CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 14-1-2022 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
berapa hari lagi before visa kepam nie tamat?? mcm dah nk kena dump dgn keris

tak sabar tggu next episode
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:11 AM | Show all posts
Wakefield replied at 14-1-2022 11:28 PM
Nampak mcm sama tp satu paras betis, satu paras paha.

Sebab body makin gemuk kot tu yang tersingkap ke atas..haha. Ke mmg sengaja disingkap..
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 12:14 AM | Show all posts
zidane2011 replied at 14-1-2022 11:41 PM
Yg gambar kiri tu dia spend the night with a guy jugak kan? Ada satu gambar dia atas katil dgn sor ...

Tak perasan pulak.. kebetulan iolss tgh nak khatamkankan thread 19 ke kalau tak salah, terjumpa gambar ni.

Gigih kan iolss..haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 02:40 AM From the mobile phone | Show all posts
ezypepper replied at 14-1-2022 11:12 AM
Bayang Grand Canyon pun tak nampak…..sanggup ke kepam nak bayar tour sampai satu kepala 3k? Setak ...

Tak ada duit kan, mana nak mampu bayar heli to Grand Canyon tour. Nak menipu orang untuk raise dia punya fund ke Vegas, orang dah tau MO dia.. Tapi sebab nak acah2 tunjuk kaya and nak provekan acik forum salah sebab acik forum cakap, kita kat US or datang US, pergi explore this Uncle Sam country..

So dia pun umpan lah Keris ajak p Vegas.. Mesti Keris bengkek gila juga maybe sebab ingat dapat lah relax, pure vacation. Last last kena jadi free photographer untuk ambil gambar pampers kepam..

Dia sempat happy bila naik Limo and makan je. Lepas tu, masam gilaaaa and terpancar dari muka dia..

Yang tentang si kepam independent lady, dont need a man, we all know dia punya bullshi*.. sebab sampai sudah pun masih mencari batang yang tak boleh dihalalkan
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 03:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Galgadot22 replied at 13-1-2022 11:13 PM
Jenguk page sasha tu dah mcm tengok page porn. Gila selamba minah ni

Mcm ig pondan pun ada.

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Kepam bagi statement people go to Vegas to get drunk but she and keris tak pi club pun. As a Muslim yang pung pang tahajjud etc, you dont even have to make that statement. Also, people go to Vegas to gamble! Aiyo! You tak pi club in vegas sebab tak mampu bayar cover charge kot. Nak masuk free, tak cukup hot. Kah kah kah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
hagrid replied at 14-1-2022 06:32 PM
I baru stalk gambar dia time bertudung,then baru searh ig..
Ya ampun..berangan nya Adliza ni..inga ...

U jumpa tak gmbr adliza gemok  ?  Style acik2 sgt ,sajak dgn cdm haiyok dia masa tu. Ni cite 2009 lah.

Kak pam ni kalau kuruih, i dpt rasakan dia punya perasan.

Alangkan tebal laksana 6 jilid kamusdewan pon, kak pam punya keyakinan melangit feeling2 sheols terpaling lawa dlm alam semesta
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 06:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia up lg pasal wani guna kasut dior n chloe dia.. Hbeg mahal dia. Bodohnya kakak ni. Mmg kalau jadi apa2 xde org nak tolong kau dah pam. Pastu dok share mufti menk punya quote yg izara share siap tag izara. Eyewww.. Tak sama keadaan ko ngan izara. I tak judge pun org xttp aurat. Tp kalau pkai baju smpai nak terkeluar puting. Apoo? Azah aziz wife prof ungku aziz smpai ke tua xpkai tudung. Tp tgk pemakaian dia cemana? Even tok pidah aziz pun. Bukannya ko pkai mcm pelacxx n suruh org tak pandAng rendah pada kau
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nadiabella at 15-1-2022 07:08 AM

Menyampahnya baca posting kepam yg dia repost from izara aishah. Oooi...makcik!!!...izara dari free hair to hijabi...yg kau terbalik...lepas tu ada hati nak tayang yg apa kau buat tu sekarang nak tunggu hidayah untuk berubah. Bukan ke dulu kau dah berhijab. Kau nak free hair, nak dedah sana sini kau nya pasal...tapi kau terang2 buat nak tarik attention dgn tek busuk kau. Kau dah tarik ornag unyuk mengata. Jgn keluarkan dahlil kau dapat pahala sebab umpatan kita. Kau yg mulakan...kau pon start rolling dosa. Phooiii....
Kau tak malu ke bukak pekung yg adik kau curi barang kau.....nak ajer aku comment...memang bagus wani buat gitu...it shows barang2 yg kau rasa investment tu actually tak berharga pon. Hahaahaa.

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
hereforthetea replied at 15-1-2022 06:29 AM
Kepam bagi statement people go to Vegas to get drunk but she and keris tak pi club pun. As a Muslim  ...

Exactly nak cover lah tu yg dia takde duit...kalau i cam kepam....byk lagi aktiviti kat sana boleh buat...pergilah hiking...walaupun kena keluar belanja tapi tak lah beribu3... tak yah lah nak tayang tidur kat hotel kat vegas.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 15-1-2022 06:47 AM
Dia up lg pasal wani guna kasut dior n chloe dia.. Hbeg mahal dia. Bodohnya kakak ni. Mmg kalau jadi ...

Aku rasa dia ni meroyan sbb lps balik LV bamkeris dah chow x layan dia hahaha
So lps ni nak.tabur ape lg kat keris tu nk bagi dia spend time ngan ko pam?? Sedihnya hidup ko niiii
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah pakai seksa tak hengat (bukan seksi tau tapi SEKSA mata weolss yg tengok ni) pastu nak up quote tak baik judge bagai.

Siapa yg mengata tu Pam? Sebab irl ko macam takde kawan pun. So sebenarnya nak kata kat forummers la kan.

Nampak sangat baca forum ni. Bajet forummers puji sekali berbakul kena kecam
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:16 AM From the mobile phone | Show all posts
suzilah replied at 15-1-2022 07:12 AM
Aku rasa dia ni meroyan sbb lps balik LV bamkeris dah chow x layan dia hahaha
So lps ni nak.tabur  ...

High possibility gak tu. Sebab muka keris menyampah sangat macam cannot go dah lg
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Queen_DB replied at 14-1-2022 10:54 PM
Baju recycled jugak ke kak pam?

Dulu curvy la jgk (sikit)
Skrg hazabedah sgt
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Nadiabella replied at 15-1-2022 07:11 AM
Exactly nak cover lah tu yg dia takde duit...kalau i cam kepam....byk lagi aktiviti kat sana boleh ...

Tak nak hiking pun, experience la spa in Vegas. It’s phenomenal! One of my best experiences when i stayed in Venetian. Kata income auto pilot. Ahaks!

Ni masuk Rolex, makan kat Wynn, tengok bunga and chocolate tower kat Bellagio and naik limo 15 min jer. Show yang dia tengok tu pun show murahan. Sedeh!!!

Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:24 AM From the mobile phone | Show all posts
I rasa kepam jeles tengok Wani tengah maju dalam bisnes sedangkan dia apa pun Nan hadooo!!
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Pakai baju macam nak terkeluar semua. Bodoh. Orang putih pun tahu kena cover cleavage. Bodoh. Artis tu bukan dia pakai camtu hari2, dia pakai bila ada shoot. Yang kau bercatwalk hari2 dah kenapa? Laki pulak siap berkot bagai nak pergi makan aje. Mark Zuckerberg pakai tshirt aje tau tak? Beza orang banyak kerja dengan takde kerja
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Si badder pun bongok gak, kalau dah batak brand, bekas kepam pun ko belasah asal boleh show off.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Selalu SR je kat sini. But posting kepam tu buat iols tak tahan. Iols side baddah kali ni. At least nampak lah dia ada usaha untuk majukan diri dia. Kepam, nan hado! Keluar masuk mall je keje dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2022 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
marigold90 replied at 15-1-2022 08:24 AM
I rasa kepam jeles tengok Wani tengah maju dalam bisnes sedangkan dia apa pun Nan hadooo!!

I pun rasa dia jealous sebab tu cubaan untuk nak jatuhkan adik dia.

Memang buruk perangai kepam ni dan adik beradik memang sejenis tak boleh nak kurang lebih.

Apa teruknya punya perangai sampai kedekut sangat nak kasi adik pinjam. Lagipun, kisah dah lama kot adik pakai and jual barang ko. Ko tak boleh ke maafkan dia. Ko tu lagi teruk, tak jujur dan amanah dgn barang orang. Ko buat kat orang yang tak ada kaitan darah tau dgn ko.. Apa bezanya diri ko dgn adik ko (kalau betul la dik Wani jual barang dia tanpa sebab)

Memang betul lah kan, ko terkesan sekarang sebab financial very tight. Itu yang ko sengaja mengadu domba supaya adik ko boleh transfer duit kat ko.. Masalahnya ko yang bodoh berabis duit utk so called boyfriend ko. Cuba ko hidup normal life dan tak perlu nak impress IGers, or peoples around you.. Ini tak, flex sana sini, tak ukur baju kat badan sendiri (yang ni memang sahih)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 06:13 PM GMT+8 , Processed in 4.280021 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list