CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 16-1-2022 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 02:10 PM
Ye ke? Bila tu? Dia ni pun sesuatu gak perangai mcm anak budderrr. So slow sorang hyper…and paren ...

Budak tu marah2 dan tak suka muka kulit dia. Dia nak kulit putih mcm mat saleh tu. Dia ckp dia org london knp kulit gelap, so dia tak puas hati. Taktau apa kakpam dah feed otak budak tu sampai mcm takmau jadi melayu, kakpam buat cekodok pisang bagitau tu malay food dia eww kan nak muntah. Tak suka malay food katanya. Padahal maknya tu yg tak reti msk
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
spunk3d replied at 15-1-2022 05:55 PM
Terima kasih di atas pencerahan.

Cemana le bole i tersangka dia amek moderna tu ek.

Most welcome sis

Citer dia camni,
B4 kuin ambik booster, dia ada igs her appoinment card. I cecepat skip igs tu so tak baca apa yg tulis pada kad. But I think sis baca kat kad tu kot tulis moderna

Then after she got her jab dia up story as what I wrote in my reply tu

Gigih kan haku dok ngapal benda tak pekdah gini
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
ohmyvitamin replied at 15-1-2022 08:38 PM
kami start follow 3 sisturs ni dari jaman diorg suka pergi makeover2 dan feeling2 beautiful. masa  ...

Iza mmg paling cantik antara 3 tu. Kakpam nampak mcm kakak sulung, muka terpaling Lanchang.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 15-1-2022 10:34 PM
I really tak paham these 3 sisters. Kalau masa kecik tu nak bergaduh2 tak bercakap dengki mendengki  ...

I am so sorry for your lost kaka.. sedih iols mlm2 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:14 PM
I rasa kepam pun nak feeling dia macam Emma ni la walaupun rupa kepam dah macam tukun bawah Dasar la ...

Kiri: Emma
Kanan: Granma
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 01:12 AM | Show all posts
theotherfriend replied at 16-1-2022 12:48 AM
I am so sorry for your lost kaka.. sedih iols mlm2 ni...

Thank you friend, really appreciate it..huhu.. tapi I dah delete the post, rasa terlebih sharing pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:22 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:14 PM
I rasa kepam pun nak feeling dia macam Emma ni la walaupun rupa kepam dah macam tukun bawah Dasar la ...

3 kali ganda emma. Definitely tiru emma pulak. Selain seluar tu warna lain, yg lain mmg tiru. Tlg cari lg n comparekan
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:35 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 09:06 PM
Nape speechless? Ada kah Sebab dia ada pinggang? Hhahahaha

I rasa she speechless sbb x lawa? Tp budder selalu perasan dia lawa dari dlu
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:41 AM From the mobile phone | Show all posts
epal21 replied at 15-1-2022 07:02 PM
Betul tu. Muka macam rempits je.

Haah she have muka rempits. Dia pakai tudung lawa sikit, tp mmg xnmpk mcm 42 la sejak kurus
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:43 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 02:02 PM
Hashtag “I made cute babies”!

Kesian la mak ko ni endennnn, menipu kau cakap kau cute!

Mcm muka jebat jayden skrg bila org ckp jebat tu cute, i mcm errrrr
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:48 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-1-2022 02:33 PM
remind me on this kan
enden enden siap mcm nak toreh2 muka sendiri sambil melalak kat publi ...

Tp muka enden tu copy mak 100%. Maksudnya enden secara x lgsg ckp muka mak dia hodoh & rasa nk toreh jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:52 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 15-1-2022 05:04 PM
Dia guna reason mental health kot-ala ala draensaari..Gigih semua yg bukak tudung ni kaler rambut  ...

Pelik kan. Yg bertudung ke x bertudung ni xlawa pon. Dr aen, adzliza , yg cun gila mcm anzalna, izara, bertudung dah. Klau i lawa mcm anzalna n izara tu mmg susah jugak la nk berubah pakai tudung . Tp ni yg muka so-so pegi bukak. For what? Lain la x bertudung hotness double
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 03:56 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:46 AM
Oh dah tua bangka ada hati nak tulis “no clubs for us”! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH Ada hati nak bg ...

Klau i masuk jah club2 tu dah ada dkt sana kan? mesti she terpaksa ikut abg jakpar she yg x suka masuk club. Ikut napsu dia tu confirm masuk punya
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:04 AM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 15-1-2022 08:31 AM
Si badder pun bongok gak, kalau dah batak brand, bekas kepam pun ko belasah asal boleh show off.

Budder ni jenis x mampu actually tp tetap xnk kalah menunjuk branded. I mmg xde soft spot dkt sheol. Sorry
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:22 AM From the mobile phone | Show all posts
-Suri- replied at 16-1-2022 12:07 AM
Budak tu marah2 dan tak suka muka kulit dia. Dia nak kulit putih mcm mat saleh tu. Dia ckp dia org ...

Mak dia tangan pegang btg penunu Bunsen je, mana reti nak masak?!! Bagus la dia buli anak dia …good job kepam! Sampai saiko otak dak tu and tan terima yang enden enden tu memang kulit gelap. In fact anak2 kepam ni semua kulit kusam je semua nya. Ikut genetic sapa la ya? Moyang Pakistan ke hapa? Paki terang2 kaler kulit gak….ikut ex hubby ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:27 AM From the mobile phone | Show all posts
MarryPottet replied at 16-1-2022 12:13 AM
Most welcome sis

Citer dia camni,

Kepam cakap a day before ambik booster tu kat IGS  yang dia nak Moderna. Tapi hari kejadian, dia show kat IGS jugak card tulis Pfizer tu. She mentioned leh pilih booster kat sana. So y’all semua tak salah dengar or baca. Kepam yang cakap lidah gulung gulung merepek sampai lupa apa dia ckp dengan apa dia buat tu, tak synchronize …/
Standard la kepam, ratu propa…
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 04:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 16-1-2022 01:12 AM
Thank you friend, really appreciate it..huhu.. tapi I dah delete the post, rasa terlebih sharing p ...

Alaaaaa why? Baru nak recall balik
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:11 AM | Show all posts
anony-mous replied at 16-1-2022 03:43 AM
Mcm muka jebat jayden  skrg bila org ckp jebat tu cute, i mcm errrrr

Aku pun pikir yang sama, tak comel. Lagi pulak aura mak dia dan tok nenek, mak sedara bagai yang evil. Lagi lah bertambah2 tak comel

Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:12 AM | Show all posts
matagua replied at 15-1-2022 04:02 PM
budak yang sama jugak jatuh katil ke apa masa kepam ngan jali bawak budak2 gi obersea dulu.. i ing ...

masa ni kot ada yang selamba kutuk : apsal tak tepek je pad haio...  kata boleh sembuhkan macam2...  hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 05:16 AM | Show all posts
eyansss replied at 16-1-2022 05:12 AM
masa ni kot ada yang selamba kutuk : apsal tak tepek je pad haio...  kata boleh sembuhkan macam2.. ...

Apa tu pad hai o? Period pad ker?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 11:24 PM GMT+8 , Processed in 0.095841 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list