CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 15-1-2022 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa kepam pun nak feeling dia macam Emma ni la walaupun rupa kepam dah macam tukun bawah Dasar laut…byk betul nengok baju Emma ni pakai and kepam pun beriya nak dress up lebih kurang. Tak sedar badan dah barai…

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:14 PM | Show all posts
missyL replied at 15-1-2022 09:28 PM
Btol la u.
Sbb x mintak izin.

Dendam n amarah totap berbuku dihati. Marah kat jali menjalang smpi today dari kl, spore, dubai, london, paris n now la. Kepam gemoks mendonia p marah adik pakai kasut n enbeg designer sheols takkan padam smpi bebila. Dia kan sampah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
hellomynameis replied at 15-1-2022 10:05 PM
Um. Muka Kampung la. Even now pun Kepam muka Kampung, no matter berapa banyak filter dia tepek sek ...

Kita walaupun dari kampung tetap rupa cosmopolitan kan kan kan ahaahhahah….guna 1 lapis filter pun dah boom! Cuba Kalau guna berlapis2 filter, terus naik standard Hollywood celebrities …..cehhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
AnnaMarrytta replied at 15-1-2022 08:22 PM
Happened to be adik dia ni ex colleague i rupanya.. adlina nama adik dia

Adlina ni yg sekarang jadi ps kan? She's way more prettier than her sister adliza ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:34 PM | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:16 PM
Kita walaupun dari kampung tetap rupa cosmopolitan kan kan kan ahaahhahah….guna 1 lapis filter pu ...

I sumpah tak pakai filter n langsung tak makeup. Lipstick, eyeliner, brush my brow n little bit rouge on my cheeks, no foundation or powder, compact ker apa, sungguh bareface but hands on my heart i rasa i lagi lawa kot maaf lah terpaksa puji diri sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:34 PM | Show all posts
Edited by Queen_DB at 16-1-2022 12:50 AM

Sorry, deleted.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ezypepper at 15-1-2022 10:52 PM
surioo replied at 15-1-2022 10:34 PM
I sumpah tak pakai filter n langsung tak makeup. Lipstick, eyeliner, brush my brow n little bit ro ...


Well, you’ve aged gracefully Kak. And that’s even better than having a war paint on your face. Unlike kepam, tenyeh la make up, letak la filter sampai langit ke 7x tetap muka desa….dah la dia gemuk, tak Lawa…worst of all, no personality! She’s so boring as porridge …
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Selimutputeh at 15-1-2022 11:23 PM

My sister dpt tau i beli barang secara ansuran pun dia senyap2 pm seller dan bayarkan. Haa gitu pam style kakak yg kaya. Bukannya adik pakai barang senyap2 pun nak heboh kat ig. Pprt betul perangai org kaya jadian ni… kaya ke tak sebenarnya ni?

Lgi satu mak bapak kau org kg lanchang  ulu sangat ke yg nak sibuk carikkan maid tu? Dorang lagi berduit dari kau. Acah2 nak bgtau konon kau letak anak kat mak bapak kau pastu kau carikan maid la kan.. euwww tu pun nak bgtau. Sengkeknya lahai dato datin takde maid ye
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Selimutputeh replied at 15-1-2022 10:47 PM
My sister dpt tau i beli barang secara anauran pun dia senyap2 pm seller dan bayarkan. Haa gitu pam  ...

Cc: KEPAM HAMIS & BUDDEHHHHHH BOYAK


Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:20 PM | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:43 PM
Well, you’ve aged gracefully Kak. And that’s even better than having a war paint on your face. U ...

Koyak my granny panty tau. I think last i beli foundation about 10yrs ago kot so i memang bare face 100%. I pakai pakai skincare n moisturiser saja but daha LAMA tak pakai foundation segala lagi lah berwar paint bagai. Kepam ni she tak confidence with her look tu yg berkati2 filter dgn mcm2 fake dia pasang kat muka n body. Low self esteem betul
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:21 PM | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 10:57 PM
Cc: KEPAM HAMIS & BUDDEHHHHHH BOYAK

Kepam gemoks mcm2 kena kutuk sumpah sEranah kat sini, harus dia bunoh diri or suffer depression. How can someone just ignore n in denial mcm kepam gemoks ni goes through her life yer
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:26 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 15-1-2022 11:21 PM
Kepam gemoks mcm2 kena kutuk sumpah sEranah kat sini, harus dia bunoh diri or suffer depression. H ...

Dia sejenis muka tembok tak reti malu mmg camni la sis. Allah dah tarik perasaan malu dia dan buka segala aib dia
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:33 PM | Show all posts
namieamuro replied at 15-1-2022 05:14 PM
mase iols tgk tu kesian jugak la bdk tu sbb dpt mak bodoh gile. mak die rase kelakar ke bile anak  ...

anak dia menangis pasal muka x cantik pun dia up kan....well..korang ingat x dulu kepam pernah record video anak dia kedua tu kencing tepi jalan d luar pintu keta bmw dia..? time tu dia dah ambil budak tu n minta stop tepi nak kencing..dia p rakam ye siap ada suara anak dia toleh blakang merayu "mama jgn la rakam mama" ..after that kepam ketawakan je...pastu kalau nak simpan sendiri buat kenangan ok la..tp ni dia up kat ig...sian budak tu d malukan d ig...stupid hanis kann
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by owhgee at 15-1-2022 11:40 PM

Throwback 11 thn lepas.




This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:51 PM | Show all posts
owhgee replied at 15-1-2022 11:37 PM
Throwback 11 thn lepas.

Sapokan mokcik2 ni sambil ku pandang n tengok diri ku sendiri atas bawah n depan cermin besor. Tua sebelum waktu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-1-2022 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 15-1-2022 11:51 PM
Sapokan mokcik2 ni sambil ku pandang n tengok diri ku sendiri atas bawah n depan cermin besor. Tua ...

Belah kiri ofcoz la kak kepam. Yg kanan tuh adliza tuh yg dibualkan di atas2.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:52 PM | Show all posts
Selimutputeh replied at 15-1-2022 11:26 PM
Dia sejenis muka tembok tak reti malu mmg camni la sis. Allah dah tarik perasaan malu dia dan buka ...

Urat malu dia dah putus, in denial, degil nak mampus n selalu nak justified diri tu betul. Tak bleh ditolong lagi
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:55 PM | Show all posts
owhgee replied at 15-1-2022 11:51 PM
Belah kiri ofcoz la kak kepam. Yg kanan tuh adliza tuh yg dibualkan di atas2.

Why oh why? No wonder lah they all out now. Ugly before n pugly now, however they tried hard.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 12:12 PM
Oh you’re lonely ya kepam? Booo hoooo pity you. Minyak cap kapak tinggal kat Vegas pun nak letak IG ...

Hahahaha, tergelak baca doa u tu sis
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2022 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 15-1-2022 02:06 PM
Budak yg sama threw tantrums kat tengah jalan kat London sebab tak puas hati dgn muka sendiri... K ...

I igt kes dia tantrum sbb muka dan kulit dia tu. Kesian enden
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-5-2022 04:56 AM GMT+8 , Processed in 0.079655 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list