 16-1-2022 04:22 AM
Mak dia tangan pegang btg penunu Bunsen je, mana reti nak masak?!! Bagus la dia buli anak dia …go ...

Actually kan tak baik ler kita ni nak body shaming budak2 p mak dia ya Awlah ya rabbi selalu ckp i made cute babies but enden tu tak cute langsung. Mak dia over claimed sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:23 AM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 16-1-2022 05:20 AM
Actually kan tak baik ler kita ni nak body shaming budak2 p mak dia ya Awlah ya rabbi selalu ckp i ...

Over hyped the claim….hahaaah…
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:24 AM | Show all posts
ezypepper replied at 16-1-2022 05:19 AM
Your wish is my command…(plus I couldn’t sleep so buat la research ni kejap)…..I present to y ...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....OH MY GOD. Oi nitemare i malam ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 16-1-2022 03:52 AM
Pelik kan. Yg bertudung ke x bertudung ni xlawa pon. Dr aen, adzliza , yg cun gila mcm anzalna, iz ...

Sebab dia rasa muka tak lawa la kot agaknya pikir boleh lagi attractive ngan tunjuk rambut, kaki, cleavage. Bila pakai tudung takleh pakai baju ketat, singkat. Sbb muka kurang cun tu yang agaknya nak conpensate ngan rambut kepok2, seksi tak bertempat.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 16-1-2022 05:19 AM
Your wish is my command…(plus I couldn’t sleep so buat la research ni kejap)…..I present to y ...

Barang order VS Barang dapat/sampai
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:28 AM From the mobile phone | Show all posts
oggy replied at 16-1-2022 05:26 AM
Barang order VS Barang dapat/sampai

Biar la barang tu tenggelam masa banjir and tak dapat2 pun Bagus kan dari order dapat T. rex bonsai tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:29 AM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 16-1-2022 05:24 AM
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....OH MY GOD. Oi nitemare i malam ni{:1_530: ...

Hahahahahah I dah nak tido dah. I la nightmare dulu ni kakakkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 16-1-2022 05:11 AM
Aku pun pikir yang sama, tak comel. Lagi pulak aura mak dia dan tok nenek, mak sedara bagai yang e ...

Comel tak comel ni dekat mata parents. Ramai kot i tgk kat fb tu mak2 masukkan anak dlm contest baby comel, i tengok takde la comel mana pun. Tapi pada mata mak dorang mesti anak diala paling tercomel dalam dunia.

Dlm kes kepam ni..mmg kena kecam sbb syok sendiri & tanpa segan silu ngaku anak comel dekat public.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by chilly at 16-1-2022 05:34 AM
surioo replied at 16-1-2022 05:16 AM
Apa tu pad hai o? Period pad ker?


Iye sis. Bio Seleza namanya. Motip hengat nama pad propa Hai-O ni. Kalau tampal kat meter rumah boleh jimatkan penggunaan elektrik katanya. Konpius kejap pad ni nak kena tampal kat spenda ke kena tepek kat meter.

Tampal kat dahi abang jakpa kepam ni mesti auto terbukak segala hijab. Mesti kemurungan bila sedar dalam alam nyata. Tiberrrr
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:36 AM | Show all posts
chilly replied at 16-1-2022 05:33 AM
Iye sis. Bio Seleza namanya. Motip hengat nama pad propa Hai-O ni. Kalau tampal kat meter rumah bo ...

U mean it is seriously period pad that can do all these? Euw...gross
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:36 AM From the mobile phone | Show all posts
plja2117 replied at 16-1-2022 05:25 AM
Sebab dia rasa muka tak lawa la kot agaknya pikir boleh lagi attractive ngan tunjuk rambut, kaki,  ...

Dulu pakai tudung pon baju melekat sendat padat. Konpiden tinggi minah ni. Sian baju tu.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Awat la I nengok Nasi minyak dia…bawang potong gedabak2 eh? Aku ni tak la reti nak masak sangat Tapi kalau setakat baca Resipi, tak la bangang besau…ada la finesse skit kat dapur.

And her English omg….jadah apa dia cuba ckp ni??





Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:37 AM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 16-1-2022 05:36 AM
U mean it is seriously period pad that can do all these? Euw...gross

Haah. Itu pon ada yang pecaya.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:38 AM | Show all posts
ezypepper replied at 16-1-2022 05:29 AM
Hahahahahah I dah nak tido dah. I la nightmare dulu ni kakakkk

It's 37mins past 9pm now. I tengah tengok repeat masterchef australia. Dah g tidor lah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:39 AM From the mobile phone | Show all posts
chilly replied at 16-1-2022 05:37 AM
Haah. Itu pon ada yang pecaya.

Bodoh nya. I tak pernah nak ambik tau benefits natang tu. Laboratory mana la depa buat scientific discovery pad leh letak kat meter kurang kang electricity readings ni. Bungkus la TNB Kalau benda tu betul jadi…..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 06:17 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 16-1-2022 05:19 AM
Your wish is my command…(plus I couldn’t sleep so buat la research ni kejap)…..I present to y ...

Nasib dh bangun.. Kalau x, x boleh tido I, sisturrr..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 07:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha..OMG.....kepam takde identity langsung
..semua dia nak ikut orang lain walaupun badan dia lain size.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 16-1-2022 05:37 AM
Awat la I nengok Nasi minyak dia…bawang potong gedabak2 eh? Aku ni tak la reti nak masak sangat Tap ...

Ni dah siap msk belum ni..mcm mentah lg ni. Nak bg gebu nasi basmathi tu..rendam dulu sat..

Rajin dia msk....dulu selalu tunjuk mkn kat restoran..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

24-5-2022 01:58 AM GMT+8 , Processed in 0.087515 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list