CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 15-1-2022 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Weiiiiiii sape yg dok komen kat IG kepams kTe muka both kepams n jekpar on sama
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:29 PM | Show all posts
plja2117 replied at 14-1-2022 01:03 AM
Lebih dari 80kg kot..ni masa dia 85kg pun mcm lagi kurus. Nampak besar sbb pakai puff jacket. Dia  ...

yg gmbr kepam 60 kg tu time dia kuat pergi gym..

bukan sbb bcuz..

now body dah 90kg..

dah tak de bentuk langsung..

mcm kotak empat segi

lagi gemok dr masa bertudung 85kg tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 15-1-2022 05:44 PM
What a sad life these sisters have. I kalo bleh semua my sisters can borrow mine any times but m t ...

kami start follow 3 sisturs ni dari jaman diorg suka pergi makeover2 dan feeling2 beautiful. masa tu kita miskin, cuma tengok je anak2 orka mcmni. now alot has changed. sisturs pun berantakan hmm.

try upload photos

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 15-1-2022 07:23 PM
Haah from previous comment(tak ingat sapa),this girl from hai-o juga..
I pun baru je stalk chuols
...

Apa insta kak d tu uols. Bole share. Dulu rajin la juga baca blog dia tp kdg2 nyampah juga. Dia je la yg plg cool nya. Dulu la.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ohmyvitamin replied at 15-1-2022 08:38 PM
kami start follow 3 sisturs ni dari jaman diorg suka pergi makeover2 dan feeling2 beautiful. masa  ...

Speechless tengok muka badah.

Antara 3 ni iza ni plg lawa la

Kepam mcm anak sulung plak

But im still speechless tengok muka badah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
ohmyvitamin replied at 15-1-2022 08:38 PM
kami start follow 3 sisturs ni dari jaman diorg suka pergi makeover2 dan feeling2 beautiful. masa  ...

Iza muka plain Tapi ada la skit commercial…2 ketul badak boyak tu, sungguh desa looking. Padan la pakai apa pun mahal x jadi hapa….now, sekor badak tetap berbaju pokodot never change style, akak plak dah jadi makhayam purba tak sedar diri …Bagus ah…
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
spunk3d replied at 15-1-2022 08:42 PM
Speechless tengok muka badah.

Antara 3 ni iza ni plg lawa la

Nape speechless? Ada kah Sebab dia ada pinggang? Hhahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 09:06 PM
Nape speechless? Ada kah Sebab dia ada pinggang? Hhahahaha

Sebab dari dulu dia tak cantik dan berwajah jantan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ohmyvitamin replied at 15-1-2022 08:38 PM
kami start follow 3 sisturs ni dari jaman diorg suka pergi makeover2 dan feeling2 beautiful. masa  ...

Kurus yach badder
Kepam mmg nmpk paling tua..

Skang tgh meroyan kutuk badder kan haha
Pinjam beg kasut x bgthu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Cookingholic replied at 15-1-2022 03:30 PM
Budak tu ckp nak kulit mcm org putih. Kanak2 (apatah anak kepam masa tu 5 or 6 tahun) takkan rasa  ...


Mungkin Kak Pam cerita kat budak tu lelaki melayu hodoh, lelaki melayu pemalas, semua yang buruk2 pasal lelaki melayu. Lepas tu dok bawak balik mat black, omputih, terus budak tu benci jadi melayu. Kesian awak dik
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 15-1-2022 05:20 PM
tak paham i isu kepam sakit hati sgt dgn wani hanye sbb wani pakai henbeg kepam die? pastu ungkit la ...

Kan.
Si badder jgk dok mengepos barang tok kakak nye yg reside kt landen dulu2

Igt lah kebaikn die jgk
Bkn luak pn Pinjam beg n kasut.
Mmg adik beradik ni x diajar berkongsi ke..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
surioo replied at 15-1-2022 05:44 PM
What a sad life these sisters have. I kalo bleh semua my sisters can borrow mine any times but m t ...

Btol la u.
Sbb x mintak izin.

Tp kan after that baik lg kan.
X reti sgt timeline dieorg nie hahaha.
Kejap gadoh kejap Pinjam duit adik
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 08:23 PM
U tau la dia ni kan jenis boring. Apa menda tatau. Pi comedy club pun nak merentan tah hapa2. Enjo ...

Overdress kakpam g comedy club.
Pastu perut xleh nk conceal dah. Cm preggy.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 15-1-2022 02:33 PM
remind me on this kan
enden enden siap mcm nak toreh2 muka sendiri sambil melalak kat publi ...

Kesian nye enden..
Yela mak pn muka filter kt hp
Bdk2 smpi jadi cmtu.

Haih. Nsb bek g LA enden x ikut dah
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 15-1-2022 06:44 PM
Nah hadiah utk chuols
Dari gemuk,pastu kurus,now dah bukak tudung and bermini skirt yach

eww je makcik ni.. dah kurus bajet cun ke, tapi muka tetap tak lawa langsung ye. umur dah 42, anak ko pon bertudung tetiba midlife crisis pakai short skirt
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
ohmyvitamin replied at 15-1-2022 08:38 PM
kami start follow 3 sisturs ni dari jaman diorg suka pergi makeover2 dan feeling2 beautiful. masa  ...

Iza nampak lawa masa ni, zaman kurus. Skarang dia berisi muka sebijik wani.

Iols start baca blog iza dulu masa tu dia femes jap lepas wedding dia. Kiranya masa tu macam wahhhh wedding anak orka ni gempak jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
spunk3d replied at 15-1-2022 09:07 PM
Sebab dari dulu dia tak cantik dan berwajah jantan

Yeah her features are very manly. Ke depan plak gigi, harap duit business masyukkk tu pi la buat gigi.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
ohmyvitamin replied at 15-1-2022 07:38 AM
kami start follow 3 sisturs ni dari jaman diorg suka pergi makeover2 dan feeling2 beautiful. masa  ...

Um. Muka Kampung la. Even now pun Kepam muka Kampung, no matter berapa banyak filter dia tepek sekali pun, still muka Kampung. I tak tau mcm mana nak explain, dia tak de rupa for someone yang wants to be in the limelight.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 15-1-2022 06:44 PM
Nah hadiah utk chuols
Dari gemuk,pastu kurus,now dah bukak tudung and bermini skirt yach

Ooo... Tq tq dear...

Nampak macam manusia lain ya ... No wonder lah dia punya tayang tu...

She nampak obsess dgn herself. I kena puji, giginya cantik, dan dia nampak manis orgnya.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 10:11 PM | Show all posts
ohmyvitamin replied at 15-1-2022 08:38 PM
kami start follow 3 sisturs ni dari jaman diorg suka pergi makeover2 dan feeling2 beautiful. masa  ...

Iza paling lawa lah dlm 3 beradik ni. Kepam gemoks masa ni pun nampak tua. How old were she then?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 03:54 AM GMT+8 , Processed in 0.073979 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list