CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: owhgee

Kuin keris v60

   Close [Copy link]
Post time 18-1-2022 01:09 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 18-1-2022 01:05 PM
Cuols tatau ke napa pam tiber post pasal budder curik tu???

KEPAM JELES SEBAB BUDDER DAPAT BANYAK F ...

Make sense ni. Hitam btol hati kepam ni yer. Jaki much! Padan la muka xde sp nk bg dia, dah sume pun dibuat gaduh. Sape aje suka spesis kepam bossbabi
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:16 PM From the mobile phone | Show all posts
belilies replied at 18-1-2022 01:05 PM
Cuols tatau ke napa pam tiber post pasal budder curik tu???

KEPAM JELES SEBAB BUDDER DAPAT BANYAK F ...

Even aboo pun bg kek. Maknanya kepam dh xkawan aboo la. Aboo dah jadi staff budder
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg keji time bday pun she still wants to ruin buddah’s day
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
800214 replied at 18-1-2022 01:16 PM
Even aboo pun bg kek. Maknanya kepam dh xkawan aboo la. Aboo dah jadi staff budder

Tak silap diorg dah tak follow each other pun, abu follow budder jah
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 18-1-2022 12:11 PM
Go budder.. Go budder.. Real business yg ko buat tu seribu kali bagus dr kepams yg scam org...kepams ...

Aku sokong je biz dek wani ni... Lg baguz dr scam org buat loan then jadi produk sampah kambus blkg rumah. Kurang2 mknn ni nk try pn x la mahal mana banding dgn kepam smpai bole org rugi menanggung hutang smpai tua bangka
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
che-cikL replied at 18-1-2022 01:01 AM
Iols rasa pernah tgk video dia goreng ayam kat rumah TTDI. Masa tu ada helper, tak tahu stay in ma ...

Income autopilot 50k konon, uols jgn kata dapur, ruang tamu dia pon hauk. Ada ke masuk2 boh rak kasut ala bookshelves tu. Lepas tu dkt dgn tmpt makan. Jijik yach. Budder pon kalau perasan mana ada tunjuk sgt dapur. Setiap kali live belakangkan lemari jah. Perasan t20 budder tu walhal m40. I xmengata m40, tp budder ni lagak mcm tai2,
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols “csi” ig akak iza, dia follow budder tp budder xfollow dia. Gaduh? kaa dik budder kecik ati akk nye itu side kak kepammmmm. sibs rivalry btol. Sume bbnu terpaling eh
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662 replied at 18-1-2022 12:35 PM
Rumah heshe ke tu.... Kalau ye, sedih ye.... Beg beratus ribu harga... Rumah mcm org takde duit. W ...

Ni rumah sewa dia dekat TTDI dulu

Kalau I tak silap, masa diaorang buat photoshoot ni dulu for a TV9 program pasal wanita or something, kakpam tak pindah/baru pindah masuk rumah ni

Sebab tu nampak kosong je rumah tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
missyL replied at 18-1-2022 01:02 PM
I meragui authenticity beg2 die tu hahaha
Cm ade yg fake.
Maybe sbb die ckup classy. Pakai origin ...

Dulu ada yang pernah spill dekat forum ni jugak

Bag kakpam ada yang ori and ada yang fake
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
fergie.abel replied at 18-1-2022 01:05 PM
time susah, i love bagai  kat badder....
time senang, habis di sumpah badder kaki pengkor!
meman ...

Kakpam guna Kuwait Investment Bank punya bank acc kalau I tak silap. Dulu dia pernah share acc details dia masa zaman dia jadi setinggan in Europe and mengemis nak beli sushi untuk enden
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:51 PM | Show all posts
----Close----
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 04:56 PM GMT+8 , Processed in 0.070339 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list