CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 15-1-2022 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
immaryjane replied at 15-1-2022 01:59 PM
Dah tak mampu pakai young living ke? Dulu kemain swap mnyak cap kapak ke YL.
Sebab ade forummer so ...


Jangan, kang dia pi drug store beli essential oils diffusers segala mcm jenis utk just to prove to us that she’s capable of buying exorbitant expensive stuffs. You nengok la, ada tu nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 02:02 PM
Hashtag “I made cute babies”!

Kesian la mak ko ni endennnn, menipu kau cakap kau cute!

Budak yg sama threw tantrums kat tengah jalan kat London sebab tak puas hati dgn muka sendiri... Kesian betul.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 15-1-2022 02:06 PM
Budak yg sama threw tantrums kat tengah jalan kat London sebab tak puas hati dgn muka sendiri... K ...

Ye ke? Bila tu? Dia ni pun sesuatu gak perangai mcm anak budderrr. So slow sorang hyper…and parents tak de ambik kisah pun.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:10 PM | Show all posts
miracle_forever replied at 15-1-2022 01:16 PM
i rasa sheols dengki dek budder punya bisnes maju.. so saje je cari pasal nak malukan dek budder

dasar hati busuk adik beradik. heran aku ada kakak mcm ni.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:12 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 12:47 PM
Berat 60kg pun dah kira on the obese side Kalau ikut height ayam serama kuda padi midget bonsai le ...

Bukan dia pernah ngaku tinggi dia 162 ke sis? Sapa ntah purcaya. Ngok betul seekor gundu tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 01:55 PM
Too many loopholes and too many ambiguous moves. Now ada hati nak drive plak kat sana? Porrraaaahh ...

Nk eksen la drv kete sewa kehulur kehilir cr pakwe kaya sbb dh kne dump dgn blekper onn kan.
Xpun dh bosan dduk dungeon nk hire blekper onn xfree manjanggg
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 15-1-2022 02:06 PM
Budak yg sama threw tantrums kat tengah jalan kat London sebab tak puas hati dgn muka sendiri... K ...

remind me on this kan
enden enden siap mcm nak toreh2 muka sendiri sambil melalak kat public sbb benci tgk muka sendiri
ye le..selama ni tgk muka org lain putih lawa je
skali tgk cermin, meraungggg
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:35 PM From the mobile phone | Show all posts
hereforthetea replied at 15-1-2022 09:03 AM
Hahaha berdesing ayat last tu. Tak ukur baju di badan sendiri ahahahah.

I baca balik apa yang I taip..

Baru I perasan I punya marah macam marah kat forumer marigold90 pulak. Hahahaha. Sorry marigold, i tuju kat Pam Gemok..

Utk tak OT, memang betol kan hereforthetea yang Kepam ni tak ukur baju kat badan sendiri. Itu yang semua baju dia mintak nak larikan diri..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
lama tak masuk bod ni...hilang depress i baca sini semoga depress i beralih ke kakpam
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 02:04 PM
Jangan, kang dia pi drug store beli essential oils diffusers segala mcm jenis utk just to prove to ...

Haha lps da beli kang dia open order sapa nk kirim post ke mesia hahhaha ngok betoi la.pam ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 01:58 PM
Tak sampai 4 bulan lagi. Berangan dia tak leh kalah. Anyone tak nak report illegal activities dia  ...

Siapa kata kita x nak report dan tak report..

Memang tunggu waktu je dia ni dan memang betul cakap u, pasal orang macam dia ni lah akan menyebabkan orang lain yang dari Malaysia akan jadi lebih susah untuk dapat visa…

Yes, i pun tak sabar bila dia punya nama kena blacklist untuk masuk ke US bila dia keluar dari US..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:14 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 15-1-2022 01:55 PM
Kepam ni, gaya tanya dekat stories pasal maid macam bertahun dah duduk amerika. Kakpam baru duduk  ...

Meluat kan.....bayangkan kalau bertahun dok overseas...agaknya dia gigih  terus lupa cakap  melayu
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by spunk3d at 15-1-2022 03:23 PM
friedfishsoup replied at 15-1-2022 01:57 PM
Dia mmg amik Pfizer..


Tu hari dia tunjuk vaccine card dia. Tulis moderna (booster) kaka
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Haa tu bam keris dah bagi driver's handbook could mean that dia dah nak surrender jawatan dia sebagai driver cum photographer cum tour guide cum porter cum teman lelaki upahan kuin

Tapi sebelum dia boleh benarkan kuin living & driving on her own, dia ambik tanggungjawab utk pastikan kuin perbaiki skill memandu beliau demi keselamatan pengguna jalanraya yg lain
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
spunk3d replied at 15-1-2022 03:20 PM
Tu hari dia tunjuk vaccine card dia. Tulis moderna (booster) kaka

Then dia up story kata dia amek booster shot kat pharmacy & boleh pilih nak moderna or Pfizer. Dia pilih pfizer kater nyehhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 02:10 PM
Ye ke? Bila tu? Dia ni pun sesuatu gak perangai mcm anak budderrr. So slow sorang hyper…and paren ...

Budak tu ckp nak kulit mcm org putih. Kanak2 (apatah anak kepam masa tu 5 or 6 tahun) takkan rasa self-conscious sampai ke tahap tu melainkan ada la adult yg merosakkan pemikiran dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:02 PM | Show all posts
ezypepper replied at 15-1-2022 02:10 PM
Ye ke? Bila tu? Dia ni pun sesuatu gak perangai mcm anak budderrr. So slow sorang hyper…and paren ...

budak yang sama jugak jatuh katil ke apa masa kepam ngan jali bawak budak2 gi obersea dulu.. i ingat depa bawak gi spital sbb endenenden jatuh terhentak kepala. correct me if i'm wrong. ingat2 lupa..yelah macam sejarah kepam nak kena ingat... hidup dia full of drama
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 15-1-2022 01:18 PM
Buat apa tanya followers kat IG pasal maid. Tu lah, elok ada adik beradik dibawak bergaduh. Patutnya ...

takpun mmg tok mid suruh kakpam cari maid utk anak2 dia.. amboi diaaaaa dah campak enden enden kat rumah tok mid, suruh mengasuh budak tu pulak..

btw,xsilap si wolf tu macam duduk dgn tok mid jugak.. so takde maid ke rumah tok mid. wolf ada newborn baby kan baru2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 04:41 PM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 15-1-2022 10:54 AM
I tengok pic Adliza tu time gemok.
Memang gemok and totally different from now..
Dulu so acik2 den ...

Husband die boleh ikutkan aje...die nak free hair... Helok2x bertudung g buka.. Ko bukan retis... Dh kurus beriya2x pakai ketat2x... Ape punye suami daa
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 05:04 PM | Show all posts
Nham22 replied at 15-1-2022 04:41 PM
Husband die boleh ikutkan aje...die nak free hair... Helok2x bertudung g buka.. Ko bukan retis...  ...

Dia guna reason mental health kot-ala ala draensaari..Gigih semua yg bukak tudung ni kaler rambut blonde terus




Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

17-5-2022 04:57 PM GMT+8 , Processed in 0.094359 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list